Az biztos.
Csak több hely és egy jóval mélyebb falikonzol kellene hozzá, hogy legyen hova húzni.

Egyébként jogos, mert ez a "polcsugárzó" egyáltalán nem tűnik olyan kicsinek hogy igényelné a falközelséget.
( Saccperkábé van vagy 30-35 cm széles...

Az biztos.
Ez a standart gyári állványára,esetleg alá került?Nekem is volt ilyen állványom,azon a heed készülék gumitalpak tökéletesen ellátták a feladatukat,még most is ezek vannak az enigma alatt.Volt ilyen viablue bigyóm is,de semmivel sem volt jobb mint a heed gumitappancs,de ez persze nem általánosítás,csupán saját tapasztalat.
Ebben az esetben megértem, a Soundcare öntapadós tényleg nagyon "ragaszkodó" holmi
Igen az állvány az S 20-nak is megfelelne de az öntapadós Soundcare van felhelyezve rá így azt szintén levarázsolni nem szándékozom. Mindenképpen maradna az az alátámasztás az S 20 alatt ami most, ettől függetlenül a Blutack is jó variáció lehetne. Nekem kettő darab, 8x8 cm es zártszelvény oszlop megoldású az állvány, és eddig ez az első de talán az utolsó is - a szó jó értelmében!! :)mishow írta: ↑2025.08.23., szomb. 09:29A Chario lábai méretezettek és az anyaguk is biztosan tudatos választás eredménye, szóval azt nem bántanám a helyedben.callcap írta: ↑2025.08.23., szomb. 08:49Köszönöm a válaszokat!
Akkor maradhat az eredeti lábacskákkal,mivel fontos a biztonságos "állás" a dobozoknak.
Mivel máshová nem tudnám a 6 -os tüskéket használni -estleges próba után- így még ez a jobb megoldás az én, és a dobozok szempontomból.
Köszönettel:Csaba
DE!
Tennék egy próbát az AR S20-szal a SöundArts állványon tüske nélkül, BluTack gyurmával felragasztva. Négy borsónyi pötty és nincs az a rosszcsont, aki leveri. És nemcsak a dobozt fogja meg, hanem a hangot is. Sok-sok monitort teszteltem az évek alatt, mind így ment az állványra (nekem a nagy nehéz egy oszlopos van, feltöltés nélkül) és mindig bevált.
Filléres cucc, minden papírboltban kapható, ha nem tetszik leszeded, nyom nélkül lejön.
Nekem nagyon sokáig a BluTack volt és mint ahogy pár poszttal lejjebb írtam, hogy a montoraim kaptak Viablue Absorber M gumigyűrűt (igaz új tüskealátétet is, és anélkül nem teszteltem tény, vagy éppen BluTack-el + új alátét), de így sokat változott hang előnyére, Fülelek dobozai új(abb) életre keltek :)mishow írta: ↑2025.08.23., szomb. 09:29
Tennék egy próbát az AR S20-szal a SöundArts állványon tüske nélkül, BluTack gyurmával felragasztva. Négy borsónyi pötty és nincs az a rosszcsont, aki leveri. És nemcsak a dobozt fogja meg, hanem a hangot is. Sok-sok monitort teszteltem az évek alatt, mind így ment az állványra (nekem a nagy nehéz egy oszlopos van, feltöltés nélkül) és mindig bevált.
Filléres cucc, minden papírboltban kapható, ha nem tetszik leszeded, nyom nélkül lejön.
A Chario lábai méretezettek és az anyaguk is biztosan tudatos választás eredménye, szóval azt nem bántanám a helyedben.callcap írta: ↑2025.08.23., szomb. 08:49Köszönöm a válaszokat!
Akkor maradhat az eredeti lábacskákkal,mivel fontos a biztonságos "állás" a dobozoknak.
Mivel máshová nem tudnám a 6 -os tüskéket használni -estleges próba után- így még ez a jobb megoldás az én, és a dobozok szempontomból.
Köszönettel:Csaba
Nyugodtan hagyd a gumilábakat. Nekem Delphinus mkII- k vannak, próbáltam a gumilábak helyére M6-os Soundcare Superspike-okat de nem hallottam különbséget.callcap írta: ↑2025.08.22., pén. 21:26Jó estét mindenkinek!
Lenne nekem is egy kérdésem.Adott egy kis Chario Syntar 100 ami eddig polcon volt a saját kis gumi "lábacskáival" illetve egy Acoustic Research Status S20 ami szintén állvány nélkül de Soundcare Superspikes 02011 változaton áll.
Nem régen vettem egy Söund Arts hangfal állványt aminek a felsőlap mérete 25x19,5 cm.
Ez szinte tökéletes mindkét doboznak de én a kis Chario-t tettem rá mert mint észre vettem a gumi lábaival az szinte elmozdíthatatlan az állványon mintha hozzá volna nőve.
A kérdés hogy esetleg mégis érdemes fém tüskét használni ilyen esetben is vagy maradhat a gumitalp?
Sajnos 8mm-es tüskéim (no name) vannak, de az nem használható a Chario-hoz próbára mert az kisebb, talán 6-os.
