bármit ügyködnek,itt úgyis Pannonhalma dönti el a sztorit. biztos megpróblják Valtert megrángatni, de, ha nem kapkodva, teszi jól a kereket, el fog velük gurulni. Ami miatt a nagy együttműködés csak részben működhet, hogy minden csapatnak célja oda is érni,így csak olyan elmenés jó a mezőnynek,amiben minden csapatból van ember és az ütőképes is. Itt kicsit máshogy rajzolódnak egy verseny eseményei, mint a nagyvilágban. nem ül teljesen a tévében megszokott klisé, mert a csapatérdekeket felülírja az egyéni érvényesülési kedv (is).Rotox írta: ↑2025.06.26., csüt. 08:30Nagyon kíváncsi vagyok, hogy "Atink"el fog-e bírni a komplett TUS-el a hétvégén.
Én arra tippelek, hogy nem: pl. Pelikán elugrik a verseny első felében valahol, a TUS egy centit nem fog vezetni, ettől függetlenül PJ-t nyilván megfogja a mezőny, aztán a hegyen a kipihent? Fetter/Feldhoffer ledurrantja. Persze az is kérdés, hogy az Epronex-MBH-Karcag mit fog (illetve mit tud) csinálni; ha jól emlékszem, Bodrogi idejében is volt olyan, hogy itthon a komplett mezőny ellene ment...![]()
egy esély van szerintem, ha sikerül Valtert úgy elfárasztani a végjátékig,hogy már élni nincs kedve, de ahhoz a fenti elmenésMIX-nek kellene összejönni (Valtert kiejtve), amire kicsi esélyt látok, de majd kiderül