Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3192
Kapcsolat:

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: alto »

Aszpirin írta:
2024.02.22., csüt. 11:07
alto írta:
2024.02.22., csüt. 09:37
Hasonló a helyzet nálam is. Mostanában jött ki egy frissítés, azt még nem próbáltam. Állítólag komoly erőforrásokat vetettek be a CarPlay integráció javítására, és az ARC stabilitásának növelésére. Meglátjuk.
Köszi az infót, megnéztem, és jé, tényleg, tegnapelőtt jött egy frissítés. Csakhogy a leírásában (ld mellékelt kép) egy szó sem esik a CarPlay-integrációról, ami eddig is totál minimalisztikus volt (a telefonos ARC ficsörjeinek töredékét lehet használni CarPlay-ben), ami számomra rendben is lenne, ha legalább az, amit tud CarPlay-ben, menne. Mivel nálam a CarPlay-es Roon ARC-használat a teljes Roon ARC-használat 100%-a, ezért sajnos nagyon kellene, hogy menjen rendesen. Két élő streaming előfizetésem van: Apple Music és Qobuz, utóbbit - amióta a Qobuz alkalmazást eltüntették a magyar AppStore-ból, és közben telefoncserém volt - már csak Roon ARC-on keresztül tudom hallgatni autóban. De persze vannak otthoni albumaim is, amit jó lenne elérni menet közben, jó minőségben (mondjuk pl az MRC nagy felbontású felvételei, amiket direktben tőlük kaptam) az legalább megvan, hogy ha megy egyáltalán, akkor az ARC jó minőségben játszik le Carplay-en keresztül, szóval lenne sok értelme, és be iis voltam izgulva rá. De arrra panaszkodni, hogy rossz a kapcsolat a szerverrrel, miközben otthon a szerver szó szerint 2Gbps interneten lóg (és ki is tudja azt használni teljesen, mert 2.5GBASE-T switchen és 2.5GBASE-T - TB3 adapteren kersesztül kapja a netet, nem a saját ethernet portján, ami csak gigabites), a kliens teló pedig 4G-n lóg és full térerőt mutat, és pl. az Apple Music meg a TuneIn is korrektül megy....
Na, felteszem a frissítést, és lássuk, javul-e valami...
IMG_5936.PNG
Mivel a Roon új tulajdonosa a Harman erősen érdekelt az autó hifi műfajában, szerintem az ARC gatyába rázása minden bizonnyal elsődleges prioritást élvez jelenleg.
Továbbá várakozásaim szerint a támogatott streaming szolgáltatók köre is bővülni fog a közeljövőben, amíg például eddig a Spotify vagy az Amazon Music szóba sem állt a Roon-al, azért egy Harman lényegesen erősebb pozícióból tud tárgyalni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6076