A felsőlapon is van menetes furat tüskének de nem akarom a doboz alját tönkre tenni.
Láttam 6-os tüskéket eladót kísérletképpen talán bevásárolok de félek attól hogy könnyebben megmozdulnak ha gyerek ( 2 éves pakolandus) jár a közelében. :)
Szia!Azért gondolom, hogy lehet benne valami,mert 2db.alkatrészből áll.
mielőtt a hangfalak alá tettem, telefonnal lőttem egy képet. Szétszedni szerintem bajos lenne és azt gondolom gumi ebben nincs, mert az egész kb, hüvelykujj köröm nagyságú 16mm. (Persze kinek mekkora a kezeFordítókorongos írta: ↑2025.08.15., pén. 23:06stabilabb alátámasztás,1 db belső és 1 db külső fém alkatrészből áll,GTomi írta: ↑2025.08.13., szer. 16:27A hangfalállvány alá bekerült Viablue Spikes Discs HS audiofil tüskealátét, az állvány és hangfal közé Viablue Absorber M rezgéscsillapító, de végül abból nem 4-4 hanem csak 3-3, (
Utóbbiakat egyelőre nem ragasztottam fel ), illetve a Rega erölködő 4 lába alá.
Ahogy hallgatom pár órája, feszesebb a hangzás, mélyebbek kontrolálltabbak, talán még részletesebb a hangzás.
de az nem derül ki a leírásokból, hogy van e rezgéselnyelő gumi elem benne, vagy nincsen.
Szia! Néztem a tüskealátétet, ahol írják, hogy ez egy stabilabb alátámasztás,1 db belső és 1 db külső fém alkatrészből áll,GTomi írta: ↑2025.08.13., szer. 16:27A hangfalállvány alá bekerült Viablue Spikes Discs HS audiofil tüskealátét, az állvány és hangfal közé Viablue Absorber M rezgéscsillapító, de végül abból nem 4-4 hanem csak 3-3, (
Utóbbiakat egyelőre nem ragasztottam fel ), illetve a Rega erölködő 4 lába alá.
Ahogy hallgatom pár órája, feszesebb a hangzás, mélyebbek kontrolálltabbak, talán még részletesebb a hangzás.
Adatlapról:
Fogalmam sem volt, hogy vitatkozunk, azt sem tudom, miről. Annyit írtam, hogy rosszul nevezte meg az Obi. Értek hozzá annyira, hogy az bizony gránit. Alaposan megfogdostam, dolgoztam vele, hiszen már vettem ilyet. A márvány nem tudom, hogy jött képbe.hodyka írta: ↑2025.08.12., kedd 10:48Én Neked elhiszem amit írsz, de a Gránit az vulkanikus eredetű, a Márvány az mészkő, ezért "puha"fererencz írta: ↑2025.08.12., kedd 08:00Vettem már ilyeneket onnan, és az anyaga gránit. Mondjuk, a terméskő lehet gránit is:
A terméskő a természetben található, formálatlan kőzet, melyet az építőiparban használnak. Jellemzően mészkő, homokkő, vagy más, természetes eredetű kőzet lehet.
De ezek precízen vágott, csiszolt (nem polírozott!) lapok.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Terméskő
Itt be is fejeztem a vitát, bocsánat, hogy lemertem írni, nekem van Gránit lapom, az nagyon nehéz 3cm vastag
Én Neked elhiszem amit írsz, de a Gránit az vulkanikus eredetű, a Márvány az mészkő, ezért "puha"fererencz írta: ↑2025.08.12., kedd 08:00Vettem már ilyeneket onnan, és az anyaga gránit. Mondjuk, a terméskő lehet gránit is:hodyka írta: ↑2025.08.12., kedd 07:24Sino terméskő lap szürke 40 cm x 40 cm x 3 cm, Nem gránitfererencz írta: ↑2025.08.11., hétf. 08:5340x40x3cm-es gránitlapok (nem terméskő) potom 1499Ft/db áron a Hódos áruházban:
https://www.obi.hu/teraszlapok-jardalap ... /p/3352556![]()
A terméskő a természetben található, formálatlan kőzet, melyet az építőiparban használnak. Jellemzően mészkő, homokkő, vagy más, természetes eredetű kőzet lehet.
De ezek precízen vágott, csiszolt (nem polírozott!) lapok.
Vettem már ilyeneket onnan, és az anyaga gránit. Mondjuk, a terméskő lehet gránit is:hodyka írta: ↑2025.08.12., kedd 07:24Sino terméskő lap szürke 40 cm x 40 cm x 3 cm, Nem gránitfererencz írta: ↑2025.08.11., hétf. 08:5340x40x3cm-es gránitlapok (nem terméskő) potom 1499Ft/db áron a Hódos áruházban:
https://www.obi.hu/teraszlapok-jardalap ... /p/3352556![]()
Sino terméskő lap szürke 40 cm x 40 cm x 3 cm, Nem gránitfererencz írta: ↑2025.08.11., hétf. 08:5340x40x3cm-es gránitlapok (nem terméskő) potom 1499Ft/db áron a Hódos áruházban:
https://www.obi.hu/teraszlapok-jardalap ... /p/3352556