Nem tul olcso audioPC + szinten nem tul olcso Merging rendszerrel es kabelezessel rogzitett nagy felbontasu felveteleket (DSD256) ha volt lehetoseged osszehasonlitani es elotte/kozben/utana beszelgetni ezekrol a hangmernokokkel is, akkor talan mas lenne a velemenyed.BLX írta: ↑2024.02.17., szomb. 17:14Szerintem teljesen felesleges drágább és "jobb" forrást vásárolni mint, amin a felvételeket készítik és utómunkázzák a kedvenc zenéinkhez és filmjeinkhez. Ez általában Apple + Avid HW vagy RME. Én itt meghúztam a képzeletbeli ár vonalat.![]()
Ja, és túlárazott kábelek helyett inkább vegyetek rendes espresso gépet és darálót...!![]()
![]()
A studiokban nem mindig azert dolgoznak azokkal a gepekkel, mert azoknal nincs jobb, hanem mert arra volt keret, ami meg ok. Foleg idehaza brutal mukodesi koltsegbol kell kihozni egy-egy felvetelt, fajlagosan emiatt a koltsegplafon miatt nem engedhetnek meg akarmit maguknak.
Szoval ahogy a highend otthoni zenehallgatasnal is sok teves elkepzeles van, ugy a studiok “mindenek felett” elgondolasa is ugyanolyan hibas teveszme…