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

alto írta:
2024.02.22., csüt. 09:37
Hasonló a helyzet nálam is. Mostanában jött ki egy frissítés, azt még nem próbáltam. Állítólag komoly erőforrásokat vetettek be a CarPlay integráció javítására, és az ARC stabilitásának növelésére. Meglátjuk.
Köszi az infót, megnéztem, és jé, tényleg, tegnapelőtt jött egy frissítés. Csakhogy a leírásában (ld mellékelt kép) egy szó sem esik a CarPlay-integrációról, ami eddig is totál minimalisztikus volt (a telefonos ARC ficsörjeinek töredékét lehet használni CarPlay-ben), ami számomra rendben is lenne, ha legalább az, amit tud CarPlay-ben, menne. Mivel nálam a CarPlay-es Roon ARC-használat a teljes Roon ARC-használat 100%-a, ezért sajnos nagyon kellene, hogy menjen rendesen. Két élő streaming előfizetésem van: Apple Music és Qobuz, utóbbit - amióta a Qobuz alkalmazást eltüntették a magyar AppStore-ból, és közben telefoncserém volt - már csak Roon ARC-on keresztül tudom hallgatni autóban. De persze vannak otthoni albumaim is, amit jó lenne elérni menet közben, jó minőségben (mondjuk pl az MRC nagy felbontású felvételei, amiket direktben tőlük kaptam) az legalább megvan, hogy ha megy egyáltalán, akkor az ARC jó minőségben játszik le Carplay-en keresztül, szóval lenne sok értelme, és be iis voltam izgulva rá. De arrra panaszkodni, hogy rossz a kapcsolat a szerverrrel, miközben otthon a szerver szó szerint 2Gbps interneten lóg (és ki is tudja azt használni teljesen, mert 2.5GBASE-T switchen és 2.5GBASE-T - TB3 adapteren kersesztül kapja a netet, nem a saját ethernet portján, ami csak gigabites), a kliens teló pedig 4G-n lóg és full térerőt mutat, és pl. az Apple Music meg a TuneIn is korrektül megy....
Na, felteszem a frissítést, és lássuk, javul-e valami...
IMG_5936.PNG
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3192
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Aszpirin írta:
2024.02.22., csüt. 09:18
Mellesleg, ha már a Roon-nal tartunk ismét: én a Roon ARC használatát feladtam. Annyira bugos nálam Apple Carplay-ben, hogy totál meguntam bajlódni vele. A gond az, hogy hol megy, hol nem, de menet közben is leállhat, és kiírja, hogy gyenge a kapcsolat (WTF, eddig jó volt?), és aztán nem hajlandó tovább játszani. Vagy betölti az albumlistát, rátappintok az albumra, stb, és mikor a számlejátszásra mennék, akkor csak homokórázik. És tuti, hogy kliensoldalon van a gond, mert ha a telómon kilövöm az ARC-ot, és újra elindítom, akkor hirtelen megjavul, Csakhogy autóban vagyok, ahol a telefont babrálni menet közben életveszélyes, szóval ha Carplay-jel nem akar menni, akkor nincs értelme nálam.
Használja esetleg valaki? Másnál is ennyit bugzik?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Mellesleg, ha már a Roon-nal tartunk ismét: én a Roon ARC használatát feladtam. Annyira bugos nálam Apple Carplay-ben, hogy totál meguntam bajlódni vele. A gond az, hogy hol megy, hol nem, de menet közben is leállhat, és kiírja, hogy gyenge a kapcsolat (WTF, eddig jó volt?), és aztán nem hajlandó tovább játszani. Vagy betölti az albumlistát, rátappintok az albumra, stb, és mikor a számlejátszásra mennék, akkor csak homokórázik. És tuti, hogy kliensoldalon van a gond, mert ha a telómon kilövöm az ARC-ot, és újra elindítom, akkor hirtelen megjavul, Csakhogy autóban vagyok, ahol a telefont babrálni menet közben életveszélyes, szóval ha Carplay-jel nem akar menni, akkor nincs értelme nálam.
Használja esetleg valaki? Másnál is ennyit bugzik?
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 870

Hozzászólás Szerző: tottyi »

wittao írta:
2024.02.21., szer. 21:28
Aszpirin írta:
2024.02.21., szer. 21:24
wittao írta:
2024.02.20., kedd 10:16
Audirvana ala is johetne mar a Deezer :)
Na meg Roon alá!
Elobbinek most nagyobb eselyet latom. Nem tudom miert, de a ROON fura mostansag, a teljes kommunikaciojuk. Gyartokent azt tudom mondani eg es fold a ket ceg kommunikacioja… es nem a ROON javara.
Nekunk Audirvana teszteleshez csinalt egy dedikalt verziot, amin a funkcioinkat ki tudjuk tesztelni a szoftverukon. Es 1-2 heten belul prezentaltak a sajat egyedi verzionkat, benne a kereseinkkel.
A ROON ennyi ido alatt nem is valaszolt…
Csak szolj es azt is megveszem valahogy Lifetime-ra (tudom meg nincs) es akkor az is elcseszodik mint minden amire ugy gondolom, na ez most jo lesz.
Csak kerdezzetek batran az eletrol, hogy en mit tennek es tegyetek az ellenkezojet es boldogok lesztek.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2059

