1001gabor írta: ↑2024.12.15., vas. 10:04
Sziasztok! Van esetleg valakinek itt a fórumon tapasztalata,Cardas Mirtuszfa kocka,illetve kábel alátéttel kapcsolatban?Válaszokat előre is köszönöm!
Múlt hét szombatján, kihasználva az adventi hétvégéken biztosított 20%-os kedvezményt, és is vásároltam a KáCsánál 8db Cardas kábelalátétet. Kicsit beszélgetve az eladóval, hogy mi velük a tapasztalat, a következőket mondta el. "A kicsi mirtusz kocka nem sok mindent csinál, sem készülékalátétnek, sem kábelemelőnek, de a nagykocka, és a kábelemelő határozottan működik, sőt a kábelemelő készülékalátétként is működik."
Konkrétan nem kérdeztem rá, hogy mit jelent az, hogy "működik", mit kellene hallanom, de bízom benne, hogy valamit csinál.
Már betettem őket az eddig használt műanyag kacatok helyére, de érdemben nem tudtam még meghallgatni őket. Ahhoz több idő, és legfőképpen több nyugalom kell, hogy odafigyelve, oda-vissza próbálgatva eldöntsem, hogy mit csinál, mit hallok.
Annyit azért tanácsolt a kácsás eladó, hogy mindenképpen a rövidebb oldalára állítsam, így lesz a kábel leginkább elemelve a padlótól, mert ez fontos.
A karácsonyi szünetben majd ráhasalok.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech