Azt írta, másik platformon.
Azaz feltételezem itt látta előbb, és neked arra válaszolt, majd utána láthatta, hogy más is írt már korábban, de nem itt az AVX-en.
Ennyi.

Azt írta, másik platformon.
Ez így szép lenne, a gond csak az, hogy ha előttem jött ajánlat, akkor utána miért írtad, hogy "foxpostal tudod küldeni" nekem?Red75 írta: ↑2024.03.24., vas. 13:25Mint, azt le is írtam neked (sűrűn elnézést kérve) egy másik platformon időrendi sorrendben előtted már jött egy konkrét ajánlat. És, mint ahogyan azt is leírtam, hogy viszont ezt sajnos kissé később olvastam és, illetve, ha az meghiúsul, elküldöm részedre a készüléket.
Nem vertem át senkit és abszolút nem ért téged anyagi kár sem. Én úgy tartom tisztességesnek, hogy a konkrét ajánlat időrendi sorrendjét betartom.
További szép napot!

Mint, azt le is írtam neked (sűrűn elnézést kérve) egy másik platformon időrendi sorrendben előtted már jött egy konkrét ajánlat. És, mint ahogyan azt is leírtam, hogy viszont ezt sajnos kissé később olvastam és, illetve, ha az meghiúsul, elküldöm részedre a készüléket.

Semmilyen garancia nem jár használt termékekre magánszemély eladó esetében. Visszavétel (elállás) meg főleg nem. Rejtett hiba esetén (ha a vevő mindent megtett a termék átvizsgálásával, megismerésével kapcsolatban és az eladó az esetleges hiba létezéséről tudott/tudnia kellett) lehet követelni azeladótól, hogy teljesítse a szerződést a megállapodás szerint (vagyis pl javítsa ki a hibát, vagy a javítás költségét állja).Gulka. írta: ↑2023.12.21., csüt. 13:53Nem találtam megfelelőbb helyet erre.... Az elmúlt fél évben kétszer is előfordult, hogy eladtam hifi dolgot és 1-2 hétre rá jelentkeztek a vevők, hogy nekik nem kell és vegyem vissza a terméket. Természetesen hibátlan készüléket adtam el. Veletek is fordult már ilyen elő? Ez egy új trend? Vagy mi? Tudtommal használt termékre jár kipróbálási garancia maximum. Viszont visszavétel hetek után nem. Persze, ha megbeszéltétek előtte az más. Az alábbi esetekben ilyen nem történt. Értetlenül állok... Rengeteg dolgot adtam és vettem már, de ez újdonság számomra.

No akkor sorjában...pepperpower írta: ↑2023.12.31., vas. 14:11Tulku1
Van egy ilyen forumtarsunk, kb minden haveromat idegileg tonkretett mar.
A ficko nem tudja mit akar, illetve minden nap mast akar es mashogy gondolja. Mindent visszavisz, eloszor nagyon akarja, aztan megsem es varial, szivja a vered millio telefonnal, sms-el. Este meg kell neki, reggel mar nem, aztan megis, aztan megsem. Aztan meg meg fenyeget is, ha nem akarod visszacsinalni az egeszet...
Megveszi, majd meghirdeti 4 nap mulva. Majd lezarja, majd megnyittatja a topikot stb... Fogalma sincs mit akar. Ha odaasz neki valamit, azt fixen szetszedi, aztan vagy jol vagy rosszul rakja ossze. Erositot barmit.
Ha mondjuk ugy, tenyleg megveszi es nem akr varialni vagy gusztustalanul alkudozni, akkor is tuti millioszor fog meg hivni vagy irogatni...
Elkepesztoen beteg pali. Persze iszik is rendesen. Nem vezet, vigyel mindent neki oda vagy valamelyik haverjat rangatja oda-vissza.
Sorolhatnek meg cifra storykat, amiket hallottam rola ismerosoktol is.
Ovatosan kezeljetek, nagyon nem jo vele uzletelni.

Hajaj. Volt szerencsém hozzá. Régi motoros. Egy csaló!

