Righty.
Azér' kíváncsi lennék, hogy emögött mi az "ideológia".

Righty.
De ucinak se felel meg, nincs meg a váz hárömszöges tagolása

Nincsmég:Dpärt írta: ↑2025.06.21., szomb. 21:24Fú, különös egy perverzió.revox írta: ↑2025.06.21., szomb. 20:17
A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafa![]()
De, ma bicikliztem. Érdekes tesztet hajtottam végre a gördülés oltárán (majd PC-n kiegerezem az avg speedet): bányahagyi elágazástól, egyetlen tekerés nélkül, enyhébb szembeszélben elgurultam répáshutáig. Volt egy pont, ahol már csak 5 km/h val gurult, de átbillent a holtponton.Nyugtass meg, nincs egy kis kockás füzeted az összes kereked üresben kigurulási eredményeivel.
![]()

Fú, különös egy perverzió.revox írta: ↑2025.06.21., szomb. 20:17
A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafa![]()
De, ma bicikliztem. Érdekes tesztet hajtottam végre a gördülés oltárán (majd PC-n kiegerezem az avg speedet): bányahagyi elágazástól, egyetlen tekerés nélkül, enyhébb szembeszélben elgurultam répáshutáig. Volt egy pont, ahol már csak 5 km/h val gurult, de átbillent a holtponton.
A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafapärt írta: ↑2025.06.21., szomb. 17:27Revi, ne müttyögj a hifivel, olyan hamar elszáll ez a kis tyúxxaros élet. Most kell tekerni, amíg még tudunk.
Figyelem! Röhögni nem ér!
(Na jó, ha nagyon muszáj...)
https://www.facebook.com/share/r/16Sb83PSJT/

na,a BW sehol nincs, az én cuccom úgy le-relaxált, bő egy éve nem tekerek,csak elvétve

"... The team’s objectives are numerous this season, with the main focus on winning back the Tour de France. ..."

Nincs,de egy nagyobb összeget mernék rá tenni.

Van releváns információd?

Nem napolva, hanem naponta és bármikor be lehet csatlakozniasebestyen írta: ↑2025.06.18., szer. 11:25Akkor ez napolva?![]()

Akkor ez napolva?

Nálunk akkor családi program lesz, szóval valamikor júliusban jobb lenne.
Június 28. szombat. HFBZK Pilis Ride

Szerintem simán használhatod az utón is.Nem mar semmit, nincs benne oldószer és a víz is könnyeben lepörög tőle.zoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 12:28
Ha valóban így van, annak örülni fogok! Ha minden igaz, holnap érkezik, hétvégén tudom kipróbálni.
Elgondolkodtam rajta, talán az autóhoz is alkalmazható lehet? Befújni vele az elejét, tükrök hátulját, és talán a ráragadt bogarak könnyebben eltávolíthatóak lesznek.
A bringán tuti kipróbálom, bízom benne, hogy tényleg jó. Eddig minden Motul termék maximálisan beváltotta a reményeimet, így bízom benne.
nem kell mindent komolyan vennizoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 15:25
Úgy érzem, ez részemről némi magyarázatra szorul. Mivel nem vagyok olyan időmilliomos, mint itt többen is, így jóesetben heti egy bringázás fér nekem bele, néha sajnos még ennyi sem, nem hogy naponta! Így bringa tisztításra rend szerint havi két alkalommal van szükség. Nem tagadom, és nem is szégyenlem, hogy én csak "kocabringás" vagyok, ezért nem is forog minden gondolatom a bringa körül. Legtöbbször, idő hiányában nem is közvetlen tekerés után takarítom le a gépet, hanem csak másnap, vagy harmadnap.
Ezt figyelembe véve, a most beszerzett tisztítószer csomag(~18e) majdnem egész nyárra elég lesz nekem. Ennyiből ma már egy tisztességes lánckeréksort sem lehet kapni. A kocabringás mivoltomból kifolyólag, nekem egy lánckeréksor+lánc, két évet simán kibír, sőt.
Egyáltalán nem hajkurászom a teljesítményt, hiba nélkül tegye a dolgát, és ne gátoljon abban, hogy élvezzem a bringázást. Nekem nagyjából ennyi az elvárásom, és ez anyagilag cseppet sem megterhelő. Én csak a töredékét költöm bringázásra annál, mint itt a legtöbben, de azért ugyanúgy örömömet tudom lelni benne.