Bevallom, én is tesztek alapján szoktam dönteni. Mi más alapján kellene?gomolalaci írta: ↑2024.01.28., vas. 20:26Szomorú, hogy legtöbbször a legtöbben tesztek alapján sztárolnak egy készüléket....
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11334
- Kapcsolat:
Re: Hálózati audio lejátszók
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Nem, nem a fejlődés, hanem a divat itt a döntő, ebben a materiális fórumban! Tisztelet a kivételeknek!kupecke írta: ↑2024.01.28., vas. 17:04Újabb "korszakváltás?"![]()
Az elmúlt 1-2 évben olvasgatva itt a fórumot a belépő szinten- na jó, kicsit felette- a Limetre-t láttam elérendő célként. Nem jutottam el eddig sem, talán jó is? Most a Wiim az új "kedvenc"? Tényleg ily gyors a fejlődés, még az alsóbb szegmensben is az hálózati lejátszók terén?
Mindíg van egy ,,ügyeletes" hiper-szuper lejátszó, majd amikor jön egy másik, akkor az lesz a sztár! Szomorú, hogy legtöbbször a legtöbben tesztek alapján sztárolnak egy készüléket....
A gondolkodás nem megerőltető...
Talán pont azért mert szuper multi. Rugalmatlan, a struktúra nem alkalmas ilyen gyors reagálásra. Ott van a GE példája. Megmondták: nem fejlesztünk, hanem felvásároljuk a fejlesztőket. Amúgy hifiben a Yamaha szomorkás, főleg manapság. Motorkerékpár, csónakmotor, zongora, az igen!kupecke írta: ↑2024.01.28., vas. 19:06Nagyon kellemes emlékeim vannak a wxc 50-nel, ha nem oly szörnyű lenne a MusiCast Controller, talán még mindig nálam lenne... ( elkényelmesedtem, elkényelmesítettek) Még előerősítőként is használtam, megelégedéssel.Máig nem értem, hogy egy olyan világhírű cég, mint a Yamaha, hogyan rekedhetet meg e szinten a távirányítása tekintetében.
![]()
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Nagyon kellemes emlékeim vannak a wxc 50-nel, ha nem oly szörnyű lenne a MusiCast Controller, talán még mindig nálam lenne... ( elkényelmesedtem, elkényelmesítettek
) Még előerősítőként is használtam, megelégedéssel.Máig nem értem, hogy egy olyan világhírű cég, mint a Yamaha, hogyan rekedhetet meg e szinten a távirányítása tekintetében. 
Most éppen a Wiim pro az ügyeletes “best buy”.
Én a Pro +-t próbáltam pár napig, saját dacjával.
Évek óta egy Yamaha WXC-50-t használok és időnként megcsap a hype szele és kipróbálok más lejátszókat is. Volt nálam Limetree Network is.
Nem állítom, hogy a Limetree rosszabb a Yamahánál, az sem szedi szét a zenét, kellemesen hallgatható. Számomra azonban a Yami melegebb hangzása volt a nyerő.
A Wiim Pro + már egy más kategória. Saját DAC-al, az én rendszeremben, teljesen másképp szóltak az ismert zenék. Azt én nem tudom eldönteni, melyik szólt úgy, ahogy kellene, de a Wiim a Yamihoz és a Limetreehez képest teljesen mást játszott.
Árához képest, nagyon jó vétel, de azért nem hasonlítanám a Limetree Network-hoz.
Én a Pro +-t próbáltam pár napig, saját dacjával.
Évek óta egy Yamaha WXC-50-t használok és időnként megcsap a hype szele és kipróbálok más lejátszókat is. Volt nálam Limetree Network is.
Nem állítom, hogy a Limetree rosszabb a Yamahánál, az sem szedi szét a zenét, kellemesen hallgatható. Számomra azonban a Yami melegebb hangzása volt a nyerő.
A Wiim Pro + már egy más kategória. Saját DAC-al, az én rendszeremben, teljesen másképp szóltak az ismert zenék. Azt én nem tudom eldönteni, melyik szólt úgy, ahogy kellene, de a Wiim a Yamihoz és a Limetreehez képest teljesen mást játszott.
Árához képest, nagyon jó vétel, de azért nem hasonlítanám a Limetree Network-hoz.
Újabb "korszakváltás?"
Az elmúlt 1-2 évben olvasgatva itt a fórumot a belépő szinten- na jó, kicsit felette- a Limetre-t láttam elérendő célként. Nem jutottam el eddig sem, talán jó is? Most a Wiim az új "kedvenc"? Tényleg ily gyors a fejlődés, még az alsóbb szegmensben is az hálózati lejátszók terén?
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
A Limetre nem ellenfél, volt az is.
Nálam WiiMet Eversolo DMP A8 váltotta, hát, az első héten , amíg az A8 járódott, szepegett a p….ám :)
Nálam WiiMet Eversolo DMP A8 váltotta, hát, az első héten , amíg az A8 járódott, szepegett a p….ám :)
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3964
Volt szerencsém ma meghallgatni egy Wiim Pro Plus forrást, egy viszonylag egyszerű rendszerben (25 éves HK integrált és 25 éves álló Canton dobozok), mondjuk kapott rendes tápot.
Azt kell mondjam, még a Musicbookhoz szokott fülemmel is, hogy teljesen jó, sőt nagyon jó. Hosszan hallgatható, nincs semmi különösebb probléma a tónussal, nem húz hallhatóan semerre, csak szépen teszi a dolgát. Ennyi pénzért mindenképp megéri, én csak ajánlani tudom. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy talán a Limetree Network mellé is oda tehető. De ehhez lehet nem ártana újra meghallgatnom, meg persze egymás mellett is.
Azt kell mondjam, még a Musicbookhoz szokott fülemmel is, hogy teljesen jó, sőt nagyon jó. Hosszan hallgatható, nincs semmi különösebb probléma a tónussal, nem húz hallhatóan semerre, csak szépen teszi a dolgát. Ennyi pénzért mindenképp megéri, én csak ajánlani tudom. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy talán a Limetree Network mellé is oda tehető. De ehhez lehet nem ártana újra meghallgatnom, meg persze egymás mellett is.
Csak a Marantz! :-D
Indy már jelezte a problémát a Pc alapú audio lejátszás témában. Érdeklődik is a megoldás felől.s4tch írta: ↑2024.01.27., szomb. 18:44https://www.mysqueezebox.com/index/Home
Leáll a mysqueezebox.com, így aki akár Squeezeboxot, akár lms kompatibilis streamert (pl. Raspberry Pi + PiCorePlayer) használt tidal vagy deezer lejátszásra, az kereshet másik megoldást.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
https://www.mysqueezebox.com/index/Home
Leáll a mysqueezebox.com, így aki akár Squeezeboxot, akár lms kompatibilis streamert (pl. Raspberry Pi + PiCorePlayer) használt tidal vagy deezer lejátszásra, az kereshet másik megoldást.
Jól van, 2015. Csak bele ne szakadj a röhögésbe!vlaca írta: ↑2024.01.27., szomb. 13:351995?Ottokár írta: ↑2024.01.27., szomb. 09:18Sajnos tévedsz. Az Aries mindig is az Auralic streaming bridge csúcsmodellje volt, most is. Csak közben G1, G2 jelzéseket kapott, ahogy az új (és nem magasabb kategóriás) fejlesztés belépett. Az LE majd fele annyiba került, a mini meg harmadába. Ez utóbbi kettő nem is került továbbfejlesztése, mikor eldöntötték, hogy az Auralic csak csúcstermékeket fog gyártani. https://us.auralic.com/pages/why-auralic-1mishow írta: ↑2024.01.27., szomb. 08:37
Az Aries Mini-LE-“Femto” családja sosem volt felsőkategóriás, nem is szánták annak. Az alap Lindemanokat sem. Attól, hogy nekünk itthon sok pénz volt az áruk, nem lettek felsőkategóriásak, minden említett márkának volt igazi nagyágyúja, sokszoros pénzért. Ma is van, ebből a szegmensből meg mind kiszálltak, biztosan nem véletlenül.
Én is szerettem a hangjukat, nekem is volt Mini sokáig, ma is jól lehet őket hallgatni, és eszemben sincs leszólni egyiket sem, de kezeljük a dolgokat a helyükön - a többit pedig már többször és hosszan megírtam![]()
Az Auralic (femto) hazai bemutatkozásakor 1995-ben, a szakma high end termékként tekintett rá https://www.av-online.hu/lejatszo/aural ... szt_1439/2
Elég döbbenetes bemutató lett volna![]()
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- vlaca
- Fórumlakó

- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
1995?Ottokár írta: ↑2024.01.27., szomb. 09:18Sajnos tévedsz. Az Aries mindig is az Auralic streaming bridge csúcsmodellje volt, most is. Csak közben G1, G2 jelzéseket kapott, ahogy az új (és nem magasabb kategóriás) fejlesztés belépett. Az LE majd fele annyiba került, a mini meg harmadába. Ez utóbbi kettő nem is került továbbfejlesztése, mikor eldöntötték, hogy az Auralic csak csúcstermékeket fog gyártani. https://us.auralic.com/pages/why-auralic-1mishow írta: ↑2024.01.27., szomb. 08:37Az Aries Mini-LE-“Femto” családja sosem volt felsőkategóriás, nem is szánták annak. Az alap Lindemanokat sem. Attól, hogy nekünk itthon sok pénz volt az áruk, nem lettek felsőkategóriásak, minden említett márkának volt igazi nagyágyúja, sokszoros pénzért. Ma is van, ebből a szegmensből meg mind kiszálltak, biztosan nem véletlenül.
Én is szerettem a hangjukat, nekem is volt Mini sokáig, ma is jól lehet őket hallgatni, és eszemben sincs leszólni egyiket sem, de kezeljük a dolgokat a helyükön - a többit pedig már többször és hosszan megírtam![]()
Az Auralic (femto) hazai bemutatkozásakor 1995-ben, a szakma high end termékként tekintett rá https://www.av-online.hu/lejatszo/aural ... szt_1439/2
Elég döbbenetes bemutató lett volna
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
Nos, ez a kis vita azon indult hogy az Auralic Ariest az előttem szóló belépő színtűnek minősítette. Ezt próbálom helyretenni, de látom elég nehezen megy. A Stereophile az általa ajánlott termékeket, minden évben, hangsúlyozom az ajánlottakat, E-től A+ kategóriába osztja, minőségtől függően. Tehát van hat kategória. 2015-ben az Aries az A -ban volt. Ennyit a belépő szintről. https://www.stereophile.com/content/201 ... ia-playersAlex_Aston írta: ↑2024.01.27., szomb. 10:40Az a "szakma" egy fizetett hirdetés lenne...?Ottokár írta: ↑2024.01.27., szomb. 09:18
Az Auralic (femto) hazai bemutatkozásakor 1995-ben, a szakma high end termékként tekintett rá https://www.av-online.hu/lejatszo/aural ... szt_1439/2![]()
A high end már közel tíz éve is magasabb árkategóriában játszott.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Az a "szakma" egy fizetett hirdetés lenne...?Ottokár írta: ↑2024.01.27., szomb. 09:18
A high end már közel tíz éve is magasabb árkategóriában játszott.
Csak a Marantz! :-D
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2647
Akkor legyen ígyOttokár írta: ↑2024.01.27., szomb. 09:18Sajnos tévedsz. Az Aries mindig is az Auralic streaming bridge csúcsmodellje volt, most is. Csak közben G1, G2 jelzéseket kapott, ahogy az új (és nem magasabb kategóriás) fejlesztés belépett. Az LE majd fele annyiba került, a mini meg harmadába. Ez utóbbi kettő nem is került továbbfejlesztése, mikor eldöntötték, hogy az Auralic csak csúcstermékeket fog gyártani. https://us.auralic.com/pages/why-auralic-1mishow írta: ↑2024.01.27., szomb. 08:37Az Aries Mini-LE-“Femto” családja sosem volt felsőkategóriás, nem is szánták annak. Az alap Lindemanokat sem. Attól, hogy nekünk itthon sok pénz volt az áruk, nem lettek felsőkategóriásak, minden említett márkának volt igazi nagyágyúja, sokszoros pénzért. Ma is van, ebből a szegmensből meg mind kiszálltak, biztosan nem véletlenül.
Sajnos tévedsz. Az Aries mindig is az Auralic streaming bridge csúcsmodellje volt, most is. Csak közben G1, G2 jelzéseket kapott, ahogy az új (és nem magasabb kategóriás) fejlesztés belépett. Az LE majd fele annyiba került, a mini meg harmadába. Ez utóbbi kettő nem is került továbbfejlesztése, mikor eldöntötték, hogy az Auralic csak csúcstermékeket fog gyártani. https://us.auralic.com/pages/why-auralic-1mishow írta: ↑2024.01.27., szomb. 08:37Az Aries Mini-LE-“Femto” családja sosem volt felsőkategóriás, nem is szánták annak. Az alap Lindemanokat sem. Attól, hogy nekünk itthon sok pénz volt az áruk, nem lettek felsőkategóriásak, minden említett márkának volt igazi nagyágyúja, sokszoros pénzért. Ma is van, ebből a szegmensből meg mind kiszálltak, biztosan nem véletlenül.