Hozzászólás Szerző: wittao »

Aszpirin írta:
2024.02.21., szer. 21:24
wittao írta:
Na meg Roon alá!
Elobbinek most nagyobb eselyet latom. Nem tudom miert, de a ROON fura mostansag, a teljes kommunikaciojuk. Gyartokent azt tudom mondani eg es fold a ket ceg kommunikacioja… es nem a ROON javara.
Nekunk Audirvana teszteleshez csinalt egy dedikalt verziot, amin a funkcioinkat ki tudjuk tesztelni a szoftverukon. Es 1-2 heten belul prezentaltak a sajat egyedi verzionkat, benne a kereseinkkel.
A ROON ennyi ido alatt nem is valaszolt…
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

wittao írta:
Na meg Roon alá!

hifitibi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 94

Hozzászólás Szerző: hifitibi »

wittao írta:
2024.02.21., szer. 20:24
hifitibi írta:
2024.02.21., szer. 20:14
Wittao, kérem, hogy tiszteld meg a fórumot, annak tagságát, de úgy általában az édes anyánk nyelvét, hogy a magyar nyelv szabályainak minimális tiszteletben tartásával írod a mondanivalódat. Az ékezetekre, illetve esetedben azok hiányára gondolok.
„Természetesen” mindenkinek, aki így tesz, megvannak az „indokai”, hogy miért ír magyar szöveget angol nyelvű billentyűzettel. Én a munkahelyemen hard core programozók között dolgozok (szó szerint közöttük), akik napi 8 órában nyomják a pl. python-t. Ha emailt küldenek, mégis ékezetekkel írják azt. Ők már tudják, hogy az angol billentyűzeten írt magyar szöveg minimum nem teszi őket nagyobb szakemberré.
Egyébként az ékezet nélkül írt szavaid időnként mást jelentenek: szár --> szar, láb --> lab, stb.
Mregigeim igy fgook tneni a jboevon!
Sajnálom, hogy kérésemmel csak az orbitálisra nőtt egód pajzsát találtam el. Részemről lezártam.

wittao
V.I.P.
V.I.P.

hifitibi írta:
2024.02.21., szer. 20:14
Wittao, kérem, hogy tiszteld meg a fórumot, annak tagságát, de úgy általában az édes anyánk nyelvét, hogy a magyar nyelv szabályainak minimális tiszteletben tartásával írod a mondanivalódat. Az ékezetekre, illetve esetedben azok hiányára gondolok.
„Természetesen” mindenkinek, aki így tesz, megvannak az „indokai”, hogy miért ír magyar szöveget angol nyelvű billentyűzettel. Én a munkahelyemen hard core programozók között dolgozok (szó szerint közöttük), akik napi 8 órában nyomják a pl. python-t. Ha emailt küldenek, mégis ékezetekkel írják azt. Ők már tudják, hogy az angol billentyűzeten írt magyar szöveg minimum nem teszi őket nagyobb szakemberré.
Egyébként az ékezet nélkül írt szavaid időnként mást jelentenek: szár --> szar, láb --> lab, stb.
Mregigeim igy fgook tneni a jboevon!

hifitibi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 94

Hozzászólás Szerző: hifitibi »

