a Roglic lánca elég brutál...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
menj el, próbáld ki és ha tetszik, annyi, lesz kettő :) nekem is van kettő, meg egy görgős, meg egy téliesített alapozó, meg egy ledobozolvamechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 21:14Nem kell…mindig is tetszett a Wilier…főleg ebben a színösszeállításban és ezt most is tartom. Teccik és kipróbálnám..ha bejön, valszeg elcsábulok. Ennyi. Tudom, hogy jó a Propel! Mennyiben “más” ez?Vinkler írta: ↑2023.05.07., vas. 21:08Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png![]()

ha meg nem és nagyon pénzkölthernéked van, szerezz egy Fulcrum Speed 40-es kerékszettet a Giantbe, vagy egy Campagnolo Bora WTO-t, szerintem abból is van 40-es(de lehet 35 vagy 33, már keverem), hegyre az jobb lesz, mint a nagy kerékszetted. De szerintem a Giant kerékből is van 40es szerintem...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez nem ilyen egyszerű. Ott kezdődik, hogy nagyon kevés tapasztalatod van outival. (Még nekem ismechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 21:05Ha leírod az észrevételeidet…sokat segítesz.AAttila írta: ↑2023.05.07., vas. 21:01Nekem nem tetszik és próbálva sem győzött meg. De nem vagyunk egyformák, ettől Neked még bejöhet.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Mi az ami nem tetszett…mi az amire figyeljek ha kipróbálom?
Köszönöm!

Kipróbálás nélkül is azt mondom,ez a Propeledhez képest nem lenne előrelépés és még abból a bicódból sem hoztad ki, amit az tud.
A különbségek jelentkezhetnek a kigyorsításoknál, a kanyarodásoknál, a lejtőzéseknél, a mászásoknál, a fékezéseknél szóval mindenhol. De ezek mind nemcsak a váztól függenek.
Próbáld ki ha akarod, csak akkor tudod / érzed meg igazán,Neked mi a különbség. És ez jó/rossz/nincs is igazán.
De ez csak az én véleményem

Kipróbálod ,ha bejön akkor megveszed aztán a másikat eladod.Anyagilag ha megengedheted magadnak akkor használod felváltvamechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 21:14Nem kell…mindig is tetszett a Wilier…főleg ebben a színösszeállításban és ezt most is tartom. Teccik és kipróbálnám..ha bejön, valszeg elcsábulok. Ennyi. Tudom, hogy jó a Propel! Mennyiben “más” ez?Vinkler írta: ↑2023.05.07., vas. 21:08Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()

Sose másra halgass kinek mi tetszik ill. jön be….
lehet ez is az epronex csapat korábbi gépe volt. a beállítása elég versenyzős. valamikor Gönczy Gergőt kérdeztem milyen, azt mondja elég támadós. én nem ismerem, de pofás gép ez is. de tudok 1.2m-ért egy beszorult,vadi nyú pinarello F8 Dogmát méretedben Ultegrávalmechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….IMG_3438.png

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2023.05.07., vas. 21:31-kor.
halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó
- Értékelés: 365
Nem kell…mindig is tetszett a Wilier…főleg ebben a színösszeállításban és ezt most is tartom. Teccik és kipróbálnám..ha bejön, valszeg elcsábulok. Ennyi. Tudom, hogy jó a Propel! Mennyiben “más” ez?Vinkler írta: ↑2023.05.07., vas. 21:08Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9146
Ha elmondod, hogy neked miért kell két országúti, akkor elmondom, hogy nekem miért nem és ha, akkor ez miért nem.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- mechazseni
- Fórumlakó
Ha leírod az észrevételeidet…sokat segítesz.AAttila írta: ↑2023.05.07., vas. 21:01Nekem nem tetszik és próbálva sem győzött meg. De nem vagyunk egyformák, ettől Neked még bejöhet.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()
Mi az ami nem tetszett…mi az amire figyeljek ha kipróbálom?
Köszönöm!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Tegnapi TT:
Nekem nem tetszik és próbálva sem győzött meg. De nem vagyunk egyformák, ettől Neked még bejöhet.mechazseni írta: ↑2023.05.07., vas. 20:51Nemtom, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
![]()

- mechazseni
- Fórumlakó
Nemtom
, lehet lesz még egy …de egyszerűen annyira tetszik…
Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….

Szerintetek? Face-n találtam, már tel.számot is kértem….
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Vagy a Speci. De a Cannon is jó lehet. A régiek jók voltak.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9146
Azért az az EF-es Cannondale, az
A másik kedvencem a Cube.

A másik kedvencem a Cube.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Mai giron nem kevés tengerparti szakasz. Ott finom szél fújhat be.. és mire beírtam mondják hogy gyenge szèl van, az is inkább hátbaveri a mezőnyt 

halfnote.hu
halfnote.hu
biztos a meteoblue 16:40 után esőt jósol

halfnote.hu
halfnote.hu
Nem tudom,hogy került Erik az esélyesek mögé.
A sorsolást kizárnám, mert a "nagyok" teljesen együtt vannak.
sorsolják a rajtot, vagy rangsor? normál esetben vagy előző évi eredmény alapján fordított sorrendben indulnak, vagy ranglista. esély alapján...
halfnote.hu
halfnote.hu
Idén csak Erik lesz magyar induló. Azt mondta, első héten "pihenő" lesz neki, a második,harmadik héten lehet ő a "főszereplő ".
Gondolom szökések.
Gondolom szökések.

de ez a fetter ugye nem erik?

halfnote.hu
halfnote.hu
úgy tűnik, vasárnap eső lesz... esélyes, ktt meg nem érdemes kockáztatnimechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
Vasárnapra nem lehet át tenni?

halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó
Tényleg…..láttam is face-n…AAttila írta: ↑2023.05.05., pén. 20:32Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Szerintem Reviék sem mennek szombaton, mert verseny lesz. 10,50-kor lesz a lassú rajt. Így szinte egész nap foglalt lesz a "pálya".mechazseni írta: ↑2023.05.05., pén. 20:06Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
- mechazseni
- Fórumlakó
Nagyon szívesen mennék veletek, de holnap túrám van…
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY