Mióta a fórum létezik ez így megy. A szabályzatban benne van, azt elfogadtad. Az OFF topic nem beszélgetésre van, hanem az adott témában off hszeket mozgatjuk oda. Általában, ha az adott témában off, de van releváns témája akkor oda mozgatjuk, de van, hogy nem vizsgálunk (idő hiányában pl.) és egy komplett szálat átmozgatunk az offba. Előfordul, hogy a felhasználók ott tovább folytatják ott a csevegést, de attól még az egy inaktív téma, nem csevegésre való! Ezért is ürítjük ki, ha sok benne a hsz, és ezért nem jelezzük a törlést, mert fontos, érdemi beszélgetésnek nem az a helye. Én spec nem láttam, hogy mi volt benne, nem olvastam, de a fentiek figyelembevételével nem kellene benne semmi olyannak lennie, amiért kár. Általában a gittrágás megy. Úgy gondolom, hogy minden beszélgetésnek megvan a helye, ahol az releváns. Ott kellene folytatni a beszélgetéseket és akkor nem merülne fel problémaként az, ami most felmerül, ha nincs az adott beszélgetésre vonatkozó téma, akkor két eset lehet.ZolaBA írta: ↑2024.03.06., szer. 06:57Mindenki értette, hogy tökéletesen betartod a szabályzatot. Veled semmi gond. Csak az a hülye, akinek nem szereti, hogy miután egy beszélgetéssel száműzik az off topicba, még ott is teljesen véletlenül pont akkor gyalulják le az egész beszélgetését, amikor aktív beszélgetés folyik. Ezek után tökéletesen jogos és elvárható, hogy egy bocs elnéztem helyett egy a megafonos fiúkat is megszégyenítő indoklással emlékeztessék az összes idiótát a hatalmi helyzetre.
Köszönöm.
Ami a konstruktív részét illeti. Millió döglött, 10 éve meg nem mozdult topic van. Talán nem lenne gond egy új topic-ot nyitni, szétszedve a valódi, de off beszélgetéseket a szemétkosár funkciótól. Senki nem várná el, hogy moderátori munkával ebben bárki válogasson, mehetne minden mozgatás a szemétkosárba, viszont ha valaki még rágná róla a gittet az az off-ban ESETLEG megtehetné.
1. A beszélgetésnek nincs helye a fórumon.
2. jelezzétek felénk az igényt, azt megvizsgáljuk és, ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes, akkor nyitunk neki egy témát.
Az OFF téma szétszedését nem nagyon értem. Elvileg minden beszélgetésnek megvan a saját témája. Sokan azt is csinálják, hogy úgy mond "átviszik" a beszélgetéskét a megfelelő helyre egy idézettel. Ennek ez lenne a módja, vagy ahogyan feljebb írtam.