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

Indy írta:
2024.02.16., pén. 07:24
flo61215 írta:
2024.02.15., csüt. 21:41
A Settings> Advanced Media Server Settings > Plugins >3rd party pluginek alatt a "tidal local" nevű plugint kell csak telepíteni. Ezután az Advanced fül alatt a legördülő listából kiválasztod a Tidalt és hozzáadod az accountodat. Ma próbáltam egy trial accountal és tökéletesen működik. (A logitech fórumon valaki lefejlesztett a napokban egy plugint, ezért gondoltam megnézem a daphilenél is. Azt nem tudom, hogy ilyen gyorsan felpakolták a daphilera vagy már rég ott pihen .. a lényeg hogy működik :))
Köszönöm, ki fogom próbálni. Az a plugin biztosan mostanában került csak oda... 
Megkezdték a Deezer local plugin fejlesztését is Daphile alá. :tutiok: Remélem sikerül olyan hamar megcsinálni, mint a Tidal plugint, mert én már most mennék vissza Deezer alá...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

adamthebrave írta:
2024.02.19., hétf. 17:17
Tekints úgy a HQPlayerre, mint egy nagyon fejltett audio szűrőkészletre, upsamp
Sok DAC belső konverziót végez a maga kétes minőségű beépített, beégetett, programozott algorimtusaival. Ezt tudod kiváltani, hogy "konyhakészen" tálalod a DAC-nak az adatfolyamot, ami - DAC- ja válogattja - nagyon meg tudja hálálni...
Igen, DAC-ja válogatja. Főleg a "generikus kapcsolási rajzú" chi-fi DAC-ja :D
Azért egy Wadia, ami 12-edrendű polinomiális regresszióval illesztett függvénnyel számolja a köztes mintapontokat felkonvertáláskor, miközben megtartja az eredeti pontokat, ráadásul mindezt FPGA-val (micsoda mérnöki teljesítmény baszki!!!) esetében én bizony semmit sem csináltatnék a géppel, még ha HQPlqyer, akkor sem. Az RME ADI-2 FS-re küldött jelútban is kikapcsoltam Roon-ban az upsamplinget meg a crossfeedet (fejhallgatóval használom), utóbbit inkább a DAC-kal végeztetem, sokkal természetesebben szólal meg... de az EQ-zást a Roon-ra bízom, konvolúcióval, mert olyan jól nem tudom a DC-on beállítani a parametrikus EQ-t...

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

adamthebrave írta:
2024.02.19., hétf. 17:11
A windowsos kliens egyik hátránya a linuxoshoz képest, hogy nem lehet upnp-n keresztül megszólítani, csak Roon vagy a saját távirányítója tudja kezelni. Ha Tidalt szeretnél hallgatni, akkor pedig csak a Roon marad.

Erre némileg orvosság a win alatt futattott linux alatt futtatot HPQE... :D

Linuxos HPQE + Tidal előfizetés + mConnect/Bubble Upnp = Roon + win HPQ + Tidal előfizetés

Ráadásul saját tapasztalat saját és mások rendszerében hallgatózva, hogy a Roon bármilyen kényelmes, böszmévé teszi a hangot az upnp-n keresztül megszólított HPQ-hoz képest.
O.K., valami ilyen magyarázatra voltam kíváncsi, szóval köszi.
Kár, hogy nem láttam, mielőtt elposztoltam az előző hozzászólásomat.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

@Robi reakciójára: igen, azt tudjuk, hogy a WSL2 igen jól sikerült, gyakorlatilag minden megy benne, és ez nem vicc.
Én egy teljes kb 30 pod-os Kubernetes cluster-t futtatok a 32GB RAM-os Windowsos gépemen WSL2 alatt, és a nagyon közeljövőben (mondjuk holnap :D ) készülök installálni WSL2 alá és használni linuxos MATLAB+Simulink+Simscape+StateFlow négyest néhány toolbox-szal, szóval kb tizenakárhány gigabájtnyi Mathworks szoftvert, de annak megvan az értelme (linuxos MEX-binárisokat gkell generálnom egy bazinagy Simulink modell S-függvényéből cloud környezetben való futtatáshoz, és ez egyelőre nem jött össze Windowson :D )

@La_Valse: Amúgy ha van oprendszer-natív változta a szoftvernek, akkor annál performanciában nem igazán tudom elképzelni, hogy lehetne jobb egy másik opredndszerre fordítottat használni, mert több réteg bejön a futtatandó kód és a host oprendszer közé. A konténerben vagy VM-ben futtatásnak van nagyon sok értelmes hozadéka ami kompenzálja a performancia-veszteséget, és hogy mi lehetne pont egy HQPlayer esetében, arra kíváncsi lennék. Azt értem, hogy WSL2 alatt kevesebb a memóriaigénye, mint VM-ben, de nem a VM-es megoldással kell itt hasonlítanunk, hanem a natívval, vagy ha mégis, akkor mi indiokolná a WSL2/VM alatti futtatást?

