supravox írta: ↑2024.11.25., hétf. 17:54
Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.
Nézd, én értek az elektronikákhoz, te nem.
Én nem értek a kapukhoz, te igen. Én nem vitatkozom veled kaputechnikában.
Az ATC-ben a lehető legprimitívebb elektronika van. Kutya közönséges AB osztályú erősítők.
Ez akár még elfogadható lenne, de ami előttük van, az maga a legalja a kapcsolástechnikának.
NE5534-es műveleti erősítőkkel megvalósított aktív keresztváltók. Ennél már nem nagyon van lejjebb.
Talán csak ha uA741-ekkel csinálták volna meg.
Akkor most mit vársz tőlem?
Kőkemény 24 Centes IC. A minőségét hűen tükrözi az ára. Hidd el, a világ nem hülye (maximum a hívő hifisták azok).
https://www.shengyuic.com/products/deta ... 42769.html
Én nem gyalázom, csak a kőkemény tényeket tártam fel, amikkel a hozzá nem értők nem szembesülnek, csak ha a képükbe nem tolják a valóságot.
Egyébként pont ma beszélgettem egy számomra hiteles barátommal, aki kint volt. Lesújtó volt a véleménye kiállításról, az ott hallottakról. Szó szerint gyalázatnak nevezte azokat a hangokat, amiket kint hallott, még a kb 1 mill Euros YG rendszert is. A barátjával volt, akinek ATC-je van. Meg is kérdezte tőle, szerinted ez jól szól? Szinte minden rendszer szúróan fájdalmasan szólt. Idegesítő, kemény, minden valóság alapot nélkülöző hatásvadász hangzással. Szerinte borzalom volt, amit kint (is) hallott a csattogó elektronikus zenékkel együtt, amivel demóztak sokan. Magáról a kiállításról is annyit mondott, hogy kongott az érdektelenségtől.