Sajnos nem tudom. Nem nagyon értek a Mercedes-Benz-hez, én BMW-s vagyok

Sajnos nem tudom. Nem nagyon értek a Mercedes-Benz-hez, én BMW-s vagyok
Akkor elnéztem és a felnijéhez mit szólsz, gyári? Mert kurvajól néz ki
Azaz C126. Bocs a beleszólásért...
Ujjj de jó ez a w126 kétajtós
Öcsém most jött haza Kínából, kb 1 hetet volt kinn, Shanghai és környékén céges ügyből kifolyólag. Annyit mondott, hogy Európa elesett. Mesélt durva dolgokat....stx írta: ↑2025.10.06., hétf. 18:57Európai/amerikai luxusatóknak hány év kell? K*rva ronda, de..
https://www.youtube.com/watch?v=wlaZWRXgB_I
https://www.youtube.com/watch?v=8MqeFgyGnD4
Ami neked kevés,az másoknak lehet sok.Minden évben viszem valamelyik verdát műszakira,és a huszonakárhányezer után a 45000 nekem sokknak tűnik,de ez van,lenyelem,ezt is.
Lehet ott annyi,de eddig itt is ahová hordom a verdákat kb ennyit fizettem,és most meg szembe jött ez a 45000,ami kissé meglepett,de hát ez van.Vinkler írta: ↑2025.10.02., csüt. 12:56Ha NKH-hoz viszed, vagy olyan vizsgaállomásra, ahol benne van a szerződésükben, hogy kötelező hatósági áras műszaki vizsga lehetőséget is biztosítani, akkor 26700 Ft-ért (hatósági áron) lehet vizsgáztatni. Ebben az esetben, viszont nem történik előzetes vizsgálat, ha megbukik az autó (akár egy izzóhiba miatt), akkor autómatikusan bukod a díjat, az ismételt vizsgáért idmételten fizetni kell.Shimano írta: ↑2025.10.02., csüt. 12:34A múltkor pedzegették az évenkénti vizsgát a 10 +-os autóknál,amiből nem tudom mi lesz,de ma vittem az egyik verdát műszakira,és 45000ftvolt.
Biztosan azért ez a drasztikus emelés, mert mi előre megyünk és nem hátra.Most ebben igen jól előre szaladtunk,hogy b@szódjanak meg.
Ha NKH-hoz viszed, vagy olyan vizsgaállomásra, ahol benne van a szerződésükben, hogy kötelező hatósági áras műszaki vizsga lehetőséget is biztosítani, akkor 26700 Ft-ért (hatósági áron) lehet vizsgáztatni. Ebben az esetben, viszont nem történik előzetes vizsgálat, ha megbukik az autó (akár egy izzóhiba miatt), akkor autómatikusan bukod a díjat, az ismételt vizsgáért idmételten fizetni kell.Shimano írta: ↑2025.10.02., csüt. 12:34A múltkor pedzegették az évenkénti vizsgát a 10 +-os autóknál,amiből nem tudom mi lesz,de ma vittem az egyik verdát műszakira,és 45000ftvolt.
Biztosan azért ez a drasztikus emelés, mert mi előre megyünk és nem hátra.Most ebben igen jól előre szaladtunk,hogy b@szódjanak meg.
Rajtam nem múlik.... ma egészen a 103. kilóméterig jutottam...
Egy szösszenetet írhatnál egy pár hét múlva az autóról
Lexus-t?violin írta: ↑2025.09.17., szer. 18:55Ez most legyen éppen szerdai...![]()
Talán feltűnt némelyeknek, hogy az erős olasz befolyásoltság ellenére, mostanában mindenféle távolkeleti rizskályha képeit raktam ide. Ennek oka pedig az, hogy ma átvettem az új "céges" autómat...![]()
6eb8b839-2117-4497-98a7-316249b8bda2.jpg