pärt írta: ↑2023.09.05., kedd 14:17
Rotox írta: ↑2023.09.05., kedd 14:05
pärt írta: ↑2023.09.05., kedd 13:57
Ez is Ultegra.
Bocs, Dura-Ace-t akartam írni. Később már 459 E Ft lett.
Dura, 40-es Mavic kerék...

Annyiért az tényleg ajándék volt - ha csak nem rejtett pár csúnya meglepetést. De ez a mostani is jó gép lehet - ha ez sem rejt.
csekkoltam, rendben volt. de ez is hi mod (supersix, supersix evo, supersi evo hiMod) és nem dura/ultegra/cannondal mix. lehet szerencsésebb egy jó 6800 szett egyben, mint a mix.
ami nekem gyanús, egy ilyen zero nite 200-250e magában. valsz nincs vele nagy gond eleve páréves modell, de mielőtt reáülne valaki, egy hozzáértő nézze meg a kereket. Egyik cimbi is most vett és mutatta nagyBoldogan, milyen jól fut,stb... szerinte, meg a az ezeréves ksyriumja után. Volt vele meló, nem kevés.. xal hozta, mutatta, émmeg közöltem vele, tomikám, erre ne ülj fel, jobb, ha itt is hagyod...
betojni nem kell, mert ha nem törött a felni, nagpon jól rendbe lehet tenni, csak kókler kezébe ne add. Pécsett meg lehet kérdezni Bédát, ki ért hozzá. bár Béda is hozzám fog leküldeni két új szett zero carbont... állítólag mindig fellazul, szerintem csak nem előfeszítve állítják be (elvileg van ott,aki küllőfeszmérővel centríroz) és amikor felgumizzák, felfújják, hiába volt belőve, belazulnak a küllők. szerintem... ha meg nem ez a baja, loctite

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu