Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1384

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Rotox »

AAttila írta:
2023.04.30., vas. 13:40
Rotox,remélem indulsz a TDH betétfutamán ;peace; Helyi erőként, ez szinte már kötelező ;peace;
Lezárt pálya és a befutó ugyanaz,mint a TDH-é. Sok-sok nézővel.
A nézők biztosan nagyon jól szórakoznának. :D

Pont ma délután megnéztem a pályát, a Bárány úton a 42-28 nem volt elég (ismerem jól a terepet; tulajdonképpen számítottam is erre), szégyenszemre egy szakaszon úgy kellett feltolnom. Assz'em - 55-öt már betöltve - eljött az ideje egy 34-es (max. 36-os lánctányérnak). Vagy a montival kellett volna menni, 32-50 csak elég lett volna... ;peace;

Viszont - hogy azér' keménynek tűnjek ;) - ahogy hazaértem, a kormányt leengedtem koppanásig. "Racsing geo", :smile52: csak bírja a derekam.

Komolyra fordítva a szót, az idén februári (második) covidom óta sajnos olyan gyenge vagyok, mint a légyfing. Síkon még csak-csak elgurulok, de az emelkedőkön teljesen megállnak a lábaim. sad.gif Na mindegy, akkor csak így öregesen... :noproblemo:

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5270

Hozzászólás Szerző: pärt »

Na, azt nem tudom, hogy volt jó nekik, mindenesetre én baxtam rá. :D Egy hónapig kotlottak rajta, mert természetesen a nyári szabadságolások idején rottyant le a villa. Úgyhogy hetekig bámultam ki az ötödik emeleti ablakon a nyári verőfénybe.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3635

Hozzászólás Szerző: AAttila »

pärt írta:
2023.04.30., vas. 15:49
Vinkler írta:
2023.04.30., vas. 15:21
Most, h mondod, az első villa nekem is cserélve volt.
Lehet, hogy már meséltem: voltam akkor a műhelyben is, és egy szaki éppen egy fiatal lányt tanított forrasztani, úgy, hogy mögötte állva fogta a kezét és úgy irányította a pisztolyt a helyes irányba. Hát eléggé úgy nézett ki, mintha aznap épp az utcáról vették volna fel. gondolkodik.gif
....mindez azok után,hogy előbb a fiatal lány irányította a pisztolyt a megfelelő irányba. .. :fekverohog:

pärt
Őslakos
Őslakos

Vinkler írta:
2023.04.30., vas. 15:21
Lehet, hogy már meséltem: voltam akkor a műhelyben is, és egy szaki éppen egy fiatal lányt tanított forrasztani, úgy, hogy mögötte állva fogta a kezét és úgy irányította a pisztolyt a helyes irányba. Hát eléggé úgy nézett ki, mintha aznap épp az utcáról vették volna fel. gondolkodik.gif

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

első újkori outim :D serdülőben csepel marathonokkal toltuk, persze gyárilag racsingos kivitel,Vasas kékre festve :D

nay a második jóva! kiseb volt, amire cseréltem ez a Genesist :D. de érdekes, az a merida, akkora, mint az új reactom, kb ugyanazokkal a méretekkel (felsőcső, fejcső,stb..) de ennek valamiért nekem is aká volt hézagolózva rendesen :D igaz, még hagyományis kormánnyal volt szerelve,ami 150mm-t ejt, nem 125 kompaktosat). de azért vicces :D akkor ezt meg kicsinek láttam, azért is jött jól a az egyel nagyob Reacto, de hosszútávon csak ez a méret nyert :D

Kép
10007486_751841151501225_2000832463_n.jpg
10007486_751841151501225_2000832463_n.jpg (86.04 KiB) Megtekintve 1012 alkalommal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9771

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

pärt írta:
2023.04.30., vas. 15:04
Az enyém annyira az első szériából volt, hogy a villám konkrétan szétesett egy minimális koccanástól - a villaszár nem volt rendesen beleforrasztva a nyakba, csak egy kb. milliméter széles gyűrűben fogta a rézforrasz. Megjavították, de utána nem volt már akkora a szerelem, hogy megtartsam.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

pärt
Őslakos
Őslakos

Az enyém annyira az első szériából volt, hogy a villám konkrétan szétesett egy minimális koccanástól - a villaszár nem volt rendesen beleforrasztva a nyakba, csak egy kb. milliméter széles gyűrűben fogta a rézforrasz. Megjavították, de utána nem volt már akkora a szerelem, hogy megtartsam.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9771

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

pärt írta:
2023.04.30., vas. 14:50
Első komolyabb vázam egy Mali volt, amit a cég indulásának első hónapjaiban rendeltem. Bementem, rámnéztek, hogyaszondja 190cm, az 63-as. :D Azután már 57-es, 58-as vázaim lettek, kivéve a városit, mert az szintén 63-as (az volt a boltban készleten, leolcsózva).
Nekünk szponzorunk volt. Én 62-est kaptam, mai napig megvan az első darab. Abból van a Fixi, igaz most asszem a 3. fényezés van rajta.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

pärt
Őslakos
Őslakos

Első komolyabb vázam egy Mali volt, amit a cég indulásának első hónapjaiban rendeltem. Bementem, rámnéztek, hogyaszondja 190cm, az 63-as. :D Azután már 57-es, 58-as vázaim lettek, kivéve a városit, mert az szintén 63-as (az volt a boltban készleten, leolcsózva).

