Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
36v
Ilyen psu van benne:
Ilyen psu van benne:
Sziasztok
Lumin M1 smps tápja hány voltot ad ki ?
Csak két szál drót jön ki belőle 12-vagy 24 volt ? vagy valami más feszültség ?
Köszi
Lumin M1 smps tápja hány voltot ad ki ?
Csak két szál drót jön ki belőle 12-vagy 24 volt ? vagy valami más feszültség ?
Köszi
Akkor egyszeruen csak sz@rok a tapasztalataid.gomolalaci írta: ↑2025.06.27., pén. 20:15Hát..... Tapasztalatom szerint az ,,appok" semmihez sem jók, viszont az alkalmazások mindenhez jók![]()
![]()
Ha meg ebbol mar megint a nagy nemzethyseghy dolgaidat akartad kihozni, akkor erdemes lenne megnezned, hogy vajon az eredeti Application szo lett-e magyaritva Alkalmazas-ra, vagy esetleg forditva tortent-e.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 364
Hát..... Tapasztalatom szerint az ,,appok" semmihez sem jók, viszont az alkalmazások mindenhez jók

A gondolkodás nem megerőltető...
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Van már valakinek Eversolo Play-ről kicsi tapasztalata?
- füci
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
ÜDV.
Szeretném kérdezni ,hogy Oppo Sonica dachoz milyen appot lehet használni ?
- window
-android készülékre ...
Köszönöm !
Szeretném kérdezni ,hogy Oppo Sonica dachoz milyen appot lehet használni ?
- window
-android készülékre ...
Köszönöm !
Köszönöm, kipróbálom. Túlságosan csodálatosan szólnak rajta a rádiók és megszeretnék hallgatni rajta olyan zenéket is, amik nekem is megvannak.juliush írta: ↑2025.06.16., hétf. 21:43Én még sok évvel ezelőtt, a Roon előtt jRivert használtam ilyesmire.teddysnow írta: ↑2025.06.16., hétf. 21:34Sziasztok,
van egy AudioCast-om és szeretnék PC-ről átküldeni rá zenét (DLNA-val). A Home Media Server működik, de arra nincsenek szavak, hogy mennyire "kényelmetlen". Tud valaki ajánlani olyan progit, aminek Windowson megmutatom mit, hová és szól az AudioCast?
Én még sok évvel ezelőtt, a Roon előtt jRivert használtam ilyesmire.teddysnow írta: ↑2025.06.16., hétf. 21:34Sziasztok,
van egy AudioCast-om és szeretnék PC-ről átküldeni rá zenét (DLNA-val). A Home Media Server működik, de arra nincsenek szavak, hogy mennyire "kényelmetlen". Tud valaki ajánlani olyan progit, aminek Windowson megmutatom mit, hová és szól az AudioCast?
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Sziasztok,
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 364
s4tch írta: ↑2025.06.10., kedd 21:47Ahogy mishow-nál, úgy nálam sem tapasztalható semmiféle probléma wifin az Ultrával. Esetleg ha van a routerben QoS, akkor érdemes lehet feljebb húzni a streaminget a prioritási listán. Illetve ha eddig 2,5 GHz-en csatlakoztál volna, és a router tud 5 GHz-et, akkor arra át kell váltani.
Nálam az Ultra pár hónap alatt felborított mindent. Ahogy írod, előfokként is használható. Lehúztam a max. hangerőt 60%-ra, így egyrészt nem durrannak el az aktív dobozaim még véletlenül sem, másrészt a hangerő is finomabb lépésekben használható. Illetve a szobakorrekció már pár fw óta használható kalibrált usb-s mikrofonnal, így laptop nélkül, telefonnal is lehet hangfalhoz igazított eq profilt készíteni pár másodperc alatt.
Én nem gondolkodom high-end rendszerekben. Limitált a szobám, itt bármilyen hangsugárzó járt eddig, mindnek megvolt ugyanaz a hibája. A lakáson belül vannak egyéb prioritások, hamarabb fogok konyhát és fürdőt felújítani, mint nappalit hangszigetelni vagy zeneszobát kialakítani. Addig viszont eladtam a Lua Con Briót, és menni fognak a sztereó erősítők is apróra.
