A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Na de ez nem az. Ezzel menetközben állíthatod a nyomást a gumiban. Vagy rosszul értelmeztem.
Jól látod. Már pár éve megszellőztették és volt elvi ábra/videó is,de fene emléxik rá.. Autóknál már alkalmazott szűk körben.
Főleg hadászatban, meg Off-road felhasználásnál. Máshol nincs nagyon értelme, szerintem kerékpáron sincs.
nyilván... de valami luxusmárka mellett is olvastam,mint afféle kényelmi funkció.
Bringánál a roubaix kapcsán merült fel emlékeim szerint (de akár durva lejtmenetben se jön rosszul, ha kicsit el lehet szisszenteni a nyomásból, aztán vissza). ha elterjed a konfekcióvilágban, azért biztos vagyok benne,lesz akinek fontos lesz
Kérdés még, hogy a kerékpárúton tekerjük körbe vagy egy kicsit nagyobb távot megyünk?
Mert így kb. 2 óra alatt letekerjük, hacsak nem állunk meg a feltöltőpontokon:-)
A bringaúton szoktunk menni (és csak egy kört ), így tényleg viszonylag hamar megvan. De kalandvágyból tényleg mehetünk egyszer egy oda-visszát is. Bár az én öreg csontjaim rövidebbekre vannak kalibrálva, de vannak itt páran, akik szoktak hosszabbakat is gurulni, úgyhogy hajrá.
Kérdés még, hogy a kerékpárúton tekerjük körbe vagy egy kicsit nagyobb távot megyünk?
Mert így kb. 2 óra alatt letekerjük, hacsak nem állunk meg a feltöltőpontokon:-)
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
én kussolok, mivel nem tudok semmit, mi lesz még akkor.. ez a hétvége kuka, kövi 4 naposon 2-t versenyen leszek és az Analog Audio dolgaival is kell még foglalkozni, ami nyeli a hétvégéket. Marad az ahogy esik, úgy puffan. Ilyen feltételek mellett nekem tökmindegy, hogy 2 vagy 3
alapvetően lehet ki se birok 65 kilit de a társaság miatt mennék szívesen
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres ) a leghihetőbbet.
Sok boldog irodista. Nem mindenkinek pihinap ám a péntek!
De mindegy, ha kell, szabadnapot veszek ki, hogy élőben is láthassam a billentyűkoptató avatarokat.
Véráldozat. De hidd el, nagyra értékeljük, én mindenképp!
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres ) a leghihetőbbet.
Sok boldog irodista. Nem mindenkinek pihinap ám a péntek!
De mindegy, ha kell, szabadnapot veszek ki, hogy élőben is láthassam a billentyűkoptató avatarokat.
Megkaptam az elhajlási engedélyt, péntek (05.02.) és szombat (05.03.) is egyaránt jó. A péntek annyiból jobban tetszene, hogy a hosszú hétvége hátralévő részét a családdal lehet tölteni.
Nekem is jobb lenne a péntek. (05.02.) Akkor már ketten vagyunk!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Megkaptam az elhajlási engedélyt, péntek (05.02.) és szombat (05.03.) is egyaránt jó. A péntek annyiból jobban tetszene, hogy a hosszú hétvége hátralévő részét a családdal lehet tölteni.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold