Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 49
Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Azért kell megírni, hogy kiderüljön és mások is tudjanak róla. Ez már a sokadik problémás esete.
Már a B oldal forog így 60 felett...
Pár éve az ilyen gátlástalan neppereket már egy ilyen mutatvány után kirakták volna.
Most mindenki azt csinál,amit akar.
Most mindenki azt csinál,amit akar.
Üdv. mindenkinek.
Nem tudom, hogy volt-e már de akkor én most ezen levelemmel bepanaszolom az MTSZ nevű tagot.
Igen sajnos a vásárlás hevében nem volt feltűnő a kettő magassugárzó közötti különbség, másnap természetes fénynél vettem észre a svindlit.
Felhívtam telefonon, szabadkozott, hát ő nem tudta ezt.
Később írtam üzenetet, ő már erre nem reagált, telefont nem vette fel.
Egyébként egy Infinity Kappa 8.2 series 2-ről van szó, aminek az emit-r magassugárzója egy tannoy magassugárzóval lett helyettesítve.
Nem is lenne akkora gond, hogyha ez könnyebben beszerezhető lenne, de Németország és USA ebay-en keresztül lehet csak beszerezni.
Nagyon átverve érzem magam, gondoltam már arra is, hogy rárugom az utcaajtót és visszakövetelem a vételárat.
Nem tudom, hogy volt-e már de akkor én most ezen levelemmel bepanaszolom az MTSZ nevű tagot.
Igen sajnos a vásárlás hevében nem volt feltűnő a kettő magassugárzó közötti különbség, másnap természetes fénynél vettem észre a svindlit.
Felhívtam telefonon, szabadkozott, hát ő nem tudta ezt.
Később írtam üzenetet, ő már erre nem reagált, telefont nem vette fel.
Egyébként egy Infinity Kappa 8.2 series 2-ről van szó, aminek az emit-r magassugárzója egy tannoy magassugárzóval lett helyettesítve.
Nem is lenne akkora gond, hogyha ez könnyebben beszerezhető lenne, de Németország és USA ebay-en keresztül lehet csak beszerezni.
Nagyon átverve érzem magam, gondoltam már arra is, hogy rárugom az utcaajtót és visszakövetelem a vételárat.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2742
Most engem fáraszt Drescher Gábor. Hiteget, ígérget, aztán még neki áll feljebb. Azt se higgyétek el amit kérdez! Igazából szánalmas a pali, egy unatkozó szerencsétlen szegény, de vigyázzatok vele

A telefonszáma 30/2562424.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6282
Re: Akai GX-95 deck
A felvetés jogos de a stílus miatt ezt inkább átraktam.Ninja78 írta: ↑2025.01.07., kedd 20:25Hello nem szoktam írni ,de szerinted miért eladó? Magyar bassz át Magyart Csak hogy. Szaros Pénze nehogy kárba vesszen! Amúgy is üljön már le az eladó! Ez nem Elmebaj , nem Hifishark !! Hanem egy hallott ország ha nem vette volna észre ! Ki fog ezért ennyit adni ! Ez megy 2-3 száz , örül a vevő ! 1 hét el romlik ! Mehet a szervizbe a magnó is és még egy kazal pénz is ! Na hol ér meg ennyit ! Ezt úgy mondom hogy nekem is öreg a hifim !

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Akai GX-95 deck
Hello nem szoktam írni ,de szerinted miért eladó? Magyar bassz át Magyart Csak hogy. Szaros Pénze nehogy kárba vesszen! Amúgy is üljön már le az eladó! Ez nem Elmebaj , nem Hifishark !! Hanem egy hallott ország ha nem vette volna észre ! Ki fog ezért ennyit adni ! Ez megy 2-3 száz , örül a vevő ! 1 hét el romlik ! Mehet a szervizbe a magnó is és még egy kazal pénz is ! Na hol ér meg ennyit ! Ezt úgy mondom hogy nekem is öreg a hifim !
akvapark írta: ↑2024.11.06., szer. 10:17Sajnos ilyen időket élünk, mint a lenti hozzászólás is bizonyítja, még itt is. vagy fél éve - igaz nyilvánosan, de szerintem sokakat érintően - kérdeztem egy hirdetésben valamit, és kb. 10 perc múlva csöngött a telefon, és ordenáré módon leb.sztak, hogy mit rondítok a hirdetésébe.
Érdekes, de nem a hirdetésben megadott telefonról hívtak.![]()
vagy szokásos kérdezési stílusomban kérdezek: Üdvözlöm! xxxxxx Köszönöm válaszát. és erre kioktatnak, hogy mit okoskodok, kekeckedek.
Valahogy, valami elcsúszott egyes embereknél.![]()
Én is jártam hasonlóan nem is olyan régen.
Csak egy egyszerű kérdést tettem fel minden bántó szándék és szándékos kekeckedés nélkül. Erre lebasztak, nyilvánosan megszégyenítettek és még a figyelmeztetést is ügyesen kiosztották nekem. Köszi

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- hunhun
- Fórumlakó
- Értékelés: 55
Az nem túlérzékenység, hogy "kiborultam/bunkó lettem mert olyant kérdeztek, amire nincs kedvem válaszolni"?
Ha valaki bunkón válaszol, akkor az bunkónak fog tetszeni.. ez tök egyszerű szerintem.
Itt pont azt tudjuk megosztani egymással hogy kitől ne kérdezzünk "feleslegesen".
Ez szerintem annak is jó akit megilletünk a jelzőkkel, mert aki ezt olvasta az már valószínűleg nem fog nála érdeklődni komolytalan szándékkal.
Ha valaki ennyire sem képes a másiknak segíteni, hogy normális választ sem tud adni egy szépen féltett kérdésre, az szerintem nem ide való. Pont.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3459
Ez itt egy baráti fórum, ami leginkább a közös hobbi miatt jött létre, hogy azonos érdeklődési körrel rendelkező egyének tudjanak egymással kapcsolatot létesíteni, kulturált módon.scaurus írta: ↑2024.11.08., pén. 15:02Persze.
Ha egy eladónak van kedve, ideje, energiája válaszolni, az, nyilván, teljesen oké.
Csak ne mondjuk már, hogy az az eladó, aki a hirdetése szempontjából irreleváns kérdésekre nem vagy kelletlenül válaszol, önmagában ezért udvariatlan vagy alacsony érzelmi intelligenciájú.
Ha valaki ennyire sem képes a másiknak segíteni, hogy normális választ sem tud adni egy szépen féltett kérdésre, az szerintem nem ide való. Pont.
Csak a Marantz! :-D
- Antos
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Ezzel maximálisan egyetértek. Régóta tag vagyok, igaz csak szinte read only módban, de ha lehet ezt mondani, kissé felhígult az oldal. Ritkán szoktam hirdetni, de már kétszer fordult elő velem, hogy olyan szinten kaptam meghökkentő, (számomra) alpári beszólásokat, hogy nem tudtam hová tenni.Tul írta: ↑2024.11.07., csüt. 15:02Általános már mindenhol, hogy eltávolodunk, sőt zavar sokakat a kapcsolódás. Ők nem azért vannak itt..
Nekem kifejezetten jól esik olyan emberektől üzenetet kapni, akik hajlandóak az illem normáit betartani és mindemellett nem csak 1-2 sorban kommunikálnak, nem sajnálva azt a 10mp-et egy összetett mondat leírására. Ahogy a hirdetésekben is örülök a kérdéseknek, akár az árral kapcsolatban is. Végtére is eladni akarom, tisztességesen, nincs titkolni valóm, a körültekintő tájékoztatás nekem is érdekem, mert a francnak nem hiányzik az utólagos magyarázkodás.
Egyre többször találkozom olyannal, hogy "inkább nem adom", "nem megyek el a postára", "nem tökörészek a futárral", stb. Ezzel párhuzamosan, ha én írom egy hirdetésembe, hogy elmegyek, bemérem és beüzemelem a vevőnél a cuccot, ingyen, az árában, akkor is inkább alkudnának 10eFt-ot és adjam fel postán, mert neki úgy jobb. Én mondjuk legalább feladom, naVan ilyen, nem akarok pálcát törni senki felett, de annyira hiányoznak azok a régi, fanatikus arcok, akikkel élvezet volt találkozni és leülni akár az ő, akár az én otthonomban (de akár egy parkolóban is) és jól megvitatni a hifi és az élet nagy dolgait egy jó zene mellett :)
akvapark írta: ↑2024.11.06., szer. 10:17Sajnos ilyen időket élünk, mint a lenti hozzászólás is bizonyítja, még itt is. vagy fél éve - igaz nyilvánosan, de szerintem sokakat érintően - kérdeztem egy hirdetésben valamit, és kb. 10 perc múlva csöngött a telefon, és ordenáré módon leb.sztak, hogy mit rondítok a hirdetésébe.
vagy szokásos kérdezési stílusomban kérdezek: Üdvözlöm! xxxxxx Köszönöm válaszát. és erre kioktatnak, hogy mit okoskodok, kekeckedek.
Legutóbbi "gyöngyszem" fórumtárs kábeleket akart tőlem vásárolni és annyira alkudozott az árból a szokásos szöveggel, hogy "nincs több pénzem rá" stb... , kétszer is engedtem neki az árból, a postaköltséget is átvállaltam. Bőszen kérdezgetett a kábelekről, írjam le mik a tapasztalataim velük, természetesen válaszolgattam a kérdéseire.
Aztán úgy döntött megveszi a kábeleket. A hirdetésben szerepel, hogy személyesen is át lehet venni, ezzel a lehetőséggel nem élt. Foxpost-ot ajánlottam neki az összeg (38 ezer Ft.) előreutalásával. Olyan stílusban kérdeztem meg tőle az előreutalást, hogy: "ha hajlandó elfogadni, hogy előre kell utalni, akkor mehet a Foxpost". Szóval nem kész tények elé állítottam, hogy márpedig utalj előre, nem tartottam pisztolyt a fejéhez stb...
Mivel tisztában vagyok vele, hogy nem szívesen utal az ember előre, átküldtem neki a Prohardveres nick-emet ahol láthatja szintén a hirdetést és azt is, hogy 100 pozitív, 0 negatív értékelésem van.
Na ekkor elgurult nála valami és annyit kaptam, hogy: "csezd meg"

Nem igazán tudom hová tenni az ilyen embereket. Valahogy nem tudják a kis kezükkel leírni, hogy elnézést, nem szeretnék előre utalni, személyesen pedig nem tudom átvenni. Semmi gond! Elköszönünk és se bú, se bá.
Senki nincs arra kényszerítve, hogy előre utaljon és nem fogok a kardomba dőlni. Már meg is vették az egyiket, előre is utalt és minő meglepetés, meg is kapta a kábelt.
Ebben a szituációban nem az zavar, hogy nem hajlandó előre utalni, az sem zavar, hogy esetleg az vezérelte az ominózus, szűkszavú válaszadására, hogy nem bízik meg bennem. Hanem maga a hangnem és a megnyilvánulás. Nem bízott meg bennem, oké. De ugye azt elvárta volna, hogy én bízzak meg benne és küldjem utánvétesen, (ugye az úgy drágább természetesen) aztán vagy átveszi a csomagot vagy sem, aztán fizessek újból azért, hogy a csomagomat visszaszállítsák. A megnyilvánulása alapján valószínűleg nem vette volna át. Az ilyen embereket próbálom messziről kerülni, néha azért belebotlok néhányba.
De az is lehet, hogy itt nem a bizalom hiánya volt a probléma, hanem az, hogyan merek én pénzt kérni a kábelért és miért nem küldöm el neki ingyen

Természetesen az illető nevét nem írom le, maradjon "homályban"

Persze.
Ha egy eladónak van kedve, ideje, energiája válaszolni, az, nyilván, teljesen oké.
Csak ne mondjuk már, hogy az az eladó, aki a hirdetése szempontjából irreleváns kérdésekre nem vagy kelletlenül válaszol, önmagában ezért udvariatlan vagy alacsony érzelmi intelligenciájú.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
"Mondjuk, aki azzal indít, hogy nem vagyok vevő, az minek ír egyáltalán az eladónak?"
Nyilvánvalóan azért, mert abban bízik, hogy az eladó tudja a választ a kérdésére. Pl. mert ismeri a terméket, vagy az ahhoz kapcsolódó más infókat.
Nyilvánvalóan azért, mert abban bízik, hogy az eladó tudja a választ a kérdésére. Pl. mert ismeri a terméket, vagy az ahhoz kapcsolódó más infókat.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Én még egy eladandó portéka kapcsán, ha egy "nemvevő" érdeklődött valamiért, sosem sértődtem meg, hisz a Fórum(unk) erre - is - való. 

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Mondjuk, aki azzal indít, hogy nem vagyok vevő, az minek ír egyáltalán az eladónak?
Az kérdezzen a fórumon, elvileg, ugye, azért van.
Egy idő után idegesítőek a l'art pour l'art érdeklődők.
Ahogy a lakás hirdetésre jövő azon érdeklődők, akik eljöttek megnézni a 2 szobás lakásunkat azzal, hogy nekik 3 szobás kellene, vagy azok, akik az erkélyre voltak kíváncsiak (és az erkély hiánya kizáró ok volt részükről), úgy, hogy a hirdetésben benne volt, hogy nincs erkély.
Ha potenciális vevő vagy, kérdezz, ha úgysem veszed meg, ne túráztasd az eladót.
(Én, lehet, egy olyan kérdést, ami azzal indít, hogy úgysem veszem meg, válaszra se méltatnék.)
Mondom úgy, hogy én NEM szoktam árulni, csak 1-2 apróságot adtam el itt a fórumon is.
Egyébként meg, ezt nyugati túlérzékenység, hogy "kiborultam, mert 2 helyett 3-szor is rebegtette a szempilláját a beszélgető partnerem", értelmezni sem tudom.
Az kérdezzen a fórumon, elvileg, ugye, azért van.
Egy idő után idegesítőek a l'art pour l'art érdeklődők.
Ahogy a lakás hirdetésre jövő azon érdeklődők, akik eljöttek megnézni a 2 szobás lakásunkat azzal, hogy nekik 3 szobás kellene, vagy azok, akik az erkélyre voltak kíváncsiak (és az erkély hiánya kizáró ok volt részükről), úgy, hogy a hirdetésben benne volt, hogy nincs erkély.
Ha potenciális vevő vagy, kérdezz, ha úgysem veszed meg, ne túráztasd az eladót.
(Én, lehet, egy olyan kérdést, ami azzal indít, hogy úgysem veszem meg, válaszra se méltatnék.)
Mondom úgy, hogy én NEM szoktam árulni, csak 1-2 apróságot adtam el itt a fórumon is.
Egyébként meg, ezt nyugati túlérzékenység, hogy "kiborultam, mert 2 helyett 3-szor is rebegtette a szempilláját a beszélgető partnerem", értelmezni sem tudom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Az alábbi esetek a fórumtagok eltérő mértékű érzelmi intelligenciaszintje miatt következnek be. Akinél ez a szint alacsonyabb, ők a “nem igazán tudom, mi az èrtelme ennek a párbeszédnek, de udvarias vagyok” - és hasonló hozzászólásokat író emberek. Nos, nem udvarias, hanem egy alacsonyabb èrzelmi intelligenciàval rendelkező, önmagát a kèrdezőnél “nagyobbra tartó”, kevésbé emocionális, lekezelő, arrogánsabb típusról van szó. Igen, ebből a kevésből megmutatkozik, ès igen, ez nem pillanatnyi lelkiállapotot mutat, hanem az embert. És nem vagy nehezen “gyógyítható”, amúgy nem is kell. Nyilván az ellentétes típus nehezen értelmezi, nehezen emészti ezt, de számonkérni felesleges, egyrészt mert nem fogja érteni, mi a kifogás, hiszen oda is van írva, hogy udvarias vagyok, másrészt pedig, mert vlszleg oda vezetne, hogy az érzelmi oldal kérdez, valamilyen szintű értelmi oldal válaszol, a végeredmény pedig patt.
Általános már mindenhol, hogy eltávolodunk, sőt zavar sokakat a kapcsolódás. Ők nem azért vannak itt..
Nekem kifejezetten jól esik olyan emberektől üzenetet kapni, akik hajlandóak az illem normáit betartani és mindemellett nem csak 1-2 sorban kommunikálnak, nem sajnálva azt a 10mp-et egy összetett mondat leírására. Ahogy a hirdetésekben is örülök a kérdéseknek, akár az árral kapcsolatban is. Végtére is eladni akarom, tisztességesen, nincs titkolni valóm, a körültekintő tájékoztatás nekem is érdekem, mert a francnak nem hiányzik az utólagos magyarázkodás.
Egyre többször találkozom olyannal, hogy "inkább nem adom", "nem megyek el a postára", "nem tökörészek a futárral", stb. Ezzel párhuzamosan, ha én írom egy hirdetésembe, hogy elmegyek, bemérem és beüzemelem a vevőnél a cuccot, ingyen, az árában, akkor is inkább alkudnának 10eFt-ot és adjam fel postán, mert neki úgy jobb. Én mondjuk legalább feladom, na
Van ilyen, nem akarok pálcát törni senki felett, de annyira hiányoznak azok a régi, fanatikus arcok, akikkel élvezet volt találkozni és leülni akár az ő, akár az én otthonomban (de akár egy parkolóban is) és jól megvitatni a hifi és az élet nagy dolgait egy jó zene mellett :)
Egyre többször találkozom olyannal, hogy "inkább nem adom", "nem megyek el a postára", "nem tökörészek a futárral", stb. Ezzel párhuzamosan, ha én írom egy hirdetésembe, hogy elmegyek, bemérem és beüzemelem a vevőnél a cuccot, ingyen, az árában, akkor is inkább alkudnának 10eFt-ot és adjam fel postán, mert neki úgy jobb. Én mondjuk legalább feladom, na

Re: Marantz páros
Totál megértem mindkettőtök álláspontját, még ha nekem is közelebb húz a szívem az egyik felé
Ha túl tudjátok tenni magatok a rossz kezdeten, én segítek benne, hogy rendeződjön és hétfőn Miskolcról Budapestre elviszem a szubot, ha meg tudjuk beszélni és van rá igény

Ha túl tudjátok tenni magatok a rossz kezdeten, én segítek benne, hogy rendeződjön és hétfőn Miskolcról Budapestre elviszem a szubot, ha meg tudjuk beszélni és van rá igény

Tano írta: ↑2024.09.09., hétf. 16:37Szia!
Hiába próbálsz engem besarazni.....
Meg szerettem volna venni értelmes árban Bp átvétellel.
Ezt a választ kaptam:
"A sub ára az szerintem 100 euró körül van... Kassán van Szlovákiában, úgyhogy, ha elakarnám hozzád vinni akkor az jó sokba kerülne, de ha netán Miskolc felé jársz..."
Ennyit rólad! Remélem senkit nem sikerül átverned!!!!
Nekem többet NE ÍRJ!!!!!
Sajnos ilyen időket élünk, mint a lenti hozzászólás is bizonyítja, még itt is. vagy fél éve - igaz nyilvánosan, de szerintem sokakat érintően - kérdeztem egy hirdetésben valamit, és kb. 10 perc múlva csöngött a telefon, és ordenáré módon leb.sztak, hogy mit rondítok a hirdetésébe.
Érdekes, de nem a hirdetésben megadott telefonról hívtak.
Valahogy, valami elcsúszott egyes embereknél.
Érdekes, de nem a hirdetésben megadott telefonról hívtak.

Valahogy, valami elcsúszott egyes embereknél.

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9100
Persze van véleményem, de egyébként erre valók a fórumon a topicok.Taarzan írta: ↑2024.11.06., szer. 09:29Gondolkodtam, hogy szóvá tegyem-e. Meg nem is biztos, hogy ide való a téma.
Egy levél váltásom volt, egy "kedves" eladóval.
Egy MC hangszedő amire az eladó meg is jegyezte, hogy Rega P3-ban volt.
Nyitó levelem:Jött a válasz rá:Szia,
Nem vagyok potenciális vevő, nincs MC előfokom...
De érdekelne hogyan teljesít egy Hana (és Mc) a Regaban.
Köszönöm a választ,Nem igazán értem, nem voltam bántó, úgy gondolom... Nem is a hirdetés topicban kérdeztem, hanem privátban.Szia,
nagyon jól.
Nem igazán tudom mi értelme ennek a párbeszédnek, de udvarias vagyok.
Üdv.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gondolkodtam, hogy szóvá tegyem-e. Meg nem is biztos, hogy ide való a téma.
Nyitó levelem:
Nyitó levelem:
Jött a válasz rá:Szia,
Nem vagyok potenciális vevő, nincs MC előfokom...
De érdekelne hogyan teljesít egy Hana (és Mc) a Regaban.
Köszönöm a választ,
Nem igazán értem, nem voltam bántó, úgy gondolom... Nem is a hirdetés topicban kérdeztem, hanem privátban.Szia,
nagyon jól.
Nem igazán tudom mi értelme ennek a párbeszédnek, de udvarias vagyok.
Üdv.
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
jlight felhasználó a hirdetésében írta: Csere ajánlatok is jöhetnek.
Ennek a felhasználónak hiába küldtek pü ben ajánlatot üzenetet amit olvasott is de nem válaszolt rá! A nem a hirdetésébe való kérdőre vonást meg eltüntettette! Nem ajánlom senkinek!
Kezdem azt hinni, hogy aki olyat árul az egy felsőbbrendű teremtmény mivel ez másikkal több üzenettel is előfordult! És másokkal is előfordul! Mintha ők tennének szívességet az érdeklődőknek!
Ennek a felhasználónak hiába küldtek pü ben ajánlatot üzenetet amit olvasott is de nem válaszolt rá! A nem a hirdetésébe való kérdőre vonást meg eltüntettette! Nem ajánlom senkinek!
Kezdem azt hinni, hogy aki olyat árul az egy felsőbbrendű teremtmény mivel ez másikkal több üzenettel is előfordult! És másokkal is előfordul! Mintha ők tennének szívességet az érdeklődőknek!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
Köszönjük!Most azt fogják hinni,hogy egymással van nézet eltérésünk,pedig nem is. 

A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Unison Research Unico erősítőt keresek
Ezeket a hsz-eket átraktam inkább ide, kár velük tolni a hirdetést...

- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
Re: Unison Research Unico erősítőt keresek
Van aki csak keres,de nem is akar vásárolni.Így semmi értelme az egésznek,akár le is lehetne zárni.

A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.