Annyira azért nem rossz, egynek bőven elmegy a huszonnehyedszer is Kevin helyett
Egyébként ott van még a Szörnyecskek is, mint karácsonyi film
Alapvetően kedves, aztán meg átmegy vicces trash műfajba, de szerintem kiváló megvalósítással.

Annyira azért nem rossz, egynek bőven elmegy a huszonnehyedszer is Kevin helyett
Egyetértek.Alex_Aston írta: ↑2024.12.08., vas. 09:15...
The planets - 2019
https://m.imdb.com/title/tt10394800/
Brian Cox professzor nagyon érdekes és látványos bemutatása a napresndszerünk bolygónak születéséről, és arról, hogy melyiknek, miért így alakult a sorsa. Számomra elég sok újdonság hangzik el, viszont nagyon érthető az egész előadás,
...

Nekünk bejött. Mondjuk mi szeretjük az A24 produkcióit.TSanyi írta: ↑2024.11.24., vas. 09:59Eretnek (Heretic) horror/thriller
Tegnap este néztük meg moziban, Hugh Grant főszereplésével. Az én hibám, a műfaj sem az esetem (horror). Gondoltam, ne csak matiné műsort nézzen az ember. Igazából nem sok horror van benne, kb. mint egy Spielberg filmben. A feszültséget fent tartja végig, lassú film. A színészek jól játszák a szerepüket (Sophie Tatcher Barnes nővér, Chloe East Paxton nővér), hiteles volt a számomra. Majdhogynem egy kamaradarab, nem sok helyszínnel, szinte az egész film egy házban játszódik. Én több csavarra gondoltam, ezért csalódás volt. Beteg egy film, vagy az akinek ez kipattant a fejéből. Nem ismertem a színész csajokat. Chloe néha emlékeztetett a fiatalabb Nicole Kidmanre, mikor még bájos, nem botoxos arca volt.

Nekem kiemelkedően kellemes élmény volt az első évad, az önmagában is érdekes ötlet megvalósítását is igazi kuriózumnak éreztem. Az utolsó évadba nagy reményekkel kezdtem bele, de a folyamatos csalódás miatt az utóbbi részeket már kihagytam. Néha a kevesebb a több.

En tegnap neztem a 9. epizodot es nem derult ki semmi, sot mar alag voltak benne a szornyek. :) Pedig nagyon igeretesen indult

Ez utóbbit nem láttam. Nekem nem tűnik rétesnek, de lehet, hogy eltérően ítéljük meg.
Tudni valamit ennyi rész után, vagy rétestészta mint a Silo?

Most nézem, szerintem jó. Ma este jön ki a harmadik évad (talán) utolsó epizódja.

Én is láttam. Travis Fimmel miatt adok neki még egy esélyt...
Mert pl. én nem is hallottam róluk.
Milyen kopasz? Haja van!DeLorean írta: ↑2024.11.24., vas. 11:18Ez OK, de igazából mit szerettél volna ezzel megosztani?Alex_Aston írta: ↑2024.11.24., vas. 10:08Gondolom nem csak számomra vannak olyan ikonikus pillanat képek egy filmből, amik mindenki számára (kivéve az újszülöttek) egyértelművé teszik, hogy miről is van szó.![]()
Ez a két kép semmit sem mond el anélkül, hogy ne ismerdéd a filmet és a szereplőt.
Egy kopasz csávó valahonnan szeretne kijutni és egy afro-amerikai nagyon szereti a hambit.![]()
Ez ettől nem lesz ikonikus.
Csak akkor, ha tudod kicsoda és ismered a filmet.
![]()

Számomra ez egy szuperzöld világjegy!

Tudom hogy utána járható némi matatással,de ha már ajánlás,kéretik oda biggyeszteni azt is hogy az ajánlottak hol érhetőek el,azaz nézhetőek meg.