fülelek írta: ↑2024.05.15., szer. 22:21
1. Attól hogy gyártó, és ugyanazt használja ide is meg oda is, még lehet hülye,
2. A kábel biznisz lényege, hogy akinek igazán jó cucca van (dac, erősítő, hangsugárzó, akusztika), annak a kábel a majdnem mindegy kategória, akinek meg nincs elég jó cucca, az meg tejel, mint a katonatiszt...
1. Senki nem állított ilyet, szó sem volt ilyesmiről, nem is lenne igaz.
2. Figyu, tudod, én nem értek a táp építéshez, az erősítőkhöz sem értek, hangfalat sem terveztem, csak lassan 50 éve hifizek és hallok ezt - azt.
Többek között azt, hogy az igazán nívós rendszereken jönnek ki igazán, a jó IC és Hsz kábelek kvalitásai, úgy hogy a "majdnem mindegy " kérdést erősen cáfolnám.
Azoknak, akiknek meg " nincsen eléggé jó cucca " azok is kamatoztatnak a jobb kábelek hangjából, értelmesen megválogatva azokat.
Véletlenül sem azt mondom, hogy a készülékek hangja nem első számú szempont, az a legfontosabb, az biztos, de nagyon lényeges az összkép szempontjából a jó kábelek támogatása.
Ahogyan hiába van 600 lóerős autód, ha széttekeredik a futóműve gázadáskor, vagy ha az rendben van, akkor simára kopott diagonál gumikat raksz rá.
Szóba sem jöhet.
Én az arany közép út híve vagyok.
Nem tartom életszerű kombinációnak már csak anyagi megfontolásból sem egy háromszázezer forintos erősítő elé egy négyszázezres IC - t kötni és a seggébe egy félmillás tápkanócot dugni - még ha nagyon sokat javítanak is az összképen - mint ahogy több milliós készülékeket Hama IC - vel összekötni és számítógép tápkábellel etetni is balgaságnak tartok.
/ Van aki ez utóbbival kérkedik is, mindenki másképpen a saját maga ellensége...

/