Hát, ölég határtalanul vicces lenne utólag államtitkot csinálnod belőle, amit eleddig saját magad is terjesztettél úton-útfélen, sőt általad többhelyütt önreklámilag használtad, sőt közismert állapot, sőt bárkik által is már régóta számtalanszor semlegesen, természetszerüleg élesztett tudásállomány, hogy .../SB = VoidX/VoidXH... és viszont. Mint brand reklámoztad már nyilvánosan sokat önmagadat EGYSZERRE személynéven és nicknéven. Eredetileg én is annak révén tudom, hogy szoktalak látni saját magad helyein is mindkét márkamegjelöléssel - és csak azután kezdtem találkozni vele mint közismert, közterjesztett, köznyilvános információval.VoidX írta: ↑2024.03.01., pén. 18:23Az eddigi névvel társításaid alapján ez minimum egy személyes adatokkal való visszaélés, amit nagyon komolyan vesznek, szóval jól is teszed. Nem nézem el a végtelenségig. Persze a hatásától függően vannak rá más, számodra kellemetlenebb szavak is. Inkább válaszolj a neked feltett kérdésekre ahelyett, hogy a falig elviszed a személyeskedést.
Csak fejből ami álmomból felkeltve is eszembe jut, hogy hol reklámozod saját magadat büszkén EGYSZERRE ... és Void(X)(H)...-ként. NuGet; GitHub; Steam; a saját honlapod Voidplayerestől és persze a Cavern kapcsán is elő-előfordulsz egyszerre; ott van a hangszórókábel hangminőségének a tiltásával (és hasonlókkal) az "underground" blogod, ha még megvan (na ott talán monogramként vagy, most nem emlékszem biztosan); és persze semmiképp se feledkezzünk meg a BSS-ről; ésatöbbi futottak még a 9gag-tól kezdve az anyámkínjáig.
Tehát ha én személyi adatokkal való visszaélést követnék el a személyneved és a fő nickneved együttemlítésével, amit te nem nézel el a végtelenségig, akkor előbb saját magadnak ne nézd el, ugyanis te kezdted, te végezted az infó terjesztését - a maga természetességében önreklámilag. Saját magadat pereld is be szépen legalább hetediziglen, mindkét márkád lehet alperes és felperes is, a hetedik te magad légy, és annak eredményeképpen megnézzük, hogy "álmomban két macska voltam, és játszottam egymással". Ennyit erről. Nemhogy ráadásul közinformáció rólad mint szakmai közszereplőről, hanem saját magad reklámozod úton-útfélen.
Tényleg ennyire hülyének nézed az embereket?! (Költői kérdés!)
De az említett tájékoztatóban csak az itteni-ottani fórumozói állapotodban szerepelsz, VoidX(S)-ként. Tényekkel. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy válaszoltam benne a nekem feltett "kérdésekre" - úgy, hogy ne tudd félredemagogizálni. Ez lenne neked a legkellemetlenebb, hogy válaszoltam a nekem feltett "kérdésekre".