Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3775

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Ahsoka
https://m.imdb.com/title/tt13622776/

Két rész érhető el belőle eddig, de igencsak ígéretes. Star Wars a javából. Persze megvannak benne a szokásos hülyeségek, hogy senki, meg egy modern űrhajó célzó rendszere is pontatlan, de ugye akkor hamar vége lenne az ilyen filmeknek :D

Én ajánlom, mert hozza a a régebbi filmek hangulatát.
No meg Rosario Dawson még így elmaszkírozva is bájos :rolleyes:

.
2673.jpg
Csak a Marantz! :-D

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

John Wick 4
Nos, nekem csalódás volt. Egész egyszerűen túl sok volt már szerintem minden. Tudjuk, hogy film, meg minden, és ő a Rémkirály, de azért nem Superman, és nem is Chuck Norris. :D
Legalább is engem zavart, hogy mindent is túlél, aminek a tizedétől is már a legedzettebb kommandós is 3x meghalt volna. Meg ez a minden golyót, meg nyílvesszőt felfogó öltöny is több, mint túlzás, miközben egy ütéstől pedig nem véd... A kevesebb néha több. Az első rész szerintem kifejezetten jó volt, de aztán folyamatosan rá akartak licitálni.

Sisu
Ötletes, és jól indul, de a vége ennek is már több, mint túlzás lett. Az már nem illett a film többi részéhez. Persze nem is kell komolyan venni, de azért kár volt így begejezni. Azert ennek ellenére nem kidobott idő, egy egyszerű kikapcsolódásra tökéletesen megfelelő.

Műanyag égbolt
https://m.imdb.com/title/tt8096846/
Egyedi képi világgal rendelkező film, mely egy poszt apokaliptikus Magyarországon játszódik.
Nem sablonos történet és befejezés.
Nekem nagyon bejött.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6234

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

zx07 írta:
2023.08.14., hétf. 17:00
Foundation/Alapítvány 2. Évad
Én is elkezdtem kíváncsiságból a második évadot, és nem bírtam végignézni az első részt sem.
(amúgy általában a sorozatról, csak egyetlen mozzanat: a gyilkos robot mindennek ellentmond, amit Asimov vallott. Abba talán beletörődnék, hogy megváltoztatnak itt-ott történeteket, hozzáadnak/elvesznek, vagy hogy a szereplők nemét is megváltoztatják, ez mind okés lenne talán Asimovnak. Na de az, hogy egy robot gyilkol, ráadásul szándékosan - arra vall, hogy a film készítőinek fogalmuk sem violt Asimov nézeteiről. Ezt már az En, a robot megfilmesítésénél sem tudtam megbocsátani.)
Részemről ez már az első évad miatt is kuka. Egy túlideologizált woke katyvasz. Sajnos. Asimov többet érdemelt volna.

Na majd a Dűne 2. Abban - ahogy az első részben - tuti nem fogunk csalódni. A Dűne készítői megmutatták, hogyan kell science fiction könyvet adaptálni úgy, hogy a látvány is szuper, a szereplők is nagyszerűek, és még a legkukacosabb könyvrajongó se tudjon belekötni, és közben azok is élvezzék, akik nem olvasták a könyvet. Egyszerűen zseniálisan jó minden mozzanata, minden kicsi részlet, eddig már legalább 4-szer néztem végig.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Foundation/Alapítvány 2. Évad

Az egyik szemem sír, a másik se nevet, de azért egy kicsit örül. Nagy Asimov fan vagyok, tucatszor olvastam a trilógia mindhárom részét fiatalabb koromban. Azt már az elején gondoltam, hogy nem nagyon lehet normálisan adaptálni filmre, részben a történet bibliai tömörségű és évezredeket átölelő terjedelme miatt, másrészt a mentalisták tevékenysége se biztos, hogy könnyen vihető vászonra. De ettől függetlenül örültem a próbálkozásnak.

Az egyik szemem azért sír, mert a filmbeli történet nagy általánosságban köszönőviszonyban sincs a könyvekben leírtakkal. Egy bizonyos feeling átjön, bizonyos történetrészeket kiemelnek (nem biztos, hogy a legjobbakat), aztán egy csomó dolog nem úgy van ahogy kéne (Hari Sheldon fizikailag életre kel pld, negyedórát foglalkoznak, hogy az öreg császár 30 éve melyik ágyasával mit hogy csinált…)

Annak aki nem olvasta a könyveket még jó is lehet a sorozat, a látványvilága pazar, a szereplők rendben vannak, a feeling átjön valamennyire, de annak, aki csak a filmet nézi, a történet kusza lesz.

Magam részéről sajnálom, hogy ilyen “profin” elcseszték a sci-fi irodalom egyik zászlóshajóját.
oFCCtndaa9gxNqmJDY6Rp8.jpg
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Hozzászólás Szerző: -KP- »

DeLorean írta:
2023.08.13., vas. 12:47
A Star Trek bekészítve - azt még nem láttam.
Ezt úgy érdemes nézni, hogy előtte megnézed a Discovery 2. évadát.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

ZolaBA írta:
2023.08.13., vas. 11:11
-KP- írta:
2023.08.13., vas. 10:43
Star Trek Strange New Worlds 2. évad - Ez még mindig nagyon jó. Kár hogy csak 10 részes, mert néztem volna tovább.
9+1 rész volt :D
Sajnos képtelenek kihagyni a ciki epizódokat.
Szerintem meg **** jó volt a musicales rész. Remélem kiadják Soundtrack formában is.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

-KP- írta:
2023.08.13., vas. 10:43
Star Trek Strange New Worlds 2. évad - Ez még mindig nagyon jó. Kár hogy csak 10 részes, mert néztem volna tovább.
9+1 rész volt :D
Sajnos képtelenek kihagyni a ciki epizódokat.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Titkos Invázió - részenként átlag 3x bealudtam rajta és 2-3 napot tartott mire 1 részen végigértem. Vicc nélkül. Valahol a 4. környékén fel is adtam és nem is fogom befejezni. Ha a Hijackra írtad azt, hogy gyenge színészi teljesítmény, akkor ez mi??? Emilia Clarke kb. ugyanazt a bamba pofát nyújtotta végig minden jelenetben,mintha bambulna a távolba maga elé. De Samuel L. Jackson sem sziporkázott a szerepben. A főellenség szintén ugyanaz a fapofa minden jelenetben. Elnézve a véleményeket semmiről nem maradtam le, hogy nem fejeztem be. Rotten 50% körül van, imdb is 6/10, pedig a Marvel fanok egy része hajlamos mindent felpontozni színvonaltól függetlenül. Szóval elég beszédes.

Hijack - nem váltja meg a világot, de bőven nézhető. Inkább 10 ilyen, mint 1 Secret Invasion féle agyonhypeolt hulladék.

Foundation 2. évad sajna ugyanolyan lagymatag, mint az előző. Vagy talán még attól is rosszabb. Szerintem ez a sorozat konkrétan menthetetlen már és nem is csodálkoznék, ha kasza lenne a vége.

Special Ops Lioness - egyelőre nem hozza azt, amit a trailerben láttunk. Adok neki pár részt még, aztán ha nem javul, akkor ez is kasza.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Alex_Aston írta:
2023.08.12., szomb. 19:40
DeLorean írta:
2023.08.12., szomb. 18:22
tonee73 írta:
2023.08.12., szomb. 18:00
Szerintem is jó volt, bármelyik Marvel sorozatot (is)simán alázza.
Talán a Ms. Marvel sorozatot alázza, a többit nem nagyon. De azt nem nehéz...
Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.
De szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik sorozat melyiket alázza. A kifejezés is hülyeség, hisz miben jobb? Nem is egy kategória a kettő. Szinte minden sorozatban lehetne találni valamit, amiben jobban teljesít, mint egy másik...

A Titkos invázió szerintem speciel elég lagymatag lett. Nem adott semmit sem hozzá az eddigi univerzumhoz, látszik, hogy ki kellett találni valamit. Olyan is lett sajna.
Ezt akár én is írhattam volna...

A Galaxis őrzői 3 film is nekem egy izzadság szagú valami lett. Nem vitt sehova. Itt is ki lett találva valami, és persze mindezt érzelmesen tálalták, amire a 15 éves tinik haraptak is. De ennyi.
Ezzel is egyetértek...

Az új Pókverzum viszont ötletes, és tényleg olyan, mint egy képregény. Ilyenekből kellene több. Nagyon jó volt, ahogy az előző része is.
https://m.imdb.com/title/tt9362722/
Ilyet meg meg se nézek... :)

De aminek nagyon tetszett a második évada, az a Prehistoric Planet:
https://m.imdb.com/title/tt10324164/?ref_=m_ttep_tt

Hozza az első évad színvonalát, és most a dinók családalapitása, és a csemeték nevelését mutatják be. Tök jó és érdekes nézőpont. Erősen ajánlom, persze csak annak, aki szereti a jó természet filmeket, és a zseniális David Attenboroughot, ahogy mesél.

Láttam még egy jó filmet.
Guy Richie's The Covenant
https://m.imdb.com/title/tt4873118/
Szerintem is jó lett, ezt kitárgyaltuk egy-két hónapja...

Kemény és, elég életszerű megvalósítás mellett (megtörtént esemény), persze csak amennyire el tudom képzelni milyen lehet egy ilyen pokoli hely.

Ami még elég lagymatag lett az a Jack Ryan 4. évad. Szerintem a 4-ből ez lett a legrosszabb. Abba is hagytuk 3-4 rész után.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2023.08.12., szomb. 18:22
tonee73 írta:
2023.08.12., szomb. 18:00
Talán a Ms. Marvel sorozatot alázza, a többit nem nagyon. De azt nem nehéz...
Még nem láttam a Hijack sorozatot, de rajta van a listán.
De szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik sorozat melyiket alázza. A kifejezés is hülyeség, hisz miben jobb? Nem is egy kategória a kettő. Szinte minden sorozatban lehetne találni valamit, amiben jobban teljesít, mint egy másik...

A Titkos invázió szerintem speciel elég lagymatag lett. Nem adott semmit sem hozzá az eddigi univerzumhoz, látszik, hogy ki kellett találni valamit. Olyan is lett sajna.

A Galaxis őrzői 3 film is nekem egy izzadság szagú valami lett. Nem vitt sehova. Itt is ki lett találva valami, és persze mindezt érzelmesen tálalták, amire a 15 éves tinik haraptak is. De ennyi.

Az új Pókverzum viszont ötletes, és tényleg olyan, mint egy képregény. Ilyenekből kellene több. Nagyon jó volt, ahogy az előző része is.
https://m.imdb.com/title/tt9362722/

De aminek nagyon tetszett a második évada, az a Prehistoric Planet:
https://m.imdb.com/title/tt10324164/?ref_=m_ttep_tt

Hozza az első évad színvonalát, és most a dinók családalapitása, és a csemeték nevelését mutatják be. Tök jó és érdekes nézőpont. Erősen ajánlom, persze csak annak, aki szereti a jó természet filmeket, és a zseniális David Attenboroughot, ahogy mesél.

Láttam még egy jó filmet.
Guy Richie's The Covenant
https://m.imdb.com/title/tt4873118/

Kemény és, elég életszerű megvalósítás mellett (megtörtént esemény), persze csak amennyire el tudom képzelni milyen lehet egy ilyen pokoli hely.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6512

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

DeLorean írta:
2023.08.12., szomb. 16:05
zx07 írta:
2023.08.12., szomb. 15:40
HiJack

Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.

Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

DeLorean írta:
2023.08.12., szomb. 16:05
zx07 írta:
2023.08.12., szomb. 15:40
HiJack

Egy fordulatos, több síkon játszódó 7 részes krimi, ami nagyobbrészt egy repülőgépen játszódik. Egyszerű emberek, bonyolult helyzetek. A címből adódóan gépeltérítésről van szó (egyik részben pár perc erejéig a magyar TEK is látható). Feszített a történet, izgalmas, nehéz otthagyni. Az elmúlt hónapok egyik legjobb sorozata számomra.
Összességében SZVSZ nagyon gyenge, a "B" kategóriát sem éri el.
Gyatra színészi játék, rossz forgatókönyv - gagyi kivitelezés.

Valóban a magyar vonal volt a legemlékezetesebb pillanata.
Amikor akcentussal beszélt a magyar...
SZVSZ szerintem meg jó... ennyi

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

HiJack

_methode_times_prod_web_bin_1cf09162-15a9-11ee-8fcc-23dc1e6b4441.jpg

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 207

Hozzászólás Szerző: merida »

Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

The Lucky One (2012) - katonatörténet, szerelmi történet, kisvárosi történet. Férfi szemmel is még viselhető csöpögősséggel elmesélve, a cajun muzsika otthonából, Louisianaból.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 447

