Most olvastam Jani (pjm) barátom hozzászólását, megfontolandó.
Nemrég ötlött fel bennem is hasonló kérdés. Egyrészt vásároltam itt egy nagyon dícsért erősítőt, ami mint kiderült, vagy az elképzelésemhez nem passzolt, vagy a hs-hez, mindegy is, hamar túladtam rajta, nem is írtam róla, mivel láttam, hogy az új tulaja is hirdeti. Aztán dac-ot vettem, persze hiába hallgatod meg az eladónál, otthon derül ki, a rendszerbe illik é. Miért is írom? Régen lehetett a hirdetésekben is kérdezn, mivel hallgatod, mihez passzol esetleg. Ugyan így, egy pl. erősítő topikban is elmentünk hangsugárzó kérdés felé. Utólag persze már én is szereztem infot, milyen hs-el "zabolázták" meg, de utólag. Persze, az adott topicban lehet kérdezni, de hol ér össze a rendszer? Én azt tapasztaltam, hogy pl a dac-hoz is igen kellett kábeleznem, hogy meghalljam, mit is tud igazán. Almapc-be ugrottam, karácsonykor, kérdeztem, ahol kell, mai napig várom a választ... Megy a privi, telefon, ha a fórum megreked.
Ja, mielőtt sültgalambvárónak címkéznének ( csak hasonlat, nem eszek olyan élőlényt, "aminek szeme van") a keresőt mindig használom, ami a fórumon előzményként kinyerhető, elolvasom.
Új tulajdonos, új szelek, használjátok ki