Nem tudom trollkodsz-e vagy tényleg ennyire hiányzik belőled az objektivitás, mindenesetre kicsit sem menő. Nem védted meg az állításod, azt nem így kell. Mit érdekel téged, ha másokat félrevezetek? Attól a te örömöd kisebb lesz? Ne már. Na
ezért mondtam látod, hogy EQ- és érettség függő a kedvelés is, árulkodó. Kezdd újra, leld örömöd benne. Az ezen való elképődést idővel kinövöd. Ha mégsem, tévedtem. Viszont ha már rosszalkodásban vagy,
tekerj is bele, azzal mindig ki lehet kergetni a világból. Lemmy-t is ha áthívod ő jól tud segíteni a tekergetésben.

Nem használtam volna fel a korodat, kár, hogy nem árultad el. Természetesen jogodban áll magadban tartani. Nem mindegy, hogy mindketten 40 pluszosan vagy több évtizedes különbséggel ütköztetjük a benyomásokat vagy akár tiniként. Parttalanságokat megelőzendő.
Hadd másoljak ide egy véleményt, neki mégkevésbé tetszett, ellenben frappáns:
Ezt a sorozatot nézni olyan, mintha egy Audiban ülnék utasként, ami 80 km/h-val halad egy német autópályán, és úgy érzem, sose ér véget az út.
A történet alapjait az elmúlt 20-30 év legjobb időutazós és misztikus tinifilmjeiből harácsolták össze. Van itt például Donnie Darko, Pillangóhatás, Az (a Twin Peaks-et idesorolni már szentségtörés lenne, de érezhetően abból is merítettek), csak hogy a legismertebbeket említsem. Ezekből csináltak egy élvezhető, két órás filmet, de hozzáadtak nyolc órányi vágóképet, és tíz részre osztották. Ennyi az első évad. Úgy tűnik, így is lehet sorozatot csinálni.
A második évad már lényegében arról szól, hogy az alkotók mennyire élvezték az első évadot. Annyira izgalmas, mint amennyire egy Sas kabaré humoros.
A harmadik évadból csak az első epizód első 15 percét bírtam megnézni. És ezzel nálam véget is ért ez a "sorozat".
A
Primer egy elég alacsony költségvetésű film, ne lepődjön meg senki, automatikusan jön a VHS-feeling. Fajlagosan jó lett, nézhető. Világot az sem vált.