Annyiban kiegészítenem a történet részleteit, hogy kp-be adta oda a harmadik fél a 84e ft-ot Gábornak amikor átadta neki azt a kábelt, amit tőlem vitt neki. Győrben találkoztam Gáborral átvettem tőle egy audiopc-t, odaadtam egy XLR kábelt, amit elvitt a harmadik félhez, ahol kapott egy streamert.. egy utalás volt részemről előre a pc-steramer különbözetre Gábornak (plusz az útiköltségébe beszálltam kp vel Győrig, állítása szerint Gyöngyösről jött). Ezt nem tisztáztuk a harmadik féllel, de arról sem volt szó, hogy bármit is adnia kellene a streameren kívül Gábornak. Megkérdem a felvetéseddel kapcsolatban, hogy mi az álláspontja, de az már kiderült, hogy ö sem tudja elérni Gábort sajnos...Alex_Aston írta: ↑2024.01.02., kedd 18:44Akkor a harmadik fél utalja el neked a pénzt, mivel neked kellett volna adni, és nem a Gábornak.hunhun írta: ↑2024.01.02., kedd 14:13Kérdezném, hogy van e valakinek valami infója onlinegabor fórumtársról?
Volt egy szépen kivitelezett 3-as csere-plusz-kps akciónk egy harmadik fórumtárssal aminek végén Gábor átvett 84e Ft-ot, amit félreértésből kapott a harmadik féltől, ami engem illetett volna a megállapodásunk alapján. Ez még önmagában nem is jelentene gondot, csakhogy erről én csak egy hét múlva értesültem, amikor kérdeztem, hogy mikorra várhatom utalás formájában az összeget (harmadik fórumtárstól), vagyis szó nélkül "vigyázott" a plusz pénzre..
Elértem telefonon még december közepe környékén Gábort és azt mondta, hogy elutalja azt a 84e-et nekem, de ennek már lassan 3 hete miközben azon a számon amin tartottuk addig a kapcsolatot már előfizető nem kapcsolható. Email-re sem válaszolt, pm-re sem azóta.
értetlenül maradtam a történettel.. :(
Köszönettel vennék infókat, ötleteket esetleg élő kontaktot onlinegabor-hoz.
Aztán majd ő szedje vissza, hisz ő utalt rossz helyre, nem te. Azaz neked tartozik a harmadik fél, jogilag te Gáborral tulajdonképpen semmilyen kapcsolatban sem állsz.
És mivel nem te utaltál, így te a bankon keresztül sem tudsz reklamálni, míg a harmadik fél igen. Ezért is kellene ezt a harmadik félnek intézni ezt a dolgot. De mindenek előtt neked utalja el a 84e Ft-ot, mivel ő tartozik neked ezzel a pénzzel. Ő utalt rossz helyre, ő szívjon a továbbiakban, ne pedig te, mint ártatlan fél.
Én így látom a leírás alapján a dolgokat, ha jól értelmezem.

Akkor a harmadik fél utalja el neked a pénzt, mivel neked kellett volna adni, és nem a Gábornak.hunhun írta: ↑2024.01.02., kedd 14:13Kérdezném, hogy van e valakinek valami infója onlinegabor fórumtársról?
Volt egy szépen kivitelezett 3-as csere-plusz-kps akciónk egy harmadik fórumtárssal aminek végén Gábor átvett 84e Ft-ot, amit félreértésből kapott a harmadik féltől, ami engem illetett volna a megállapodásunk alapján. Ez még önmagában nem is jelentene gondot, csakhogy erről én csak egy hét múlva értesültem, amikor kérdeztem, hogy mikorra várhatom utalás formájában az összeget (harmadik fórumtárstól), vagyis szó nélkül "vigyázott" a plusz pénzre..
Elértem telefonon még december közepe környékén Gábort és azt mondta, hogy elutalja azt a 84e-et nekem, de ennek már lassan 3 hete miközben azon a számon amin tartottuk addig a kapcsolatot már előfizető nem kapcsolható. Email-re sem válaszolt, pm-re sem azóta.
Nekem 1 üzletember volt vele minden úgy volt ahogy megbeszéltük bár elkellett menni a készülékért de ezt előre meg is beszéltük így rendben is volt, a készülék is olyan állapotban volt ahogy mondta.pepperpower írta: ↑2023.12.31., vas. 14:11Tulku1
Van egy ilyen forumtarsunk, kb minden haveromat idegileg tonkretett mar.
A ficko nem tudja mit akar, illetve minden nap mast akar es mashogy gondolja. Mindent visszavisz, eloszor nagyon akarja, aztan megsem es varial, szivja a vered millio telefonnal, sms-el. Este meg kell neki, reggel mar nem, aztan megis, aztan megsem. Aztan meg meg fenyeget is, ha nem akarod visszacsinalni az egeszet...
Megveszi, majd meghirdeti 4 nap mulva. Majd lezarja, majd megnyittatja a topikot stb... Fogalma sincs mit akar. Ha odaasz neki valamit, azt fixen szetszedi, aztan vagy jol vagy rosszul rakja ossze. Erositot barmit.
Ha mondjuk ugy, tenyleg megveszi es nem akr varialni vagy gusztustalanul alkudozni, akkor is tuti millioszor fog meg hivni vagy irogatni...
Elkepesztoen beteg pali. Persze iszik is rendesen. Nem vezet, vigyel mindent neki oda vagy valamelyik haverjat rangatja oda-vissza.
Sorolhatnek meg cifra storykat, amiket hallottam rola ismerosoktol is.
Ovatosan kezeljetek, nagyon nem jo vele uzletelni.
Szia! Szerintem egy kókler pali lehet, engem már 2x vezetett meg.. lsd. pár beírással ezelőtt.hunhun írta: ↑2024.01.02., kedd 14:13Kérdezném, hogy van e valakinek valami infója onlinegabor fórumtársról?

Próbálgasson a forgalmazónál vagy a hifi boltokban. Rengetegszer felajánlották régebben kereskedők, hogy tegyem le az árát a terméknek és vigyem haza próbára. Akár hetekre. De én nem forgalmazó és kereskedő vagyok. Ja náluk többe kerül. Mindent értek.