Tctronic írta: ↑2023.06.11., vas. 21:25
SILO, első két rész ok. a 3.-tól már fura dolgok történnek. Generátor működése: "...innen jön a gőz de nem tudjuk honnan" Áááá , több mint 100 éve nem érdekelt senkit?

30 perces gőzturbina lapátok javítása sarokcsiszolóval, szemre kiegyensúlyozás

Lapát csere: sugár irányba kihúzható és nem repül ki. Ja tartalék alkatrész mindenből, mifene turbina lapátból is. Vagy itt gyártják a 98. szinten. Na mindegy, tudom ez csak egy film de az ilyenek nálam megölik a sztorit.
Azokat a szikrákat inkább láttam flexelési szikráknak, de nem értek hozzá. Tény, hogy össze volt csapva az a jelenetsor. A feszített tempót volt hivatott bemutatni, de ez nem kötelez arra, hogy átcsússzon röhejbe. Már múltkor sem volt túl erős a "bemegyek a gépszörny gyomrába keményen és odaverek látszólagos szakértelemmel kettőt". A tartalék nem tartalék volt, hanem leeresztették a meglévőt. Nem figyelsz, uram? A sugárirány problematikáját én csavarral oldottam fel, azzal volt rögzítve ugyanis a történet szerint. Hogy ez a gyakorlatban bírná-e a folyamatos centrifugális hatást az kétséges persze. Nem a műszaki érzékkel bíró nézőkre történt a kalibráció, maradjunk ennyiben.
Rebecca Fergusson arcberendezése az a fajta klasszikusan hitvány, akire egy PEZ-adagolót sem bíznál, emiatt is kiválóan hozza a nehezen beilleszkedő, leginkább csak periférián létezni tudó és akaró, jelentéktelennek született, mégis a maga világában felkapaszkodott nő figuráját (ami odafent senkit nem érdekel, bőven a nulláról kell kezdenie). A szemei, tekintete mégis eladják. Menet közben kibontakoznak a szimpátiát keltő személyiségjegyek, szépen fokozatosan tudsz azonosulni vele. A céljai jók és előremutatóak, még ha ez törvényszerűen rögös utat is jelent, összecseng a karaktere küldetésével a külseje, kisugárzása, ez a szinkronicitás sem fedi fel magát az elején.
A nem érdekelt senkiten én is fennakadtam, de nem úgy, ahogy te. Ne felejtsd el, hogy itt egy miniuniverzum ábrázolásával állunk szemben első sorban. A lenti végek, átmenet siló és nem siló közt, a kinti rejtélyek és megfoghatatlanságok is színfestői ennek a bemutatásnak. Amellett nem is tudnak kimenni csak úgy, illetve hát akik kimennek azok one way ticketet kapnak jutalmul valamely gaztettükért vagy annak beállítottért. Ezen felül nincs érdembeni technikájuk sem vizsgálódásra, találgatnak csak, ahogy az csillagok esetében is. Mindez ugyanúgy összecseng az ősember ébredező fantáziálgatásával az éjszakai égboltot nézve, ahogy a mai ember korlátain túl való elmélkedésével is. Nekik ezek a határaik (most még).
Kiemelten lényeges az eszközpark, hiszen nincs előállításra lehetőség. A ruhák itt is túl újak, az élére vasalt seriffjelmez egyszerűen nem létezhetne ebben az állapotában.
From - dara lett a vége, mi más. Nekem kicsit sok volt az I promise, meg az odalépős keménykedések a maguk kemény szövegeivel, ezeket leszámítva imádok abban a világban létezni, ki is tartok a II. éved végéig, I promise. Egy harmadik is jöhet.