Persze nagyon fontos a fonóerősítő is, de a téma alapvetően a lemezjátszót alkotó főegységek fontosságából indult ki. Mindazonáltal a hozzászólásod rendkívül jól prezentálja azt, hogy mennyire más hangot keresünk és szeretünk.hukkle írta: ↑2024.11.15., pén. 08:24A futómű, kár, hangszedő mellett kiemelném a phono szerepét. Nekem a Systemdek-en volt Roksan Tabriz kar egy teljesen egyszerű Denon DL110-el. Semmi flanc, de nagyon szerethető, és megbízható volt. A phono vonalon először Heed Questar majd Quasar +QPSU volt mellette, majd Heed Thesis phono. Nem hagyományos upgrade path, de így jött ki nálam.
A jelenlegi Vpi Scout 1.1 futómű a gyári inipivot karral és Nagaoka MP 150 pickuppal jobb.
Nálam a helyzet az, hogy a régi setup nem volt jó, hanem az hogy ha anyagiak miatt vissza kellene lépni, nem halnék bele.
Nagyon régen, én is próbálkoztam 900-as Systemdek-kel, de nem találtam bele a fülemnek megfelelő hangszedőt, pedig egy DL-110 is tanyázott az RB-250 karjában sokáig.
Nem mondom, hogy rossz volt és aki hallotta nálam nagyon jónak vélte, de nekem valahogy a hangszíne mégsem feküdt. Néhány Rega próbálkozás után teljesen feladtam a UK vonalat.