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 544

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Aszpirin írta:
2024.02.19., hétf. 13:08
Én pedig még csak nem is igazán ismerem a HQPlayert, de azért kíváncsi lennék, hogy ez miért jó?
Gyorsabb WSL alatt a linuxos mint natívan a windowsos? Vagy egyéb előnye van? Pl. konténeres futtatás? (a Docker Desktop alapból WSL-t használ, de úgy tudom már Windows-natív konténerekre is van lehetőség, bár én még ilyent nem csináltam)
Tekints úgy a HQPlayerre, mint egy nagyon fejltett audio szűrőkészletre, upsamplerre.

Sok DAC belső konverziót végez a maga kétes minőségű beépített, beégetett, programozott algorimtusaival. Ezt tudod kiváltani, hogy "konyhakészen" tálalod a DAC-nak az adatfolyamot, ami - DAC- ja válogattja - nagyon meg tudja hálálni...

Pl. a Holo May ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adamthebrave 2024.02.19., hétf. 17:26-kor.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 544

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Aszpirin írta:
La_Valse írta:
2024.02.19., hétf. 12:14
Mivel én nagy HQPlayer fan vagyok, elmondom, Miska (Jussi Laako), a HQPlayer fejlesztője
a kettővel múlt vasárnap örömmel újságolta, a Windows 11 Pro Linux alrendszere segítségével
sikeresen futtatta a HQP Embedded legutolsó változatát. Még a CUDA offload is működött.
Én pedig még csak nem is igazán ismerem a HQPlayert, de azért kíváncsi lennék, hogy ez miért jó?
Gyorsabb WSL alatt a linuxos mint natívan a windowsos? Vagy egyéb előnye van? Pl. konténeres futtatás? (a Docker Desktop alapból WSL-t használ, de úgy tudom már Windows-natív konténerekre is van lehetőség, bár én még ilyent nem csináltam)
A windowsos kliens egyik hátránya a linuxoshoz képest, hogy nem lehet upnp-n keresztül megszólítani, csak Roon vagy a saját távirányítója tudja kezelni. Ha Tidalt szeretnél hallgatni, akkor pedig csak a Roon marad.

Erre némileg orvosság a win alatt futattott linux alatt futtatot HPQE... :D

Linuxos HPQE + Tidal előfizetés + mConnect/Bubble Upnp = Roon + win HPQ + Tidal előfizetés

Ráadásul saját tapasztalat saját és mások rendszerében hallgatózva, hogy a Roon bármilyen kényelmes, böszmévé teszi a hangot az upnp-n keresztül megszólított HPQ-hoz képest.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 700

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Aszpirin írta:
Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez eddig nem sikerült neki, ez már a WSL2. Másrészt ez is egy virtualizálási alternatíva, csak ennek sokkal kisebb a memóriaigénye.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

La_Valse írta:
2024.02.19., hétf. 12:14
Mivel én nagy HQPlayer fan vagyok, elmondom, Miska (Jussi Laako), a HQPlayer fejlesztője
a kettővel múlt vasárnap örömmel újságolta, a Windows 11 Pro Linux alrendszere segítségével
sikeresen futtatta a HQP Embedded legutolsó változatát. Még a CUDA offload is működött.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 700