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rotox írta:
2023.04.30., vas. 13:14
pärt írta:
2023.04.30., vas. 10:57
... A jelek szerint a gazdi nem egy mérettel nézte be, meg talán a hajladozás sem neki van kitalálva. ...
Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna. :D Egyébként az én 61 cm nyeregcsövű Patai-Szabó vázam is kb. így nézett ki a 178 cm-emhez. :kapdelm:
("Tájékozott" fiatalként anno a bringaboltos - nem mondom meg, ki volt, de súgok: pécsi, Merida, Giant, Bikefun, meg talán Speci is, stb. disztribútor - meggyőzött, hogy jó lesz a méret... :smile51: De amúgy jóban vagyunk azóta is. :rolleyes:)
no para, ezen szinte mindenki átesett, max Vinkler nem, esetleg Pärt... meg Mackó, xal a nagyja nem, akikre nem is forgalmaztak itthon méretet :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
Revinek szeretettel. :D A jelek szerint a gazdi nem egy mérettel nézte be, meg talán a hajladozás sem neki van kitalálva.Screenshot_2023-04-30-10-47-48-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
ennyire az -akkor kapható legkisebb- 54-es b'twinen se durva :D számoljunk... 47, 50, 52, 54. Az 3 méret difi... ez akkor mennyi lehet? :rolleyes:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Rotox,remélem indulsz a TDH betétfutamán ;peace; Helyi erőként, ez szinte már kötelező ;peace;
Lezárt pálya és a befutó ugyanaz,mint a TDH-é. Sok-sok nézővel.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1384

Hozzászólás Szerző: Rotox »

pärt írta:
... A jelek szerint a gazdi nem egy mérettel nézte be, meg talán a hajladozás sem neki van kitalálva. ...
Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna. :D Egyébként az én 61 cm nyeregcsövű Patai-Szabó vázam is kb. így nézett ki a 178 cm-emhez. :kapdelm:
("Tájékozott" fiatalként anno a bringaboltos - nem mondom meg, ki volt, de súgok: pécsi, Merida, Giant, Bikefun, meg talán Speci is, stb. disztribútor - meggyőzött, hogy jó lesz a méret... :smile51: De amúgy jóban vagyunk azóta is. :rolleyes:)

pärt
Őslakos
Őslakos

Revinek szeretettel. :D A jelek szerint a gazdi nem egy mérettel nézte be, meg talán a hajladozás sem neki van kitalálva.
Screenshot_2023-04-30-10-47-48-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2023-04-30-10-47-48-54_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg (358.89 KiB) Megtekintve 1029 alkalommal

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2023.04.29., szomb. 21:11
lacee írta:
2023.04.29., szomb. 20:32
revox írta:
2023.04.29., szomb. 19:52
monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?
Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent is :rolleyes:
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni :D
jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogy :D
Nem csalódtam ;peace; Kemény csaj :tutiok:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2023.04.29., szomb. 20:32
revox írta:
monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent is :rolleyes:
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni :D
jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogy :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Aki egyedül tud 30-t tekerni, az simán tud 32-t csoportban. De ez tényleg nem ilyen. Szóltok,hogy menjünk lassabban és lassabban megyünk. Ennyi. Kicsit megyünk "erősebbet", ha akartok, mert egyébként tényleg jó érzés, amikor van sebesség, de úgy tekerünk,ahogy mindenkinek jó. Csak szólni kell. Nincs harag,sértődés. Szoktunk olyat is hogy aki érzi magában az erőt,akkor pár kili erejéig előremegyünk. Utána vagy bevárjuk a többieket vagy visszagurulunk. Bármi lehet, de együtt indulunk, együtt érkezünk.

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1168

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.04.29., szomb. 20:21
revox írta:
Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza. ;peace;
nekm az odaérés necces, de majd igyekszem. nekem utána kb mindegy a tempó, beteszem a kereket, aztán leutazom :D csak a befeszülős indulást nem szeretem. ha nem xarom ki magam nyugodtan, majd félúton jön rám :D

imbusz nem lesz nálam. minden bicajomat beállítottam az elmúlt hetekben :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza. ;peace;

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

mechazseni írta:
2023.04.29., szomb. 18:55
Én kiszálltam…. leborulok.gif
Nem versenyezni mennék, de megyek.
Ne szállj ki. Az nem verseny, simán tudsz 30-32-vel jönni velünk. Még beszélgetni is tudsz közben. Majd látjuk hogyan adja ki. Induljunk bringázni 10-kor és legfeljebb haza telefonálok hogy mégsem érek haza :kapdelm:

mechazseni
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 365

Hozzászólás Szerző: mechazseni »

Én kiszálltam…. leborulok.gif
Nem versenyezni mennék, de megyek.
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7

pärt
Őslakos
Őslakos

revox írta:
2023.04.29., szomb. 18:39
AAttila írta:
2023.04.29., szomb. 17:50
mechazseni írta:
2023.04.29., szomb. 17:44
Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk…. :rolleyes:
Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.
mi a másik variáció? :D mer a pontos indulás jellemzően nem szokott sikerülni :D
Jelen esetben szerintem ne legyen másik variáció. Sikerülni fog az, a későn kelők meg kis plusz munkával beérik a többieket.
(Tőled mindenesetre indulás előtt elkobozzuk az imbuszkulcsaidat, hogy ne legyen menet közbeni mókolás. :P)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2023.04.29., szomb. 18:50-kor.

pärt
Őslakos
Őslakos

AAttila írta:
2023.04.29., szomb. 18:29
Esetleg még lehet annyit kérni, hogy menjünk kb avg30-32-t? Legutóbb (ami baromi régen volt) 27-28 volt. Szerintem mindannyian , még Zsuzsi is tud 30-32-t bolyban.
Plíííz,mert anyósom ki kell vinnem a Keletibe, a 16órás vonathoz.
Beállsz előre a 65 km-re, tőlem mehetünk avg 42-t is. :kapdelm:
Persze, benne vagyok, az szintben nem igazán kihívás, még szélben sem.
Hogy ne legyen kapkodás, akár korábbra is rakhatjuk az indulást.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”