Csak ne az az új pösz-mösz-szösz pösze kommentátor legyen (nem'tom a nevét) mert akkor nem fogom nézni.asebestyen írta: ↑2025.04.08., kedd 09:44Eurospost közvetíti majd a HiFiBZK ride-ot (magyar kommentárral)?

Csak ne az az új pösz-mösz-szösz pösze kommentátor legyen (nem'tom a nevét) mert akkor nem fogom nézni.asebestyen írta: ↑2025.04.08., kedd 09:44Eurospost közvetíti majd a HiFiBZK ride-ot (magyar kommentárral)?
Véráldozat. De hidd el, nagyra értékeljük, én mindenképp!pärt írta: ↑2025.04.08., kedd 10:43Sok boldog irodista.asebestyen írta: ↑2025.04.08., kedd 09:43
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres) a leghihetőbbet.
![]()
![]()
Nem mindenkinek pihinap ám a péntek!
De mindegy, ha kell, szabadnapot veszek ki, hogy élőben is láthassam a billentyűkoptató avatarokat.![]()
Sok boldog irodista.asebestyen írta: ↑2025.04.08., kedd 09:43
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres) a leghihetőbbet.
![]()
![]()
Megfelelő nevezési létszám felett szerződéses kötelezettségük!asebestyen írta: ↑2025.04.08., kedd 09:44Eurospost közvetíti majd a HiFiBZK ride-ot (magyar kommentárral)?
Eurospost közvetíti majd a HiFiBZK ride-ot (magyar kommentárral)?
Még nem tudták kiválasztani a kifogástárukból ( pedig messze nem üres
Nekem is ok a péntek, 05.02.
Nekem is jobb lenne a péntek. (05.02.) Akkor már ketten vagyunk!
Van viszont Héreg. Héreg-Bajna út zseniális!
Komárom-Esztergomban csak egy Temu-s Tárkány található, az igazi itt van Hevesben, Felsőtárkány néven.
Tom, de azon az útvonalon szokott tekerni, meg mi is, és van, hogy ez egyidőben történik :)
Igen, ez fontos lenne nekem is.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 19:32Én 1x voltam csak eddig, az egy Mátra karika volt, Tisza-tó kerülőn nem voltam (még).Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 17:50Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Május 3 szombat? Mivel munkaszüneti nap a 2.a is, az nem lenne jó?
Jó lenne tudni pontosan, hogy tudjak tervezni a napokkal ott.![]()
Én 1x voltam csak eddig, az egy Mátra karika volt, Tisza-tó kerülőn nem voltam (még).Vinkler írta: ↑2025.04.06., vas. 17:50Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Május 3 szombat? Mivel munkaszüneti nap a 2.a is, az nem lenne jó?
Azt hiszem most is Tiszafüreden a Lidl parkolót jelölték meg.asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Eddig honnan indultatok?asebestyen írta: ↑2025.04.06., vas. 17:40Végül eldőlt már, hogy mikor lesz pontosan a Tisza-tó kerülés? Pontosan melyik napon, mikor és honnan indulunk?
Ja, ha ott elhúzódik, nem árt