Hozzászólás Szerző: kargidje »

zx07 írta:
2023.07.07., pén. 18:29

Én is a független filmre szavazok (ha valaki szponzorálja is). Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk, ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket némi történelem-alakítással (végülis Abraham Lincoln is lehetett néger). Ha az üzlet csinálja a filmet, az lesz a legjobb, mert ő tapogatja ki legjobban, hogy mi is kell aktuálisan a népnek. Ez akár az előbb felsorolt kategóriák bármelyike is lehet, csak rá kell érezni a producernek és a forgatókönyvírónak.
"Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk"

Igen milliárdokból imdb 2-5/10 közötti színvonalon, nem egyszer kicsavarva, megcsavarva az eredeti történet. Köszönöm, az én pénzemből ilyet szrokat nem kérek! :smile30: :smile51:

"ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket"

Ezzel csak az a piciny gond, hogy ezek a témák nyugaton évtizedek, mondom évtizedek óta velük élő, hétköznapi, elfogadott dolgok, azaz nem probléma!
Nálunk megy velük a riogatás az utóbbi 7-8 évben, tudjuk miért + azt is kiknél és hogyan hat. Ráadásul be is jött, sajnos.

De hogy a témánál maradjunk, Netflix:
Celebrity 2023, 12 epizódos dél-koreai dráma, krimi ... stb.
Ajánlotta az oldal, nemrég felkerült, no lássuk.
Influenszerek hétköznapjait vagyis inkább annak árnyoldalait bemutató sorozat.
Uff, eléggé keményvonalas szappanopera hatású, nem ritkán fiatal csajszik ripacskodásával telik az első 10-15 perc, de ... nem is lenne dél-koreai ha már az első részben nem jönne valami csavar.
[SPOILER] Sopóler
Egy élő adás az interneten egy halott személytől.
Na innentől viszont érdekes lesz az egész sztori, és már megint jön az, akkor most mi van gondolkodik.gif
Színészek k-jók ismételten, lazán hozzák amit kell, az egész sodor magával, szóval ha bírod a nem hétköznapit, ajánlott.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 824

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

zx07 írta:
2023.07.07., pén. 11:53
Még egy film a héten:

LÁNY A KÖDBEN

Kicsit a Twin Peaks-re emlékeztető stílusú film, ravasz nyomozóval a középpontban. Az utolsó 5 percig sötétben tapogatóztunk és nem tudtuk ki a hunyó. Van egy érdekes stílusa a filmnek, mindenképpen egyedi. A történet-vezetése messze van a lineáristól. Ajánlott ez is.
the-girl-in-the-fog.jpg
Hirtelen azt hittem Belmondo (Isten nyugosztalja) az.
Szerintem!

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

venomer írta:
2023.07.07., pén. 11:17
kargidje írta:
2023.07.07., pén. 08:33
Szégyen ez a hozzáállás!
Nem hozzáálás ez, hanem érdek. Szubjektív mire kell. Akinél a pénz van vagy tud szerezni annak a szubjektivitása nyer teret. Független filmeket kell nézni amiben van egy szék meg egy kötél, két szereplővel, ott a dramaturgiára lesz kihegyezve, nem is a népi hatásvadászabb fajtából, és a tehetségtelenség is kibukna, ha meg lehetne lépni, de nem lehet. Századannyi költségvetésből.

Nem függetlenre példa, de ajánlom: Harmadik fél - sorsfonó drámatrió, a rágósabb falatok közül. Olivia Wild csöcstartalommal.
Én is a független filmre szavazok (ha valaki szponzorálja is). Ha jobboldal adja a pénzt, akkor népi, nemzeti, keresztény, történelmi irányultságú filmeket látunk, ha a globális baloldal, akkor migránsbarát, érzékenyítő, b*zis filmeket némi történelem-alakítással (végülis Abraham Lincoln is lehetett néger). Ha az üzlet csinálja a filmet, az lesz a legjobb, mert ő tapogatja ki legjobban, hogy mi is kell aktuálisan a népnek. Ez akár az előbb felsorolt kategóriák bármelyike is lehet, csak rá kell érezni a producernek és a forgatókönyvírónak.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

venomer írta:
2023.07.07., pén. 11:17
kargidje írta:
Szégyen ez a hozzáállás!
Nem hozzáálás ez, hanem érdek. Szubjektív mire kell. Akinél a pénz van vagy tud szerezni annak a szubjektivitása nyer teret. Független filmeket kell nézni amiben van egy szék meg egy kötél, két szereplővel, ott a dramaturgiára lesz kihegyezve, nem is a népi hatásvadászabb fajtából, és a tehetségtelenség is kibukna, ha meg lehetne lépni, de nem lehet. Századannyi költségvetésből.

Nem függetlenre példa, de ajánlom: Harmadik fél - sorsfonó drámatrió, a rágósabb falatok közül. Olivia Wild csöcstartalommal.
[SPOILER] Spoiler
' Nem hozzáálás ez,hanem érdek. Szubjektív mire kell. '
Ebből az látszik, hogy ez pontosan a magyar vezetés szégyenteljes hozzáállása az itthoni dolgokhoz, mert egy ilyen szrból semmi haszna, főleg nem anyagi, de még politikai sem lesz. Lefordítva: Leszrunk mindenkit, megcsinálunk minden szrt, amihez éppen kedvünk van, akkor, amikor mi akarjuk, mert megtehetjük.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Még egy film a héten:

LÁNY A KÖDBEN

Kicsit a Twin Peaks-re emlékeztető stílusú film, ravasz nyomozóval a középpontban. Az utolsó 5 percig sötétben tapogatóztunk és nem tudtuk ki a hunyó. Van egy érdekes stílusa a filmnek, mindenképpen egyedi. A történet-vezetése messze van a lineáristól. Ajánlott ez is.
the-girl-in-the-fog.jpg
the-girl-in-the-fog.jpg (89.16 KiB) Megtekintve 2029 alkalommal

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

kargidje írta:
Szégyen ez a hozzáállás!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2023.07.07., pén. 09:50

Két filmet említettek most.
Kandahar - 70M dollár.
The Covenant - 55M dollár.

Nem láttam, de tuti szemét - az első biztosan.
A második nagyon bejött, de szerintem az első sem lesz szemét, ha hozza legalább a szokásos Gerard Buttler színvonalat. Történet viszont nagyon hasonló. Kandahár véleményeknél hemzsegnek a "covenant part 2" és hasonló beírások.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2023.07.07., pén. 10:08
kargidje írta:
2023.07.07., pén. 10:00
Felesleges kinti, magasabb számokkal példálózni, ott nem az állambácsi önti bele az adófizetők pénzét.
Ezért írtam szégyen ami itthon megy, azaz felesleges szrokra van pénz, amire kellene, arra meg kifogás van csak!
Mire van kifogás? Van itt hattyús híd az épített szigetre és sok minden.
Amire kell, arra van.

Ez is kell!
:D
:smile51: :smile51: :smile30: :smile51: :smile30:

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2023.07.07., pén. 09:50
kargidje írta:
imdb 4,3/10 ígéretes ... gondolkodik.gif
1,6Mrd erre a sza..., pénz nem számít, még akkor sem, amikor fontos dolgokra nem adnak, mert jön a kifogás, nincs miből. :smile30:
Szégyen ez a hozzáállás!
Ez egy érdekes kérdés, azért is írtam az összeget.
Én biztosan nem fogom megnézni, ilyenekkel nem fárasztom magam és időm sincs annyi.
Kell-e ilyen film, vagy tényleg ideje lenne már emészthető filmeket készíteni? Vagy ez éppen az, nem kell fanyalogni?
De ez olyan, mint a foci. Öntjük bele a pénzt és eredmény semmi, viszont kell. Csak kinek? Mert ott is volt, amikor mi voltunk a legjobbak és a régi magyar filmek top minőségűek voltak.

Persze kint teljesen mások az arányok.
Ez a film, ha jól számolom, olyan 4,5M dollárba került.

Két filmet említettek most.
Kandahar - 70M dollár.
The Covenant - 55M dollár.

Nem láttam, de tuti szemét - az első biztosan.
Felesleges kinti, magasabb számokkal példálózni, ott nem az állambácsi önti bele az adófizetők pénzét.
Ezért írtam szégyen ami itthon megy, azaz felesleges szrokra van pénz, amire kellene, arra meg kifogás van csak!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6512

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

zx07 írta:
2023.07.06., csüt. 19:02

Ez már nem annyira lineáris történetű mint az előző. Bár nem hiszem, hogy egy afgán tolmács ennyit megtett volna egy amerikai katonáért és viszont, ezzel együtt nézhető kategória a film.
Talán azért nem lineáris, mert az élet írta.Az alkotók szerint megtörtént események alapján készült.A film végén láthatóak is a két főhős valós életbeli képei is.Persze ettől függetlenül lehet, hogy keveset adott hozzá a forgatókönyvíró...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”