Tetszik ez a minimál megoldás, ami egy Ultrából és egy pár T+A CM Active-ból áll. Hazaérek, megnyomom az egyik gombot az Ultra távirányítóján, és indul a webrádió. Bekapcsolom a tévét, bekapcsol az Ultra, ami kapcsolja a dobozokat. Tidal connect szintén zökkenőmentes. És az egész megállt pár 100 euróból, röhej. Persze elfogadnék egy nagyobb dobozt, valamennyire hiányzik a Lua szélesebb frekvencia-tartománya, de ez független az Ultrától. Jó eszköz ez, és aktív dobozok elé különösen értelmet nyer az integráltsága. Mishow helyében én sem feltétlenül tartanám meg; volt itthon Wiim Pro, lineáris táppal, jófajta dac-kal az egy hagyományos láncba biztosan jobban illeszthető. De a használhatósága, pláne, hogy nappaliban van, veri azt, hogy volt már itthon pár jobb hangú elektronika.
Persze nem tökéletes ez sem, van pár jellemzője, amit érdemes lehet figyelembe venni vásárlás előtt. Egyrészt kicsi a kijelző, így 3-4 méterről a dalcímek már olvashatatlanok. Ígért a Wiim egy fw frissítést, amiben elérhetővé tesznek egy témát nagyobb betűkkel, amit talán messzebbről is lehet majd olvasni. A másik a fejhallgató-erősítő. Na, az használhatatlanul rosszul szól, egy 10 dolláros VE Abigail minden tekintetben jobb. A hangerő poti is olcsó - igaz, olcsó az egész eszköz. Ezekkel együtt is a felhasználói élmény elég kerek.

A gondolkodás nem megerőltető...
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2546
Azt hiszem, pontosan erre a célra találták ki, és ebben minden kétséget kizáróan verhetetlens4tch írta: ↑2025.06.10., kedd 21:47Én nem gondolkodom high-end rendszerekben. Limitált a szobám, itt bármilyen hangsugárzó járt eddig, mindnek megvolt ugyanaz a hibája ...
Tetszik ez a minimál megoldás, ami egy Ultrából és egy pár T+A CM Active-ból áll. Hazaérek, megnyomom az egyik gombot az Ultra távirányítóján, és indul a webrádió. Bekapcsolom a tévét, bekapcsol az Ultra, ami kapcsolja a dobozokat. Tidal connect szintén zökkenőmentes. És az egész megállt pár 100 euróból ...
Ezekkel együtt is a felhasználói élmény elég kerek.

-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Az mconnect nevű szoftver meg még jobb. Leginkább a fizetős, teljes verzió.KajliI írta: ↑2025.06.11., szer. 16:58Vicces, hogy magamnak válaszolok, de hátha egyszer más is így jár: a gyártó a Volumio nevű alkalmazást ajánlja, és működik is vele a dolog. A kezelhetőség nem tökéletes, de elmegy.KajliI írta: ↑2025.06.10., kedd 20:42Sziasztok!
Vettem egy Pro-ject Stream Box S2 Ultrát, és hát a hangjával nagyon meg vagyok elégedve, de a gyártó egyik androidos appja se működik vele. Bubble UPNP-vel tudom használni, de az nem nagyon áll kézre. Valaki esetleg használ ilyen streamert? Ha igen, akkor mivel vezérli?
A Pro-ject play alkalmazást ajánlja a gyártó az oldalán, de azt már csak vmi régi androidra lehetne feltenni.
(Böngészőből is tudom vezérelni, de azért az se túl elegáns megoldás.)
Ez benne a szép, a szoftver ezeknél a jószágoknál ugyanolyan fontos, mint a hang és a stabilitás.
-
- Újonc fórumos
Vicces, hogy magamnak válaszolok, de hátha egyszer más is így jár: a gyártó a Volumio nevű alkalmazást ajánlja, és működik is vele a dolog. A kezelhetőség nem tökéletes, de elmegy.KajliI írta: ↑2025.06.10., kedd 20:42Sziasztok!