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 95

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

BLX írta:
2024.02.17., szomb. 17:14
Szerintem teljesen felesleges drágább és "jobb" forrást vásárolni mint, amin a felvételeket készítik és utómunkázzák a kedvenc zenéinkhez és filmjeinkhez. Ez általában Apple + Avid HW vagy RME. Én itt meghúztam a képzeletbeli ár vonalat. :smile29:

“Ja, és túlárazott kábelek helyett inkább vegyetek rendes espresso gépet és darálót...!”
Hát, van itthon olyasmi is. Tudj isten, valahogy nem szeretem hallgatni…🤣🤣🤣

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1030

Hozzászólás Szerző: BLX »

wittao írta:
2024.02.18., vas. 21:29
Vinkler írta:
2024.02.18., vas. 21:19
wittao írta:
2024.02.18., vas. 19:55

Akarhogy is nezem gyors fejszamolassal annyit mondasz, hogy 1MFt alatt forras+dac meg kell uszni, felette mar penzszoras feleslegesen…
Új áron nem lehet szerintem.
https://www.bluesound.hu/RME-1001036?ut ... rm=1001036

+ 1 macmini 400.000 korul.
+ 1 USB kabel (a minden mindegy jegyeben termeszetesen 1200 Ft + ingyenes szallitas Aliexpressrol
Szerintem megvagyunk :)
Inkább innen rendelném: https://www.thomann.de/intl/rme_adi_2_dac_fs.htm
A dobozban lévő gyári RME USB kábel is teljesen elfogadható. :drum:
Ha nagyon rendelni kéne valamit, akkor egy Klotz USB kábellel is beérném.

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 886

Hozzászólás Szerző: fererencz »

La_Valse írta:
2024.02.18., vas. 21:38
Attól még nem lesz jobb egy felvétel, ha összehordunk mindenféle drága holmit.
Nem látom a képletben az embert. Bár lehet, a svájciak már dolgoznak a Merging+
Hapi AI 1.0 interfészén. A lelki szemeimmel látom, az AVX-en arról vitatkoznak,
melyik mesterséges intelligencia csinál úgymond jobb felvételt. :D
Wittao mentségére szóljon, hogy szerintem félreértette a kérdést.
Nem szotkam hibázni.

wittao
V.I.P.
V.I.P.

denesdr írta:
2024.02.18., vas. 21:39
wittao írta:
2024.02.18., vas. 21:27
Eleg egy notebook Pupppi Linyux-szal? Szuper, hasznalja boldogan… de aki ezen tul szeretne lepni, hadd tegye mar meg, ok? Koszi!
Tegye. Most akkor tényleg az a pár hozzászólás tartaná vissza emberünket a nagy lépéstől, amik ide kerülnek az AVX felületére?
Arra gondolok, hogy minden hsz egyik helyrol a masikra van atpakolva azonnal, ha nem odaillo…
Most itt a PC-s topikban arrol olvashatunk, hogy a studios cuccok milyen hatartalanul szuperek. Ez itt miert nem OFF?
notebook+PuppyLinuxrol nincs akkora lab, hogy egy ekkora lepest meg tudjon tenni, szoval nem, ettol nem kell tartanunk, ne aggodj…

wittao
V.I.P.
V.I.P.

La_Valse írta:
2024.02.18., vas. 21:38
Attól még nem lesz jobb egy felvétel, ha összehordunk mindenféle drága holmit.
Nem látom a képletben az embert. Bár lehet, a svájciak már dolgoznak a Merging+
Hapi AI 1.0 interfészén. A lelki szemeimmel látom, az AVX-en arról vitatkoznak,
melyik mesterséges intelligencia csinál úgymond jobb felvételt. :D
Szerintem latott mar a vilagtortenelem kivetelesen jol osszehordott studiofelszereleseket es eppen ugyanazon a helyen, idoben megfelelo szakemberekkel elkeszitett felveteleket.
Akkor ezek szerint a Tidal/Qobuz kinalataban szereplo 120 millio felvetel kozul egy sem jo? Vagy a rogzito keszulekek vagy a hangmernokok voltak rosszak?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”