Másoltam a leírást, tudós emberek, földi halandók, átlag userek bevonásával meghatározták a preferenciagörbéket, amihez minél jobban közelít valami, elvileg annál inkább közkedveltebb lesz/lenne a hangja.Aszpirin írta: ↑2025.07.02., szer. 19:12Fogalmam sincs, hogy közönség kedvence-e. Én ezeket a grafikonokat most látom először, kizárólag egy szubjektív véleményt írtam le. Meg is lepődtem, hogy a méréseken ilyen bajnoki eredményeket produkált. Én tuti nem kérném a szobámba, annyiért pedig, amennyiért vesztegetik, főleg nem. Felőlem ettől még lehetnek a számok és a görbék a közös pontAz eset annál tanulságosabb - számomra.
Nem kell a számok alapján menni. Amiről zenét hallgatok, arról vagy nincsenek ilyen számok, vagy egyébként sem érdekel, hogy nagyon zöld, mert amúgy praktikus okokból használom. A számok alapján viszont már mehet a korrekció (Te is használod, ha nem is látod azokat), kis rálátással lehet közelíteni, mi fog illeni a szobába, melyik dobozt lehet/érdemes korrekciózni. Stb.
Na de ugye, hogy Neked is tanulságosabb volt, mint egy sima "szerintem meg életem legjobb, legzeneibb hangja" kijelentés, vagy leírom ismételve a megelőző véleményeket?!