https://www.youtube.com/watch?v=Gzr61MsmWZk
Ja, ez csak az 1. rész!
Az itthoni kiállítások vs ez, kb. mint egy falusi kisbolt vs bevásárló komplexum.
Hiába, "előre megyünk nem hátra", csak közben háttal ülünk a többiekhez képest...

En akartam hozzajuk menni meghallgatni az ATC-ket de kivettek a forgalombol. Van is nekik recenzio az oldalukon az ATC-rol. Akkor mikor megnyitottak nagyon reklamoztak nalunk. Nem tudtam, hogy Europa egyik legnagyobb hifikereskedoje.kaef2 írta: ↑2025.10.09., csüt. 11:28A pozsonyi Dream Audio Európa egyik legnagyobb HiFi kereskedője.
Van bemutató termük már Bécsben és Ibizán is.
https://dreamaudio.eu/
kaef2 írta: ↑2025.10.09., csüt. 11:28A pozsonyi Dream Audio Európa egyik legnagyobb HiFi kereskedője.
Van bemutató termük már Bécsben és Ibizán is.
https://dreamaudio.eu/
A pozsonyi Dream Audio Európa egyik legnagyobb HiFi kereskedője.
Hááát, szerintem nem CGI.

Szlovákiában ekkora vásárló erő lenne?

Ez igaztottyi írta: ↑2024.11.26., kedd 08:13Azert Te ennel nagyobb ATC "harcos" voltal. Masokat ennel joval kevesebbert is megszoltal ha ATsupravox írta: ↑2024.11.25., hétf. 17:54Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07
Visszatérve a Hlacrora, bár nem te írtad.
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át.
C-rol volt szo.
Annyit azért el lehet árulni az említett NE5534 műveleti erősítő ügyében, hogy jelenleg is sokan használják valamely variánsát. Ugyanis az idők folyamán több gyártó is gyártotta, manapság már csak a Texas Instruments beszerezhető ipari tételben. Mellesleg ennek nem sok köze van a valóban régi, tömegesen alkalmazott példányokhoz, mármint hangzás szempontjából sem. A manapság kapható kínai hamisítványokat nyilván meg sem említjük.

Azert Te ennel nagyobb ATC "harcos" voltal. Masokat ennel joval kevesebbert is megszoltal ha ATC-rol volt szo.supravox írta: ↑2024.11.25., hétf. 17:54Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07Visszatérve a Hlacrora, bár nem te írtad.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át.

Nézd, én értek az elektronikákhoz, te nem.
Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07Minek? Én nem keresgélek már semmit. Elégedett vagyok a saját rendszeremmel.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)
Voltam már ezer kiállításon, mindig ugyanazok tetszettek és nem tetszettek.
Minek menjek el az ezeregyedikre is. Semmi sem késztet már rá.
20+ éve határozott elképzelésem van a nekem megfelelő hangzásról, azt kb 15 éve sikerült megvalósítanom.
Nagyon minimális fejlesztések voltak, de mindegyik ugyanabba az irányba történt, csak valamivel magasabb szinten.
Volt néhány leépítésem: a stream rohadtul nem érdekel, nekem semmi pluszt nem adott a zenehallgatáshoz, sőt csak időt vett el tőle. Ezért ma már nincs streamerem (vagy 3-4 éve már). Ha zenét akarok hallgatni, 90%-ban felrakok egy lemezt és élvezem.
Visszatérve a Hlacrora, bár nem te írtad.
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át. Az MP3 után is egy fakónak tűnik az élő koncert a MÜPA-ban. Panaszkodnak is sokan, hogy otthon jobb a hang, mint ott. Ezért nem is járnak oda. Ja, persze.
A Halcro a valaha épített legneutrálisabb hangú erősítő, ami semmit nem tesz a hanghoz és semmit nem vesz el belőle.
Aki hozzászokott a torzítási komponensektől feldúsított hanghoz, nyilvánvalóan hiányérzete van.
Egyetlen félvezetős erősítő sem képes ennyire eszköztelen lenni. Mint az élő zene (nem, nem a hangosított koncertek!).
Minden rezdülése a zenének megvan a hangjában, a mikro- és makrodinamika, felbontás, minden. És mindez egy végtelen simasággal, puhasággal, lágysággal - koncert élmény.
Na, mindegy. Elfogadom, hogy más nem így értékeli. Nem vagyunk egyformák, mások a zenehallgatási szokásaink.
Gyakrabban kell élő zenét hallgatni!

BLX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:09Nagyon jó volt idén is a bécsi hifi kiállítás. Jó volt találkozni Wittaoval a Core Audio szobában.BLX írta: ↑2024.11.11., hétf. 21:43Megy valaki november végén a bécsi kiállításra? https://www.highendsociety.de/fas-vienna-1080.html
Tudtok magyar kiállítóról, aki jelen lesz?![]()
Szuper cuccokat hoztak ide is. Nagyon jól volt belehallgatni.![]()
Nekem azért tetszik ez a kiállítás, mert bőven van hely. Nagyon kényelmesen el lehet férni. Idén sajnos nem találkoztam Mike Creekkel...
Gondolom még voltak sokan mások is. Ha vannak jó képeitek, rakjatok fel párat kérlek.

Nagyon jó volt idén is a bécsi hifi kiállítás. Jó volt találkozni Wittaoval a Core Audio szobában.BLX írta: ↑2024.11.11., hétf. 21:43Megy valaki november végén a bécsi kiállításra? https://www.highendsociety.de/fas-vienna-1080.html
Tudtok magyar kiállítóról, aki jelen lesz?

Minek? Én nem keresgélek már semmit. Elégedett vagyok a saját rendszeremmel.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)