asebestyen írta: ↑2023.12.20., szer. 09:40Óra , perc is számít. 9:47-kor küldted el 1 hete a posztot, így ma 9:47 után jelenik csak meg majd az előreugrasztás funkció. Illetve már nem fog, mert posztoltál azóta.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- ajkamici
- V.I.P.

- Értékelés: 878
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Áhh ,, értem, köszi !!
DCS Debussy / Leben CS600 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research cables kábelek
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7799
Óra , perc is számít. 9:47-kor küldted el 1 hete a posztot, így ma 9:47 után jelenik csak meg majd az előreugrasztás funkció. Illetve már nem fog, mert posztoltál azóta.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9544
Az elektroncsöves hirdetésednél?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- ajkamici
- V.I.P.

- Értékelés: 878
T. Moderárorok, az "előreugrasztás" funkció nem működik, vagy én nem látom..
Köszönöm ha megnézitek.
Köszönöm ha megnézitek.
DCS Debussy / Leben CS600 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research cables kábelek
Ugyanezt a problémát jeleztem már én is korábban. Működött régebben a keresés úgy, ahogy a kolléga leírta. A nyári hosszú leállás óta nem megy rendesen. Én is szeretném, ha sikerülne megoldani, hogy rendeltetésszerűen menjen.
- csandaz
- Adminisztrátor

- Értékelés: 184
- Kapcsolat:
Ha téma módban vagy, akkor nem látsz bele a hirdetésbe, nem látszana a szövege-KP- írta: ↑2023.11.03., pén. 13:56De működött, folyamatosan így használtam. Kedvenc keresési módom volt mindig is. Még pár hónapja is így kerestem vissza, hogy bizonyos típusú erősítők, hangsugárzókból hány és mikor volt eladó, kb. mennyiért keltek el stb. stb. Márpedig ha működött, és most nem működik, akkor valakinek valahol mégis csak hozzá kellett nyúlni.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
De működött, folyamatosan így használtam. Kedvenc keresési módom volt mindig is. Még pár hónapja is így kerestem vissza, hogy bizonyos típusú erősítők, hangsugárzókból hány és mikor volt eladó, kb. mennyiért keltek el stb. stb. Márpedig ha működött, és most nem működik, akkor valakinek valahol mégis csak hozzá kellett nyúlni.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6450
A kérlek vagy légy szíves kifejezések valahogy kimaradtak...vagy csak én érzem ezt így?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Pár hónapja még működött rendesen
Gondolom a legutóbbi 1 hónapos leállás alatt sikerült elcseszni ezt is??
- -KP-
- V.I.P.

Akkor javítsd megcsandaz írta: ↑2023.11.03., pén. 11:17A találatok megjelenítése = Témák az nem működik rendesen
"Hozzászólások" módban használd a keresőt és csak a témák címében kereséssel
search.php?keywords=dynaudio&terms=all& ... res%C3%A9s
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
A találatok megjelenítése = Témák az nem működik rendesen
Konkrétan bármilyen kifejezésre keresek, nem ad vissza találatot.
search.php?keywords=dynaudio&fid%5B0%5D=33
Ha a részletes keresőben az eredményeket átállítom hozzászólásról témára, akkor semmilyen esetben nem dob ki semmit.
- -KP-
- V.I.P.

Ez most komoly?csandaz írta: ↑2023.11.03., pén. 08:50Adjál konkrét példát kérlek-KP- írta: ↑2023.11.02., csüt. 14:44Nem működik rendesen a kereső. Korábban tudtam úgy keresni pl. az adás vételi részen, hogy topik címet kértem vissza találatkén. Most ez a funkció nem működik. Hiába állítom be, hogy találatnak csak témák címét szeretném, mindig hibát dob vissza. "Nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat."
search.php?keywords=dynaudio&fid%5B0%5D=33
Ha a részletes keresőben az eredményeket átállítom hozzászólásról témára, akkor semmilyen esetben nem dob ki semmit.
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Adjál konkrét példát kérlek-KP- írta: ↑2023.11.02., csüt. 14:44Nem működik rendesen a kereső. Korábban tudtam úgy keresni pl. az adás vételi részen, hogy topik címet kértem vissza találatkén. Most ez a funkció nem működik. Hiába állítom be, hogy találatnak csak témák címét szeretném, mindig hibát dob vissza. "Nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat."
- -KP-
- V.I.P.

Nem működik rendesen a kereső. Korábban tudtam úgy keresni pl. az adás vételi részen, hogy topik címet kértem vissza találatkén. Most ez a funkció nem működik. Hiába állítom be, hogy találatnak csak témák címét szeretném, mindig hibát dob vissza. "Nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat."
Úgy néz ki, hogy tegnap óta jó sebességgel működik az oldal. 
Usher - Valhalla - Emotiva
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nah most emelt a netszolgáltató sebességet, most 40 mbit a feltöltés. (még mindig nem 100, de haladás)
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ha nem érintené a SID hiba a moderátor és admin fiókokat, akkor azt mondanám ok, de ha kikerül egy admin SID akkor az nagy bajZolaBA írta: ↑2023.10.17., kedd 09:15Ok, viszont ez akkor baj lesz szerintem. Így is sok a reklamálás a sok bejelentkezés miatt... az sid másolás kérdés meg először jött csak elő. Elméletben ha megszavaztatnád szerintem 99% arra voksolna, hogy maradjon a sid hiba és legyen a bejelentkezés egyszerűbb :)
Csak tipp, nincs trágár szó szűrés a posztolásnál? oda kéne betenni elemként a "?sid=" -t![]()
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Ok, viszont ez akkor baj lesz szerintem. Így is sok a reklamálás a sok bejelentkezés miatt... az sid másolás kérdés meg először jött csak elő. Elméletben ha megszavaztatnád szerintem 99% arra voksolna, hogy maradjon a sid hiba és legyen a bejelentkezés egyszerűbb :)
Csak tipp, nincs trágár szó szűrés a posztolásnál? oda kéne betenni elemként a "?sid=" -t
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szóval a munkamenetek IP cím ellenőrzése ki volt kapcsolva. Lehet én voltam, lehet nem....
Szóval, most már hiába másolja valaki a SID-et nem fog tudni csinálni semmit.
Valszeg a sok panasz miatt volt kikapcsolva, pl, a telefonon sűrűn tud változni az IP cím, akár mozgás közben más toronyhoz kapcsolódva is és akkor kilépteti az embereket,
Megcsináltam azt, hogy bejelentkeztem és átmásoltam a sid-et a telefonra és nem láttam még nevemet se jobb felül.
Az hogy a saját gépeden látszik a gyorsítótár eredménye inkognítóban vagy másik böngészőben az nem számít
Szóval, most már hiába másolja valaki a SID-et nem fog tudni csinálni semmit.
Valszeg a sok panasz miatt volt kikapcsolva, pl, a telefonon sűrűn tud változni az IP cím, akár mozgás közben más toronyhoz kapcsolódva is és akkor kilépteti az embereket,
Megcsináltam azt, hogy bejelentkeztem és átmásoltam a sid-et a telefonra és nem láttam még nevemet se jobb felül.
Az hogy a saját gépeden látszik a gyorsítótár eredménye inkognítóban vagy másik böngészőben az nem számít
Mindezt Firefox böngészőn, Win10 alatt.
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 451
Nekem a stabilitással nincs gondom: stabilan lassú az oldal. Az olvasatlan hozzászólások közül véletlenszerűen kiválasztott négy topic 7 és 32(!) mp közötti időkben töltődtek be, miközben a netem a speedtest.net szerint 655/26 Mbps 49/38 latency-vel. Szóval nem hiszem, hogy ott lenne a gond és mivel más oldalak ezt nem produkálják, így erős a gyanúm...
Mindezt Firefox böngészőn, Win10 alatt.
Újratervezés
Így van. Kipróbáltam, és más böngészőbe átmásolva a session id-t tartalmazó url-t, automatikusan beléptet a program másik böngészőben is, jelszó vagy felhasználónév megadása nélkül, legyen az chrome, edge vagy tor.
Őrület.
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Érdekes hiba. Közben rájöttem, hogy a chrome-ban is elő lehet idézni.... Az a lényeg, hogy akkor van mögötte amikor a belépés után az első oldalt tölti be, ha már utána bármire átlépsz akkor nincs ott, se az Edge-ben se a Chrome-ban.
Tehát pl.:
- kinyitasz egy topicot
- kilépsz (vagy kiléptet, stb.)
- rányomsz a belépésre - belépsz és magától lefrissít ugyanazon az oldalon a belépett állapotra
- Na ilyenkor ott a session id - ha ilyenkor megy a copy&paste akkor tényleg fennáll a hiba
- de amint már másik topicra lépsz eltűnik
Ha tippenem kéne ismert hiba lesz a phpbb-n
Sajnos oda kell figyelni... de a téma és a figyelmeztetés nagyon fontos lenne.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!