Vettem egy Pro-ject Stream Box S2 Ultrát, és hát a hangjával nagyon meg vagyok elégedve, de a gyártó egyik androidos appja se működik vele. Bubble UPNP-vel tudom használni, de az nem nagyon áll kézre. Valaki esetleg használ ilyen streamert? Ha igen, akkor mivel vezérli?
A Pro-ject play alkalmazást ajánlja a gyártó az oldalán, de azt már csak vmi régi androidra lehetne feltenni.
Ahogy mishow-nál, úgy nálam sem tapasztalható semmiféle probléma wifin az Ultrával. Esetleg ha van a routerben QoS, akkor érdemes lehet feljebb húzni a streaminget a prioritási listán. Illetve ha eddig 2,5 GHz-en csatlakoztál volna, és a router tud 5 GHz-et, akkor arra át kell váltani.
Nálam az Ultra pár hónap alatt felborított mindent. Ahogy írod, előfokként is használható. Lehúztam a max. hangerőt 60%-ra, így egyrészt nem durrannak el az aktív dobozaim még véletlenül sem, másrészt a hangerő is finomabb lépésekben használható. Illetve a szobakorrekció már pár fw óta használható kalibrált usb-s mikrofonnal, így laptop nélkül, telefonnal is lehet hangfalhoz igazított eq profilt készíteni pár másodperc alatt.
Én nem gondolkodom high-end rendszerekben. Limitált a szobám, itt bármilyen hangsugárzó járt eddig, mindnek megvolt ugyanaz a hibája. A lakáson belül vannak egyéb prioritások, hamarabb fogok konyhát és fürdőt felújítani, mint nappalit hangszigetelni vagy zeneszobát kialakítani. Addig viszont eladtam a Lua Con Briót, és menni fognak a sztereó erősítők is apróra.
Tetszik ez a minimál megoldás, ami egy Ultrából és egy pár T+A CM Active-ból áll. Hazaérek, megnyomom az egyik gombot az Ultra távirányítóján, és indul a webrádió. Bekapcsolom a tévét, bekapcsol az Ultra, ami kapcsolja a dobozokat. Tidal connect szintén zökkenőmentes. És az egész megállt pár 100 euróból, röhej. Persze elfogadnék egy nagyobb dobozt, valamennyire hiányzik a Lua szélesebb frekvencia-tartománya, de ez független az Ultrától. Jó eszköz ez, és aktív dobozok elé különösen értelmet nyer az integráltsága. Mishow helyében én sem feltétlenül tartanám meg; volt itthon Wiim Pro, lineáris táppal, jófajta dac-kal az egy hagyományos láncba biztosan jobban illeszthető. De a használhatósága, pláne, hogy nappaliban van, veri azt, hogy volt már itthon pár jobb hangú elektronika.
Persze nem tökéletes ez sem, van pár jellemzője, amit érdemes lehet figyelembe venni vásárlás előtt. Egyrészt kicsi a kijelző, így 3-4 méterről a dalcímek már olvashatatlanok. Ígért a Wiim egy fw frissítést, amiben elérhetővé tesznek egy témát nagyobb betűkkel, amit talán messzebbről is lehet majd olvasni. A másik a fejhallgató-erősítő. Na, az használhatatlanul rosszul szól, egy 10 dolláros VE Abigail minden tekintetben jobb. A hangerő poti is olcsó - igaz, olcsó az egész eszköz. Ezekkel együtt is a felhasználói élmény elég kerek.
-
- Újonc fórumos
Sziasztok!
Az @alto által CI "okosotthon" készülékek valószínűleg szintén fel fogják borítani a saját piacukat, ebben nem kételkedem
- mishow
- V.I.P.
