Shure!
Főleg M44-7
Vagy talán a legkisebb MoFi az belefér az árba.
Ha csak a töredékét tudja mint a MasterTracker már nyerő vagy.
Shure!

Először azt kellene tisztázni, hogy meglévő hangszedőhöz szeretnél új tűt, vagy komplett hangszedőre van szükséged?

A kérdés és a válaszok átkerültek a helyükre.
Szívesen adok hozzá kölcsön tűt, ha meg akarod tudni hogy üzemképes-e?!, van amiben szépen el tud futni.....mishow írta: ↑2024.02.02., pén. 18:51Nem törött, hanem hiányos, konkrétan nincs benne a tűt tartalmazó rész (az előbb csatolt képen a zöld “bigyó”). Gyári cseretűt (replacement stylus) 12-14eFt körül vehetsz hozzá, de akkor még nem tuti, hogy a fej belül hibátlan. Szóval vagy kuka vagy add oda valakinek, aki ilyeneket gyűjtöget.

Nem törött, hanem hiányos, konkrétan nincs benne a tűt tartalmazó rész (az előbb csatolt képen a zöld “bigyó”). Gyári cseretűt (replacement stylus) 12-14eFt körül vehetsz hozzá, de akkor még nem tuti, hogy a fej belül hibátlan. Szóval vagy kuka vagy add oda valakinek, aki ilyeneket gyűjtöget.

AT95E

A DS parkolópályán.supravox írta: ↑2024.01.29., hétf. 20:25És mi van a DS Audiós hangszedővel? Hogy aránylanak hozzá az AT-740,760 meg a járatós Mofi? Vagy neked is 3-4 rendszered van?SoundMania írta: ↑2024.01.29., hétf. 19:11‐----------------------------------------------------------
Eddig senkinek sem okozott csalódást.
Sőt
Nálam is újra a MoFi muzsikál.
Nagyon szépen együtt van most az analóg.
A hangszedő egyáltalán nem lóg ki a pedigrés környezetből.
A Michael Findler MM phono is telitalálatnak bizonyult.
Gyönyörűen meghajtja az előfokot.
És mi van a DS Audiós hangszedővel? Hogy aránylanak hozzá az AT-740,760 meg a járatós Mofi? Vagy neked is 3-4 rendszered van?SoundMania írta: ↑2024.01.29., hétf. 19:11‐----------------------------------------------------------
Eddig senkinek sem okozott csalódást.
Sőt
Nálam is újra a MoFi muzsikál.
Nagyon szépen együtt van most az analóg.
A hangszedő egyáltalán nem lóg ki a pedigrés környezetből.
A Michael Findler MM phono is telitalálatnak bizonyult.
Gyönyörűen meghajtja az előfokot.

‐----------------------------------------------------------

akvapark írta: ↑2024.01.29., hétf. 15:23Nem titok, de ott könnyebb PgSpa-t elérni.dixie-chicken írta: ↑2024.01.29., hétf. 12:45ha itt kezdtétek,mért nem itt fejezitek be...ekkora szakmai titok ?..lehet mást is érdekel(het)...
A szokványos MM bemenetet kapacitását kb.160 pF-el kell megnövelni. (Vagy magas kapacitású kábellel csatlakozni?)
Nem titok, de ott könnyebb PgSpa-t elérni.dixie-chicken írta: ↑2024.01.29., hétf. 12:45ha itt kezdtétek,mért nem itt fejezitek be...ekkora szakmai titok ?..lehet mást is érdekel(het)...

ha itt kezdtétek,mért nem itt fejezitek be...ekkora szakmai titok ?akvapark írta: ↑2024.01.29., hétf. 10:17Rákérdeztem, a fészen írok.![]()
Rákérdeztem, a fészen írok.PgSpa írta: ↑2024.01.26., pén. 20:50Rákérdeznél Zsoltnál? Ti amúgy is gyakran beszéltek... egyébként én is emlékszem Zsolt ezzel kapcsolatos megszólalására, de éppen fordított értelemben. Nekem úgy rémlik, éppen arról nyilatkozott, hogy a Nagaoka furcsa kapacitását jól kezeli az Elixir phonoja.akvapark írta: ↑2024.01.26., pén. 18:00Jut eszembe.PgSpa írta: ↑2024.01.25., csüt. 21:52Köszönöm a véleményeket, javaslatokat.
Érdekes, hogy az ML tűvel kapcsolatban ellentétes vélemények is keletkeztek.
Nekem az AT VM 740ML-el kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy nehéz torzításra bírni.
Egyszer elfelejtettem beállítás után nulláról visszatenni az antiskating-ot, észre sem vettem...
A finom beállítást viszont az emlegetett testetlenség csökkenésével hálálja meg.
A Mofi nekem túl van azon a lélektani határon, amit adnék egy hangszedőért a jelenlegi
rendszeremben. Most lesz egy MP200, ez lett a vége, és majd próbálgatom az AT megtartva.
Sok jót olvastam róla, talán nem fogok csalódni...
Zsolt elmondása szerint az Elixir fonóján min állítás szükséges a Nagaokák optimalizálásához.![]()

igenRock60 írta: ↑2024.01.27., szomb. 19:31Ok, kösz, csak érdeklődtem.dixie-chicken írta: ↑2024.01.27., szomb. 18:43
Én kb 15 éve MM-ezek,hogy az MC oldalon ez hogyan jelentkezik-vagy sem,NMFB/NFB..![]()
A túl alacsonyra tolt rezonancia freki,fizikailag is ad egy "túllövést " kar/hangszedőnek enyhén/vagy hullámos lemezeknél...
Gondolom, ez összefügghet az MM - ek álltalában nagyobb engedékenységével is.
Ok, kösz, csak érdeklődtem.dixie-chicken írta: ↑2024.01.27., szomb. 18:43
Én kb 15 éve MM-ezek,hogy az MC oldalon ez hogyan jelentkezik-vagy sem,NMFB/NFB..![]()
A túl alacsonyra tolt rezonancia freki,fizikailag is ad egy "túllövést " kar/hangszedőnek enyhén/vagy hullámos lemezeknél...