de az uh a vízben hat elvileg... lehet is-is akkor? de ahol leírják a működési elvet,ott is ezzel jönnek, hogy a vízmolekulák végzik a melót, az uh hatására. csak nem írják le halál részetesen, de annál hosszabban, hogy robbannak a vízmolekuláksupravox írta: ↑2023.11.10., pén. 10:42Ez is mos vagy 6 percig egy lemezt.revox írta: ↑2023.11.10., pén. 07:54BisztiBojsz?
Az uh az áztatáskor kell menjen. A láncmosóknál is az a lényeg, hogy ázik a löttyben, miközben az uh teszi a dolgát. Ami nekemm inkább érdekes a videó alapján, hogy mikor és mennyit dolgozik az uh. A sima uh tisztítókban melegítik a vizet 70-80C-ra és 5-8percig dolgozik. A tisztítás otoszlánrésze a kefékre van bízva valsz, az uh a ráadás. Sok in One![]()
Na ma rendesen megfigyelem mikor mi történik.
Lemez betesz.
On.
Elkezdi forgatni a lemezt.
A mosólötyi szintje megemelkedik.
2-2 kvázi teddy henger elkezdi a lötyit rápacsmagolni a lemezre.
Forog forog.
Abbahagyja.
Aztán elkezd rohadt hangosan szárítani.Sztem vákummal.
Aztán baromi lassan forgatva jön az UH.
xal ha már száraz, nemtom, az uh mit tesz vele... Part a nagy UH mosó... majd mond okosat,ha erretéved, én csak kibicelek. axxony nem engedte az UH láncmosót bevinni a lakásba, pincébe meg nem járok le láncot mosni,imserem magam, így csak kibic maradtam a témában (de érdeklődő)