Talán a hallásunk alapján....fapaci írta: ↑2024.01.28., vas. 21:28Bevallom, én is tesztek alapján szoktam dönteni. Mi más alapján kellene?gomolalaci írta: ↑2024.01.28., vas. 20:26Szomorú, hogy legtöbbször a legtöbben tesztek alapján sztárolnak egy készüléket....
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Re: Hálózati audio lejátszók
A gondolkodás nem megerőltető...
Az első bekezdésed nagyon fontos. Sajnos, nem lehet sokszor hinni a "peer" véleményeknek se, mert szaglik sokszor az MLM.diagnet írta: ↑2024.01.29., hétf. 18:01Kezdetben ilyen MLM-re épülő brandfejlődéseket csak a női szépségiparban lehetett megfigyelni. Ép éssszel nehéz felfogni, hogy ez létrejöhetett egy ilyen elvileg hozzáértő technofil közegben is.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 14:02Meg ha kiszámolnánk, hány oldalt írtak tele ezzel a témával különféle hifi fórumokon, akkor brandépítésnek se rosszAlex_Aston írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:18Mindenesetre ennyi pénzért nagyon jó vétel, ezt szerintem nem lehet vitatni.![]()
~10 éve jelentek meg a tradicionálisnak mondható gyártók(sony,marantz,yamaha) első generációs otthoni audio streamerei.
90%-ban egyedi bel és kültartalommal, szofverrel. 100-400E Ft közötti ársávban. Vették őket kilóra a 20+ éves "hifi" mellé aztán ment a finnyogás, hogy nem elég analóg a hangjuk. Legtöbben fel is hagytak a modell frissítéssel. Válaszul a semmiből jöttek a custom streamer brandek mint a lumin,lindemann.
1m feletti ársávban megmutatták miyen a digitális analóg. Hát az meg a keleti blokknak drága lett és nem telik rá minden hifistának.
Nembaj, jöttek az átbrandelt kínai tömeg streamer dobozok 250-ért. Bluesound és társaik. 1-2 évig pörögtek mire kiderült, hogy a szintén átbrandelt még kisebb eredetileg TV-s mediaboxnak fejlesztett 10x10cm-es kütyük lenyomják. Persze amíg csak aliexpressen árulták őket $30-ért nem kellettek senkinek. A fórumon is cinikus gúnyolódás tárgyai voltak.
Most, hogy ez is 100E Ft hazai websopból, már mindjárt best buy. lol.
A következő lépés, hogy szintén ezeket a 10 éves arm cortex-re épülő panleket fogják hájpolni 1m-ért, aztán majd ha azok is kifutnak, a chromecast méretű usb stickek fognak pörögni 100-ért?
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Kezdetben ilyen MLM-re épülő brandfejlődéseket csak a női szépségiparban lehetett megfigyelni. Ép éssszel nehéz felfogni, hogy ez létrejöhetett egy ilyen elvileg hozzáértő technofil közegben is.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 14:02Meg ha kiszámolnánk, hány oldalt írtak tele ezzel a témával különféle hifi fórumokon, akkor brandépítésnek se rossz :DAlex_Aston írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:18Mindenesetre ennyi pénzért nagyon jó vétel, ezt szerintem nem lehet vitatni.
~10 éve jelentek meg a tradicionálisnak mondható gyártók(sony,marantz,yamaha) első generációs otthoni audio streamerei.
90%-ban egyedi bel és kültartalommal, szofverrel. 100-400E Ft közötti ársávban. Vették őket kilóra a 20+ éves "hifi" mellé aztán ment a finnyogás, hogy nem elég analóg a hangjuk. Legtöbben fel is hagytak a modell frissítéssel. Válaszul a semmiből jöttek a custom streamer brandek mint a lumin,lindemann.
1m feletti ársávban megmutatták miyen a digitális analóg. Hát az meg a keleti blokknak drága lett és nem telik rá minden hifistának.
Nembaj, jöttek az átbrandelt kínai tömeg streamer dobozok 250-ért. Bluesound és társaik. 1-2 évig pörögtek mire kiderült, hogy a szintén átbrandelt még kisebb eredetileg TV-s mediaboxnak fejlesztett 10x10cm-es kütyük lenyomják. Persze amíg csak aliexpressen árulták őket $30-ért nem kellettek senkinek. A fórumon is cinikus gúnyolódás tárgyai voltak.
Most, hogy ez is 100E Ft hazai websopból, már mindjárt best buy. lol.
A következő lépés, hogy szintén ezeket a 10 éves arm cortex-re épülő panleket fogják hájpolni 1m-ért, aztán majd ha azok is kifutnak, a chromecast méretű usb stickek fognak pörögni 100-ért?
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2638
Meg ha kiszámolnánk, hány oldalt írtak tele ezzel a témával különféle hifi fórumokon, akkor brandépítésnek se rosszAlex_Aston írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:18Mindenesetre ennyi pénzért nagyon jó vétel, ezt szerintem nem lehet vitatni.
Bár csak kérdésként merült fel bennem is, mert egymás mellett a kettőt nem hallottam.
2 évig volt nekem egyébként Limetreem, de már jó fel éve a nagytesó Musicbook van. Szóval megkoptak az emlékeim, ezt aláírom.
Amit hallottam a Wiim esetében, nekem mindenesetre meggyőző volt. Persze lehet, mellérakva a Limetreet, egyből hallható lenne az árkülönbség miértje. De még az is lehet, hogy nem. Ez inkább csak hangosan gondolkodás részemről.
Mindenesetre ennny pénzért nagyon jó vétel, ezt szerintem nem lehet vitatni.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3964
Én voltam olyan bátor, hogy a Limetreet felhoztam.pjm írta: ↑2024.01.29., hétf. 09:06Mondjuk az tényleg elég erős, hogy valami egy 3-4 éves 3* 4* annyiba kerülő géppel legyen nem is partiban, hanem annál jobban szóljon. Nem kizárt, de elég erős. Eddig velem ilyen még nem nagyon volt, de nem is vagyok rutinos itteni fórumozó.
De mint mondtam, nem kizárt, hogy abban a rendszerben, ahhoz az elvárásokhoz stb...
Ami a Mishow logikáját illeti tényleg jóval nagyobb pénz kell ebből, hogy jöjjön, különben nem lesz hülye a gyártó, hogy hasonló vagy nem túl sokkal nagyobb bevételt sokkal több munkával keressen meg. Az sem kizárt, de nekem ez így egy kicsit mesés. Már nem ti meséltek, hanem meseszerűen jól jár így akkor a hifista, ha így van.
De akkor ha ez igaz, akkor van a Wiim, meg az Eversolo mint új hullám, a Luminok mint régebbi hullám aztán kb. minden más felejtős?
Bár csak kérdésként merült fel bennem is, mert egymás mellett a kettőt nem hallottam.
2 évig volt nekem egyébként Limetreem, de már jó fel éve a nagytesó Musicbook van. Szóval megkoptak az emlékeim, ezt aláírom.
Amit hallottam a Wiim esetében, nekem mindenesetre meggyőző volt. Persze lehet, mellérakva a Limetreet, egyből hallható lenne az árkülönbség miértje. De még az is lehet, hogy nem. Ez inkább csak hangosan gondolkodás részemről.
Mindenesetre ennny pénzért nagyon jó vétel, ezt szerintem nem lehet vitatni.
Csak a Marantz! :-D
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1721
Ezek a Wiim gépek engem továbbra sem győztek meg arról, hogy ha egyszer újra lesz hálózati lejátszóm miért ne vadásszak le inkább egy Linn Sneaky-t ebayről. Ahelyett hogy vennék egy Wiim masinát és elkezdjek különféle kábelekkel meg külső tápegységekkel szórakozni. Persze a korrektség kedvéért megjegyzem azt is, hogy nem volt alkalmam még semmilyen Wiim kütyüt itthon tesztelni. Nyilván egy Sneaky nem mai konstrukció. Aláírom, a régebbi verziók sem wifit, mqa-t és dsd lejátszást nem tudnak. Ezek engem eddig sem érdekeltek, és ezután sem fognak. Nyilván akinek erre fáj a foga, annak nem opció egy ilyen gép. A dsd-pcm konverziót pl. jriver, roon és társai simán megoldja, wifire, meg mqa-ra nincs szükségem. Ellenben több mint vállalható a hangja, atomstabilan működik, és a mai napig kap szoftverfrissítéseket. Az meg már hab a tortán, hogy még egy igen jó minőségű (kikapcsolható) beépített erősítője is van. Ami nyilván egy nehezen hajtható hangfalakhoz kevés, de jónéhány típust viszont kifejezetten szépen hajtott pl. Heed Bee, ML Motion széria, Paradigm Monitor széria, Audio Physic Yara II széria amikkel hallottam.firka0511 írta: ↑2024.01.28., vas. 18:50Most éppen a Wiim pro az ügyeletes “best buy”.
Én a Pro +-t próbáltam pár napig, saját dacjával.
Évek óta egy Yamaha WXC-50-t használok és időnként megcsap a hype szele és kipróbálok más lejátszókat is. Volt nálam Limetree Network is.
Nem állítom, hogy a Limetree rosszabb a Yamahánál, az sem szedi szét a zenét, kellemesen hallgatható. Számomra azonban a Yami melegebb hangzása volt a nyerő.
A Wiim Pro + már egy más kategória. Saját DAC-al, az én rendszeremben, teljesen másképp szóltak az ismert zenék. Azt én nem tudom eldönteni, melyik szólt úgy, ahogy kellene, de a Wiim a Yamihoz és a Limetreehez képest teljesen mást játszott.
Árához képest, nagyon jó vétel, de azért nem hasonlítanám a Limetree Network-hoz.
Bujkálnak, de azért fellelhető. A Linkplay vegytiszta kínai cég, de azt próbálják elhitetni, hogy amerikai, californiai központtal. Persze ez teljesen normális. https://theorg.com/org/linkplay-technol ... ifeng-zhao
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Ha már elfogadás. Ott van a telefonok piaca, ott ez már bőven megy. Van az alma, az androidos alma (Samsung, hosszú és működő támogatással), meg a kínaiak. A Nokia, a Motorola is kínai már.... A kínai is elmegy 4-5 évet, azon túl meg csak nagyon kevesen használnak egy telefont. Persze ebben más, mint a hifi. De a stream piaca egyenlőre szerintem hasonló hozzá.
Ha elfogadod, ha nem, ez van. Egy ponton túl egyszerűen tönkremennek a tradícionális gyártók, ha nem váltanak időben.
Pénz beszél,.... A vevőnél is. De ez a 4* szorzó nekem is sok.
Ha elfogadod, ha nem, ez van. Egy ponton túl egyszerűen tönkremennek a tradícionális gyártók, ha nem váltanak időben.
Pénz beszél,.... A vevőnél is. De ez a 4* szorzó nekem is sok.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11327
- Kapcsolat:
A Nespresso és hasonló megújulni képes cégek önmaguk árulnak mindent, gépet, kellékeket és kávét is. (Bocsánat, ha nem pont így van, nem értek a kávéhoz!) A videó és zenelejátszók gyártói és a streaming szolgáltatást nyújtó cégek között viszont (egyelőre) nincs átfedés, mégha az érdekeik párhuzamosak is, ugyanabból a fazékból esznek, de közvetlenül nem vezérlik egymást. A nép rákattant a streamingre minden korábbi zenehallgatási és filmnézési rekordot felülírva, a gyártók pedig ezt követik le.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 08:19Olyan ez, mint a Nespresso: a kapszula az üzlet, nem a gép. Az utóbbit ingyen is adhatnák (sokszor különféle akciókban gyakorlatilag adják is ingyen) hiszen nem azon keresnek.
Ha adsz a júzernek egy lejátszót, ami jól néz ki, jól kezelhető, kellemesen szól és lehetőleg minél több szolgáltató elérhető vele, akkor a júzer rá fog szokni a hálózati szolgáltatásokra - ez a cél, mert ebben van a pénz, nem kicsi, nagy!
Valószínűleg egyszerűen "átkapcsoltak" a marketingesek, és kiadták a jelszót: jó és olcsó lejátszót a népnek!
Beérett a technológia, átrendeződnek a szerepek, a távol-keleti vállalkozók észrevették, hogy nem csak pár dolláros vackokat tudnak eladni. Megvan a szükséges technológiájuk és műszaki tudásuk, már nem kell másolniuk, saját tervezésű termékekkel is el tudnak érni olyan színvonalra, ami megfelel a kényesebb vevőknek is. Hozzáértők évtizedekkel ezelőtt megjósolták, hogy a nyugati cégek addig hordják a gyártást keletre, míg ott is megtanulnak tervezni és gyártani (HiFi-t, rakétát, elektromos autót, bármit), onnan kezdve fordul a kocka és a nyúl viszi a puskát. Az Eversolo, Denafrips, Musician, Holo Audio, HiFi Rose és hasonló feltörekvő ázsiai gyártók olyan tudást pakolnak a készülékeikbe, amit pár évvel ezelőtt a menő nyugati gyártóktól többszörös áron sem kaptunk meg, eladási számokban pedig szerintem már mindenkit levertek, pedig többezer dolláros készülékekről beszélünk. A keménykötésű hifistáknak nem fontos a kinézet és a használati komfort, de sokaknak igen, ennek tudatában is tekintsünk rá a mai lejátszókra, meg mondjuk egy Luminra! A kontraszt már-már vicces.
Persze a zsigeri előítéleteket még nem győzték le, de idővel ez is be fog következni, a fiatalabb korosztálynál nincsenek bevésődve gagyi kínai cuccokkal kapcsolatos élmények, ez a fóbia a konzervatív hifistákkal együtt el fog tűnni 1-2 évtizeden belül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2024.01.29., hétf. 11:50-kor.
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
Lehet hogy rosszul értelmezem, de szerintem a 2014-ben kiugrott Google, Broadcom, Intervideo és Harman alkalmazottaktól nem kell hanyatt esni.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 11:20Én csak kíváncsiságból megnéztem, kik állnak a Linkplay csoport mögött, és ezt találtam:
https://www.linkplay.com/aboutus
Ez azért kicsit elgondolkodtatott ...![]()
A befektető csoport 100%-ban kínai cégekből áll...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Indy 2024.01.29., hétf. 11:34-kor.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Az, hogy Google, Harman stb mérnökök alapították, vagy az, hogy Mediatek, Qualcomm stb alkatrészeket használnak?mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 11:20Én csak kíváncsiságból megnéztem, kik állnak a Linkplay csoport mögött, és ezt találtam:alto írta: ↑2024.01.29., hétf. 09:21Ehhez azért az kellene, hogy streaming szolgáltatók felvásárlásokkal, saját termékekkel átvegyék az irányítást az audio ipar felett. Azért ez még koránt sincs így. Azt gondolom, hogy szerencsére, nem hinném hogy a fogyasztók olyan nagyon jól járnának, ha 2-3 mammut cég leigázná ezt a piacot.
Ez azért kicsit elgondolkodtatott ...![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pjm 2024.01.29., hétf. 11:37-kor.
- mishow
- V.I.P.

Ilyen verseny nyilván nem lesz, de azt azért meg kell mondanom, hogy az az olvasólámpa koránt sem szól olyan rosszul, mint amilyen viccesen elsőre hangzik
Ez azért kicsit elgondolkodtatott ...
- mishow
- V.I.P.

Én csak kíváncsiságból megnéztem, kik állnak a Linkplay csoport mögött, és ezt találtam:alto írta: ↑2024.01.29., hétf. 09:21Ehhez azért az kellene, hogy streaming szolgáltatók felvásárlásokkal, saját termékekkel átvegyék az irányítást az audio ipar felett. Azért ez még koránt sincs így. Azt gondolom, hogy szerencsére, nem hinném hogy a fogyasztók olyan nagyon jól járnának, ha 2-3 mammut cég leigázná ezt a piacot.
Ez azért kicsit elgondolkodtatott ...
Szép jövő. Lehet megérjük még azt, hogy olyan tesztet fogunk olvasni, ahol össze vetnek mondjuk egy Devialetet egy IKEA olvasólámpával. És az olvasólámpa fog nyerni, mert fényesebb a színpadképe.alto írta: ↑2024.01.29., hétf. 09:21Ehhez azért az kellene, hogy streaming szolgáltatók felvásárlásokkal, saját termékekkel átvegyék az irányítást az audio ipar felett. Azért ez még koránt sincs így. Azt gondolom, hogy szerencsére, nem hinném hogy a fogyasztók olyan nagyon jól járnának, ha 2-3 mammut cég leigázná ezt a piacot.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 08:19Igen, de valójában nem is a fejlődés gyorsult fel, hanem - szerintem - inkább egy másik folyamat indult el.
Sokszor leírtam már, hogy a hifi kihalóban lévő hobbi, mindig lesz egy maroknyi rajongója, de kb a mi generációnkkal elfogy. Nem lesz tehát szükség arra, hogy egy-egy jobban sikerült hangú cuccot lila ködfelhővel lefújva drágán adjanak el kevés vevőnek, inkább eladják "jóárasítva" nagyon soknak. Az oka egyszerű: a hálózati szolgáltatás folyamatos eladása összehasonlíthatatlanul nagyobb biznisz, mint néhány lejátszó eladása időszakonként. Ráadásul az előbbi durván növekszik, az utóbbi pedig egyre esik vissza. Olyan ez, mint a Nespresso: a kapszula az üzlet, nem a gép. Az utóbbit ingyen is adhatnák (sokszor különféle akciókban gyakorlatilag adják is ingyen) hiszen nem azon keresnek.
Ha adsz a júzernek egy lejátszót, ami jól néz ki, jól kezelhető, kellemesen szól és lehetőleg minél több szolgáltató elérhető vele, akkor a júzer rá fog szokni a hálózati szolgáltatásokra - ez a cél, mert ebben van a pénz, nem kicsi, nagy!
Valószínűleg egyszerűen "átkapcsoltak" a marketingesek, és kiadták a jelszót: jó és olcsó lejátszót a népnek!
"Száz vasútat, ezeret!
Csináljatok, csináljatok!
Hadd fussák be a világot,
Mint a testet az erek.
Ezek a föld erei,
Bennök árad a müveltség,
Ezek által ömlenek szét
Az életnek nedvei.
Miért nem csináltatok
Eddig is már?... vas hiányzott?
Törjetek szét minden láncot,
Majd lesz elég vasatok."
Petőfi Sándor Vasuton c. versében 1847-ben írta a fenti gondolatokat ... hát nem ismerős?![]()
OK-OK, ezt a petőfi verset poénnak szántam, de tessék rákeresni, kicsoda-micsoda a Linkplay, aki most a Wiimmel "megszórta" a hálózati kütyük piacát, és látni fogjátok: annyira nagyon nem viccelek! Ha jó a megérzésem, az "alsó szegmens" kifejezés azért nem lesz értelmezhető hamarosan, mert a hálózati képesség be fog költözni mindehová. Csakszólok, hogy az IKEA-ban már vehetsz Sonos appos olvasólámpát ...