A "sima" AMP tesztekben azt írják, hogy annak más, lényegesen igényesebb a hangerő gombja. Talán ebbe azt teszik. A kijelzőt nem kommentálnám, megírtam korábban a véleményemet róla, nem tartom kizártnak, hogy esetleg javítanak a grafikán és a felbontáson. Számomra az AMP Ultra azt mutatja, hogy a Wiim ebben a körben szeretne maradni és nem fog elindulni felfelé. A hálózati csatlakozója a külső laptoptápokról ismerős C5 foglalatos, ami a hifiben teljesen szokatlan. Mintha szándékosan azt szeretnék, hogy aki megveszi, az ne is kísérletezzen mindenféle tuningokkal, dugja össze és hallgassa - oxt jónapot!
Az @alto által CI "okosotthon" készülékek valószínűleg szintén fel fogják borítani a saját piacukat, ebben nem kételkedem

Az Amp-ultra is jön:
https://forum.wiimhome.com/threads/wiim ... sion.7167/
Szerintem kár, hogy marad a kijelző, egy igényes hangerő gomb, és egy pofás alu előlap helyett.
https://forum.wiimhome.com/threads/wiim ... sion.7167/
Szerintem kár, hogy marad a kijelző, egy igényes hangerő gomb, és egy pofás alu előlap helyett.
Jön hamarosan két új kütyü a Wiimtől, a WiiM CI Mod S és a WiiM CI Mod Amp. Ezek un. custom install termékek, rackbe szerelhető, és integrálhatók a házvezérlő rendszerekbe. Ez itthon nem annyira népszerű, de az amerikaik imádják az ilyesmit.mishow írta: ↑2025.06.09., hétf. 20:13Köszi a beszámolót, informatív volt, és sok ponton "rímelt" a saját tapasztalataimmal - kivéve a wifit, mert az nálam Tidal-en is stabilan működött. Sőt, azt tapasztaltam, hogy bizonyos zenéken néha még jobban is tetszett a hangzás wifiről, mint kábelről, ami elég ritkán esik meg, amióta a Supra CAT8-at használom. Lehet, hogy a routereddel "nem szeretik" egymást?rookakoma írta: ↑2025.06.07., szomb. 18:14Vettem én is egy Ultrát, leginkább kíváncsiságból. Az elvárásom annyi volt, hogy S/PDIF kimeneten ne legyen rosszabb hangban, mint a Pro a saját, gyári tápjával.
...
Kezdjük azzal ami nem tetszik, és ez az, hogy wifi-n Tidallal akadozik. Qobuz + wifi OK, kábellel OK. Így ezt lenyelem, marad a kábel. S/PDIF- en kb. ugyanaz, mint a Pro, nagy különbség szerintem nincs.
...
Kipróbáltam az analóg kimenetét, ami meglepett, mert a Pro csapnivaló.
...
Aztán gondoltam egyet, kihagytam az előfokot és rádugtam az Ultrát a végfokra.
Na itt csalódtam nagyot, de pozitívan.
Dinamikusabb lett, részletező teljesen jó, simán mutogatnám így is a rendszer hangját.
Hangerő szabályzás jól működik, állítható is az érzékenysége. A DAC + előfok használt áranak is a töredéke az Ultra, és ez az, ami miatt leesett az állam. Úgy is hagytam. Lehet majd később még árnyalódik a kép, de az biztos, hogy jobb, mint vártam. Két nagyon más karakterű dobozzal is kipróbáltam. Ha a wifi nem feltétel, akkor nagyon tudom ajánlani.
A PRO analóg kimenete valóban alapszint, ha nincs más, lehet vele zenét hallgatni, de tény, hogy a Pro+ más chipet kapott (a Pro chipje Burr-Brown PCM5121, a Plusban AKM4493SEQ van), és jobban is szól.
Az, hogy előfokként ilyen meglepően jól teljesített, azt támasztja alá, amit korábban én is leírtam: igazából "egybehifi" készüléknek szánták, így használva valóban kategórián felül tud teljesíteni. Ez azoknak lehet fontos info, akik esetleg aktív hangdobozok mellé választanák, mert ezek szerint egy jó párosítással igazán ár-érték bajnok rendszert lehet vele összehozni.
Érdekes kis "kütyü" ez az Ultra, várom, mivel rukkol elő a Wiim legközelebb?![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
A PRO analóg kimenete valóban alapszint, ha nincs más, lehet vele zenét hallgatni, de tény, hogy a Pro+ más chipet kapott (a Pro chipje Burr-Brown PCM5121, a Plusban AKM4493SEQ van), és jobban is szól.
Az, hogy előfokként ilyen meglepően jól teljesített, azt támasztja alá, amit korábban én is leírtam: igazából "egybehifi" készüléknek szánták, így használva valóban kategórián felül tud teljesíteni. Ez azoknak lehet fontos info, akik esetleg aktív hangdobozok mellé választanák, mert ezek szerint egy jó párosítással igazán ár-érték bajnok rendszert lehet vele összehozni.
Érdekes kis "kütyü" ez az Ultra, várom, mivel rukkol elő a Wiim legközelebb?
- mishow
- V.I.P.
Köszi a beszámolót, informatív volt, és sok ponton "rímelt" a saját tapasztalataimmal - kivéve a wifit, mert az nálam Tidal-en is stabilan működött. Sőt, azt tapasztaltam, hogy bizonyos zenéken néha még jobban is tetszett a hangzás wifiről, mint kábelről, ami elég ritkán esik meg, amióta a Supra CAT8-at használom. Lehet, hogy a routereddel "nem szeretik" egymást?rookakoma írta: ↑2025.06.07., szomb. 18:14Vettem én is egy Ultrát, leginkább kíváncsiságból. Az elvárásom annyi volt, hogy S/PDIF kimeneten ne legyen rosszabb hangban, mint a Pro a saját, gyári tápjával.
...
Kezdjük azzal ami nem tetszik, és ez az, hogy wifi-n Tidallal akadozik. Qobuz + wifi OK, kábellel OK. Így ezt lenyelem, marad a kábel. S/PDIF- en kb. ugyanaz, mint a Pro, nagy különbség szerintem nincs.
...
Kipróbáltam az analóg kimenetét, ami meglepett, mert a Pro csapnivaló.
...
Aztán gondoltam egyet, kihagytam az előfokot és rádugtam az Ultrát a végfokra.
Na itt csalódtam nagyot, de pozitívan.
Dinamikusabb lett, részletező teljesen jó, simán mutogatnám így is a rendszer hangját.
Hangerő szabályzás jól működik, állítható is az érzékenysége. A DAC + előfok használt áranak is a töredéke az Ultra, és ez az, ami miatt leesett az állam. Úgy is hagytam. Lehet majd később még árnyalódik a kép, de az biztos, hogy jobb, mint vártam. Két nagyon más karakterű dobozzal is kipróbáltam. Ha a wifi nem feltétel, akkor nagyon tudom ajánlani.
Érdekes kis "kütyü" ez az Ultra, várom, mivel rukkol elő a Wiim legközelebb?

Nagyon köszi!!!
Sikerült, bár elsőre nem találtam a HEOS-ban ezt a lehetőséget,(visszasírom a bluost)

Sikerült, bár elsőre nem találtam a HEOS-ban ezt a lehetőséget,(visszasírom a bluost)
A TuneIn-ben fel kell venni kedvencként ezzel az új címmel, akkor menni fog.
Nem a Marantzal van gond, Roonból sem megy a raidiocafe98. Megnéztem, úgy tűnik változott a radiostream címe, ez az aktuális https://radio.radiocafe98.hu/radiocafe98_192k.gss írta: ↑2025.06.08., vas. 18:08Sziasztok!
Jobb helyet nem találok a kérdésemre, csak halkan merem remélni hogy itt jutok vmi infóhoz.
TuneIn-t használó Marantzom(pm7000n) egyik hétről a másikra nem tudja a radiocafe98-at lejátszani.
Közben frissítettem is, de nem vagyok benne biztos hogy azóta áll fent ez a gond.
Ha van itt TuneIn-t használó megnézné nekem hogy megy-e nála a radiocafe98!?
Ha a marantz frissítése idézte elő akkor próbálok downgrad-re megoldást keresni
A TuneIn-ben fel kell venni kedvencként ezzel az új címmel, akkor menni fog.
BARTIMEX AUDIO Honlap