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2647
Az Aries Mini-LE-“Femto” családja sosem volt felsőkategóriás, nem is szánták annak. Az alap Lindemanokat sem. Attól, hogy nekünk itthon sok pénz volt az áruk, nem lettek felsőkategóriásak, minden említett márkának volt igazi nagyágyúja, sokszoros pénzért. Ma is van, ebből a szegmensből meg mind kiszálltak, biztosan nem véletlenül.
Én is szerettem a hangjukat, nekem is volt Mini sokáig, ma is jól lehet őket hallgatni, és eszemben sincs leszólni egyiket sem, de kezeljük a dolgokat a helyükön - a többit pedig már többször és hosszan megírtam
Elnézést. Elmagyaráznád milyen gondolatmenet alapján került az Aries Femto az alsó kategóriába? Ha valami felső kategóriás volt mikor a piacra lépett, miérte lesz alsókategóriás attól, hogy el telt pár év. Einstein se lett alsó kategóriás tudósmishow írta: ↑2024.01.19., pén. 08:37Tudom, hogy viccnek szántad, és persze, hogy a Chromecast hangban nem veheti fel a versenyt semelyik Luminnal. Mivel összegallgattam őket, így ki merem jelenteni, hogy a CCA mint futómű a Wiim Minihez képest oldallépés, a Wiim PRO-val meg egész addig pariban van, amíg nem kezded el a PRO-t külső táppal meg hozzáillő kábelekkel tuningolni - ez ettől a kis "kabátgombtól" nem rossz teljesítmény. Hozzáteszem azt is, amíg Spotify-t hallgattam, azt az "ügyesen" tömörített hangot egy CCA is szépen hozta. Akkoriban épp Heed Dactilus III + PX táp volt, ebbe kötöttem filléres noname optikaival a CC Audiot, és meg kell mondanom, az egyik leginkább szerethető hang volt azok közül, ami itthon szólt. Tudta a legfontosabbat: a hátradőlős zenehallgatást!
Amióta a Tidal szól, sokkal jobb a hang, de lényegesen kevesebb az élmény. OK, sosem jutottam el a Luminig, de a divatos alsókategóriás streamereket kipróbáltam, kb Lindemann Network/Bridge és Aries "Femto" szintig bezárólag.
Ha így nézzük, akkor egy CCA igenis tud jó futómű lenni, hiszen tudtam élvezettel hallgatni.
Egyébként @suminator kolléga beszámolója és az arra adott válaszok egy sor komoly kérdésre mutattak rá.
Most engedjük el a "hype vs. xarozás" témakört, az amúgy se visz sehova.
Amiken viszont érdemes elgondolkodni:
- a streamerek világában láthatóan folyik még a helyezkedés, és az útkeresés;
- ez a folyamat a hardver gyártókat, a szoftveres oldalt és a zenei szolgáltatókat egyaránt érinti;
- ezek között az érintettek között láthatóan nincs mindig összhang;
- ha ezek közül bármelyik lemarad, az megbontja az élményt;
- a használhatóság, jó kezelhetőség lényeges dolog, talán a hangnál is lényegesebb, mert olyan júzereket is érint, akik nem hifisek;
- az ár nem garancia semmire;
- annyira nem, hogy valójában a streamerek világa a hifiben korábban ismert és nagyjából kialakult kategóriákat is megborít(hat)ja.
Főleg azért, mert felhasználói oldalról teljesen különbözőek lehetnek az elvárások, és főleg hogy melyik júzer mit hajlandó elviselni, és meddig; ebből a szempontból igenis lehet, hogy egy nem hifista felhasználónak a stabil működésű Wiim (Likplay / Linksys platform) vagy a már említett Chromecast (Google platform) szimpatikusabb. Elmondom, ha az apple hajlandó lenne egy saját Apple Tv szintű dedikált streamert csináltatni, ami tényleg normálisan szól, vélhetően már venném is (OK, tudom, az Apple jelenleg a Sonos platformmal működik együtt, de hangszóró csomagot nem kérek, a Port tesztjei elég lehangolóak).
A legutolsó példa azért is szemléletes, mert ugye az almának van saját zeneszolgáltatása (lassan két hónapja tesztelem, és nem is rossz), az Apple szisztematikus platform koncepciója brutálisan jól működik (OK, ha szereted, mert sokan meg nem - nem mintha a guggli / robot egy hangyával is jobb firma lenne, de ezt most ne bontsuk ki), csak egy jó eszköz blokkolja a hifis felhasználását (miközben a többnyire fülhallgatózó fiatalokat ez pont nem érdekli).
Ezeket csak azért igyekeztem így egymás mellé akni, hogy megmutassam, a hálózati lejátszók és a szolgáltatók is még nagyon az út elején járnak, mi pedig csak a fejünket kapkodjuk, mit is kellene venni, merre kellene fejleszteni?
És akkor még a szintén előkerült "integrációs" kérdést elő se vettük: mi legyen egybeépítve mivel? All-in, dac - streamer, erősítő + dac, dac + streamer + előfok, dac + előfok ... a variáció végtelen, MINDEN választás kompromisszum.
Ki merem jelenteni, hogy a magam részéről lassan már kezdek elveszni, és újra azon gondolkodom, talán mégis venni kellene CD pörgetőt, olyan rendes régi 16/44,1-es dackal, és megvárni, amíg a fiatal bikák megküzdenek egymással a hegyen, hogy nekünk öreg bikáknak már csak a készre kelljen felmászni ...
![]()
Tiszteltek !wittao írta: ↑2024.01.22., hétf. 09:24DSD anyagokat nem szoktatok hallgatni?ZolaBA írta: ↑2024.01.22., hétf. 05:19Hasonló van nálam, szerintem jól működik. N130-as NODE analóg táppal, és integrált erősítővel. Viszont lustaságból a digitális hangerőt szabályzást használom a tableten, nem az erősítőt. Az erősítő hangerejét tulajdonképpen korlátozásra/beszabályzásra használom a végfokja előtt. Úgy van beállítva, hogy ha a digitális hangerőszabályzást 100%-ra küldöm akkor az az ideális hangos/hallgatási állapot - ami így a max digit. hangerőn "felbontás/bit csökkenés" néküli és értelem szerűen még nem is küldi szét a hangsugárzót és nem süketülök meg tőle, stb.maratzz írta: ↑2024.01.22., hétf. 01:00Eretnek a kérdés, elnézést, de hátha valaki próbálta vagy van tapasztalata, főleg mert általam tisztelt profiktól ellentmondó válaszokat kaptam.
A jelút csökkentése érdekében, egy streamert direktben egy végerősítőre kötve - analóg RCA, XLR kimenetéről - amennyiben elektronikus hangerőszabályzójával vezéreljük a jelszintet valóban korrekten működhet - mint néhányan használják - vagy problémákat okozhat (minimális hangerő és lépcsők, minőségvesztés) ? Működhet, de bizonyos feltételekkel ?
Konkrétabban pl. az elterjedt & népszerű NODE 2i alkalmas-e erre ?![]()
Úgyan így megy ez a dolog simán csak végfokkal is, azonban ha a végfok túlméretezett a hangsugárzóhoz képest akkor észnél kell lenni... egy telefonon, tableten egy hülye csúszkát nem nehéz túltolni és ha az legyilkolja a hangsugárzót az nem egy megnyugtató állapotHa belegondolok, hogy a vezérlő tabletet egy sörözős/kártyázós/zenehallgatós este közben hányan és hogyan tologatjuk egymás között, nekem fontos a fizikai kimenet korlátozás
így gyakorlatilag nálam nem lehet elrontani.
Van a bluesound beállításban is kimeneti hangerő korlátozás, viszont - és itt jön elő a profik eltérőnek tűnő válasza, ha pl. az ideális max. hangerőd 70%-on lenne az egyik körben azt jeletni, hogy a digitális leszabályzás miatt a bit felbontásban is 30%-ot vesztesz, ugyanakkor vegyük észre, hogy ha pl. max 85dB-el hallgatsz zenét akkor nincs szükséged 120dB dinamika tartományra, de ez már elvi vita ami mélyre vezet, mert ha kibontjuk olyan következtetések jöhetnek elő amire sokan haragszanak![]()
Köszönöm mindenkinek a segítőkész hozzászólásokat.
Miért?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Redguy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 120
Sajna én nem tudok neked válaszoni, mert a Macbook Pro-ban nem vagyok büfé, de le merném fogadni, hogy aki esetleg tud, annak az első kérdése az lesz, hogy melyik Pro?
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII
Egyszerűsítem a kérdést, van olyan streamer,, (dac nélküli) ami( használt piaci áron 200 000 forintig) jobb futómű mint a Macbook Pro?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Tudtommal nincs kimondott linuxos app, webgui sincs, viszont linux alatt lehet futtatni droidos és windowsos programokat is. Hivatalos app pedig létezik mindkét platformra: https://www.wiimhome.com/app
Ha már Wiim, vezérli valaki Linux alól?
Asztali gépről szeretném, hogy ne kelljen mindig a telefont elővenni...
Asztali gépről szeretném, hogy ne kelljen mindig a telefont elővenni...
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005