Nekünk hifistáknak meg majd gyártanak pár "kütyüt" , elvan a gyerek, ha játszik alapon![]()
Ez az elhelyezés számomra sokkal hihetőbb. A Srác szerint egy alap kínai dac szintjét hozza. SMSL SU-1, vagy Topping E30. Futóműnek nagyon jó, sokat dob rajta a jobb táp.
https://www.youtube.com/watch?v=wMIxX_S ... iWiReviews
https://www.youtube.com/watch?v=wMIxX_S ... iWiReviews
Ehhez azért az kellene, hogy streaming szolgáltatók felvásárlásokkal, saját termékekkel átvegyék az irányítást az audio ipar felett. Azért ez még koránt sincs így. Azt gondolom, hogy szerencsére, nem hinném hogy a fogyasztók olyan nagyon jól járnának, ha 2-3 mammut cég leigázná ezt a piacot.mishow írta: ↑2024.01.29., hétf. 08:19Igen, de valójában nem is a fejlődés gyorsult fel, hanem - szerintem - inkább egy másik folyamat indult el.
Sokszor leírtam már, hogy a hifi kihalóban lévő hobbi, mindig lesz egy maroknyi rajongója, de kb a mi generációnkkal elfogy. Nem lesz tehát szükség arra, hogy egy-egy jobban sikerült hangú cuccot lila ködfelhővel lefújva drágán adjanak el kevés vevőnek, inkább eladják "jóárasítva" nagyon soknak. Az oka egyszerű: a hálózati szolgáltatás folyamatos eladása összehasonlíthatatlanul nagyobb biznisz, mint néhány lejátszó eladása időszakonként. Ráadásul az előbbi durván növekszik, az utóbbi pedig egyre esik vissza. Olyan ez, mint a Nespresso: a kapszula az üzlet, nem a gép. Az utóbbit ingyen is adhatnák (sokszor különféle akciókban gyakorlatilag adják is ingyen) hiszen nem azon keresnek.
"Száz vasútat, ezeret!
Mint a testet az erek.
Ezek a föld erei,
Bennök árad a müveltség,
Ezek által ömlenek szét
Az életnek nedvei.
Miért nem csináltatok
Majd lesz elég vasatok."
Petőfi Sándor Vasuton c. versében 1847-ben írta a fenti gondolatokat ... hát nem ismerős?![]()
OK-OK, ezt a petőfi verset poénnak szántam, de tessék rákeresni, kicsoda-micsoda a Linkplay, aki most a Wiimmel "megszórta" a hálózati kütyük piacát, és látni fogjátok: annyira nagyon nem viccelek! Ha jó a megérzésem, az "alsó szegmens" kifejezés azért nem lesz értelmezhető hamarosan, mert a hálózati képesség be fog költözni mindehová. Csakszólok, hogy az IKEA-ban már vehetsz Sonos appos olvasólámpát ...
Nekünk hifistáknak meg majd gyártanak pár "kütyüt" , elvan a gyerek, ha játszik alapon![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Mondjuk az tényleg elég erős, hogy valami egy 3-4 éves 3* 4* annyiba kerülő géppel legyen nem is partiban, hanem annál jobban szóljon. Nem kizárt, de elég erős. Eddig velem ilyen még nem nagyon volt, de nem is vagyok rutinos itteni fórumozó.
De mint mondtam, nem kizárt, hogy abban a rendszerben, ahhoz az elvárásokhoz stb...
Ami a Mishow logikáját illeti tényleg jóval nagyobb pénz kell ebből, hogy jöjjön, különben nem lesz hülye a gyártó, hogy hasonló vagy nem túl sokkal nagyobb bevételt sokkal több munkával keressen meg. Az sem kizárt, de nekem ez így egy kicsit mesés. Már nem ti meséltek, hanem meseszerűen jól jár így akkor a hifista, ha így van.
