Csak egy ilyen "majd a Buday"
Figyu,50 vagyok és még életemben nem ettem csicseriborsót. Gondoltam,az összes többit szeretem,nagy baj nem lehet
Nem paprikás, a paradicsomtól piros.
Csak egy ilyen "majd a Buday"



9 bar az ideális.

Ez csak egy alap Rocket gép. Az a nyomásmérő a kazánban lévő nyomást mutatja. Ha a zöld zónában van, akkor elég meleg a víz belül. Persze még kicsit várni kell, hogy a fej és a kar is átmelegedjen. A nyomás fix, gyári beállításokkal megyünk. Nem csekkoltam még, hogy pontosan mennyi, de valahol abban a range-ben kellene lennie, amit írtál. Olasz stílusú presszózáshoz jelenleg ideális.


Akkor ez a te édességed, mert ez egy vaníliafagylaltba főzött presszó.

Hogy-hogy csak 1 bar? Nem 10-15-el szokta átnyomni?


Hmmm, ezért most fizetnék! Mi van a tetéjén?



Az is de jó :-)
Azt is imádjuk,szoktunk olyat is.

Vinkler említette,hogy náluk az egyik kedvenc a mascarpone. Én meg kipróbáltam.

A friss házi tészta annyira jó... Teljesen más vele az étel!
Most értem haza és még jön a papírmunka holnapra. De holnap ..... TÉSZTAGYÁRTÁS
