Igaz, monti 2-2,5 bar-on, de én évente egyszer szoktam betölteni, szezon elején. Július végén volt egy viszonylag nagyobb defektem, még működött.
A kép már a kocsma után, Komló és Pécs között kb. félúton, a korábban hazamenekült kollégák nélkül...

Igaz, monti 2-2,5 bar-on, de én évente egyszer szoktam betölteni, szezon elején. Július végén volt egy viszonylag nagyobb defektem, még működött.

pécsi beingás fazon, árulgat dolgokat. szerintem Szalon kerekei is tőle vannak. vagy Lacee bringája... én gumikat vettem tőle. rendben van a tag. sokat dumáltunk telefonon, ismer ott felétek fulcrum szakit.
csekkoltam, rendben volt. de ez is hi mod (supersix, supersix evo, supersi evo hiMod) és nem dura/ultegra/cannondal mix. lehet szerencsésebb egy jó 6800 szett egyben, mint a mix.

Dura, 40-es Mavic kerék...

Ez is Ultegra.

Atesznak
csodálatos elmémből vetted ki a szót
főleg a Te vázadban... látva Pärt tábláját, lehet írnék a dedanak, hogy pontosan mi is kell bele, mert...

Igen, ott ok, ez Shimano pressfit BB86.5, műanyag házas, műanyag fészek.
BBRight, olyan mint a pressfit30 csak asszimetrikus..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 09:24De az PF30 vagy BB30, gondolom...mackohaz írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:38én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02
Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.
Most még hátulról is jön belőle valami hang, de azt álló helyzetben nem lehet előcsalni.

De az PF30 vagy BB30, gondolom...mackohaz írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:38én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.
Most még hátulról is jön belőle valami hang, de azt álló helyzetben nem lehet előcsalni.
én beragasztottam, loctite7649 aktivátor+641 oldható csapágy rögzítő..asebestyen írta: ↑2023.09.04., hétf. 07:02Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.Szalon írta: ↑2023.09.04., hétf. 06:26Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()
![]()

Pressfites. A hajtás oldali csapágy fele rajta maradt a hajtókar tengelyén, amikor kivettem, tele volt nyomva fehér zsírral és el volt kopva. Oldalról megtaposva a pedált, kattogott.Szalon írta: ↑2023.09.04., hétf. 06:26Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()
![]()

Ez menetes, igaz? Mit tudtak rajta össze kókányolni? Simán becsavarod és kész… vagy?asebestyen írta: ↑2023.09.02., szomb. 19:23Középcsapágy cseréjére volt itt a gépezet. Természetesen hajtás oldalon meg volt Mekkmesterezve. :) Ha már vásárol az ember egy komplett 12s Di2 rendszert és be is szerelteti ott, ahol vette, akkor alap, hogy kókányolják a 9e Ft-os középcsapágyat, nem?Remélem oké lesz a gép.
![]()