De akkor ha ez igaz, akkor van a Wiim, meg az Eversolo mint új hullám, a Luminok mint régebbi hullám aztán kb. minden más felejtős?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pjm 2024.01.29., hétf. 09:23-kor.
"Száz vasútat, ezeret!
Mint a testet az erek.
Ezek a föld erei,
Bennök árad a müveltség,
Ezek által ömlenek szét
Az életnek nedvei.
Miért nem csináltatok
Majd lesz elég vasatok."
Petőfi Sándor Vasuton c. versében 1847-ben írta a fenti gondolatokat ... hát nem ismerős?
Nekünk hifistáknak meg majd gyártanak pár "kütyüt" , elvan a gyerek, ha játszik alapon
- mishow
- V.I.P.

Igen, de valójában nem is a fejlődés gyorsult fel, hanem - szerintem - inkább egy másik folyamat indult el.
"Száz vasútat, ezeret!
Mint a testet az erek.
Ezek a föld erei,
Bennök árad a müveltség,
Ezek által ömlenek szét
Az életnek nedvei.
Miért nem csináltatok
Majd lesz elég vasatok."
Petőfi Sándor Vasuton c. versében 1847-ben írta a fenti gondolatokat ... hát nem ismerős?
Nekünk hifistáknak meg majd gyártanak pár "kütyüt" , elvan a gyerek, ha játszik alapon
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11327
- Kapcsolat:
Bevallom, én is tesztek alapján szoktam dönteni. Mi más alapján kellene?gomolalaci írta: ↑2024.01.28., vas. 20:26Szomorú, hogy legtöbbször a legtöbben tesztek alapján sztárolnak egy készüléket....
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Nem, nem a fejlődés, hanem a divat itt a döntő, ebben a materiális fórumban! Tisztelet a kivételeknek!kupecke írta: ↑2024.01.28., vas. 17:04Újabb "korszakváltás?"![]()
Az elmúlt 1-2 évben olvasgatva itt a fórumot a belépő szinten- na jó, kicsit felette- a Limetre-t láttam elérendő célként. Nem jutottam el eddig sem, talán jó is? Most a Wiim az új "kedvenc"? Tényleg ily gyors a fejlődés, még az alsóbb szegmensben is az hálózati lejátszók terén?
Mindíg van egy ,,ügyeletes" hiper-szuper lejátszó, majd amikor jön egy másik, akkor az lesz a sztár! Szomorú, hogy legtöbbször a legtöbben tesztek alapján sztárolnak egy készüléket....
A gondolkodás nem megerőltető...
Talán pont azért mert szuper multi. Rugalmatlan, a struktúra nem alkalmas ilyen gyors reagálásra. Ott van a GE példája. Megmondták: nem fejlesztünk, hanem felvásároljuk a fejlesztőket. Amúgy hifiben a Yamaha szomorkás, főleg manapság. Motorkerékpár, csónakmotor, zongora, az igen!kupecke írta: ↑2024.01.28., vas. 19:06Nagyon kellemes emlékeim vannak a wxc 50-nel, ha nem oly szörnyű lenne a MusiCast Controller, talán még mindig nálam lenne... ( elkényelmesedtem, elkényelmesítettek) Még előerősítőként is használtam, megelégedéssel.Máig nem értem, hogy egy olyan világhírű cég, mint a Yamaha, hogyan rekedhetet meg e szinten a távirányítása tekintetében.
![]()
Nagyon kellemes emlékeim vannak a wxc 50-nel, ha nem oly szörnyű lenne a MusiCast Controller, talán még mindig nálam lenne... ( elkényelmesedtem, elkényelmesítettek
) Még előerősítőként is használtam, megelégedéssel.Máig nem értem, hogy egy olyan világhírű cég, mint a Yamaha, hogyan rekedhetet meg e szinten a távirányítása tekintetében.