nos ez a 3 kérdőjeles válasz,az én beirásom után keletkezett,ahol felhoztam egy ajánlást a gyártó 1 termékére...tény és valóság,úgy általánositva,a Klipsch polarizálja a hifista társadalmat,és azért ne feledjük el hogy globális szinten Paul W Klipsch,elismert tervező,égy gyártó volt,és ma is világszerte,felhasználok tizezrei/százezrei használják termékeit,boldogan,többek között az AVX-en is van egy pár felhasználója a márkának,és ezek tiszteletbeli tagjai az AVX-nek,lényegtelen hogy kisebb,vagy nagyobb pédányait birtokolják a gyártónak...én már akkor is leirtam,és most is csak ismételni tudom,nem vagyunk egyformák,izlések,preferenciák változóak,a lényeg,hogy a felhasználó megtalálja számára megfelelő "eszközt" amelyet boldogan használ,és ez lehet valakinek akár egy Spendor BC1,de valakinek meg Klipsch EckhornTe tartottad fontosnak, hogy kioktass, hogy miért teszek három kérdőjelet a saját kérdésem után és hogy leírtam, hogy meggondolnám a Klipsch ajánlását/vásárlását.
https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Wilbur_Klipsch
Legacy
In 1978, Paul W. Klipsch was awarded the Audio Engineering Society's second highest honor, the Silver Medal, for his contributions to speaker design and distortion measurement. In 1997, he was inducted into the Engineering and Science Hall of Fame.[2] In 2004, at the International Consumer Electronics Show (CES), he was inducted into the Consumer Electronics Hall of Fame.[3]