A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemtom , lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png
lehet ez is az epronex csapat korábbi gépe volt. a beállítása elég versenyzős. valamikor Gönczy Gergőt kérdeztem milyen, azt mondja elég támadós. én nem ismerem, de pofás gép ez is. de tudok 1.2m-ért egy beszorult,vadi nyú pinarello F8 Dogmát méretedben Ultegrával
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2023.05.07., vas. 21:31-kor.
Nemtom , lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png
Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.
Nem kell…mindig is tetszett a Wilier…főleg ebben a színösszeállításban és ezt most is tartom. Teccik és kipróbálnám..ha bejön, valszeg elcsábulok. Ennyi. Tudom, hogy jó a Propel! Mennyiben “más” ez?
Felhívás szombati ismétlésre tiszató by light!
Axxony rendezi, avg 26-28. Még hét elején bükközni akartam, de a 20% kompromisszumra késztet
Minden bzk-t szívesen látunk. Gyülekező kb 11h
Nekem ez most sajna kimarad. Igaz találkoztam az asszonykáddal pár hete, de már egy alapos dumcsizás ránk férne.
De Nektek azért kívánok körbehátszelet