Van, aki meg hetente cseréli
(Jó, tudom nem tudtál menni

másnem arra a 3másodpercre (maximum)

én az axxonyt ültettem fel,hogy ne holnap derüljön ki, hogy nem vált a gépe

A nézők biztosan nagyon jól szórakoznának.

....mindez azok után,hogy előbb a fiatal lány irányította a pisztolyt a megfelelő irányba. ..pärt írta: ↑2023.04.30., vas. 15:49Lehet, hogy már meséltem: voltam akkor a műhelyben is, és egy szaki éppen egy fiatal lányt tanított forrasztani, úgy, hogy mögötte állva fogta a kezét és úgy irányította a pisztolyt a helyes irányba. Hát eléggé úgy nézett ki, mintha aznap épp az utcáról vették volna fel.![]()

Lehet, hogy már meséltem: voltam akkor a műhelyben is, és egy szaki éppen egy fiatal lányt tanított forrasztani, úgy, hogy mögötte állva fogta a kezét és úgy irányította a pisztolyt a helyes irányba. Hát eléggé úgy nézett ki, mintha aznap épp az utcáról vették volna fel.

Most, h mondod, az első villa nekem is cserélve volt.pärt írta: ↑2023.04.30., vas. 15:04Az enyém annyira az első szériából volt, hogy a villám konkrétan szétesett egy minimális koccanástól - a villaszár nem volt rendesen beleforrasztva a nyakba, csak egy kb. milliméter széles gyűrűben fogta a rézforrasz. Megjavították, de utána nem volt már akkora a szerelem, hogy megtartsam.

Nekünk szponzorunk volt. Én 62-est kaptam, mai napig megvan az első darab. Abból van a Fixi, igaz most asszem a 3. fényezés van rajta.

no para, ezen szinte mindenki átesett, max Vinkler nem, esetleg Pärt... meg Mackó, xal a nagyja nem, akikre nem is forgalmaztak itthon méretetRotox írta: ↑2023.04.30., vas. 13:14Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna.Egyébként az én 61 cm nyeregcsövű Patai-Szabó vázam is kb. így nézett ki a 178 cm-emhez.
("Tájékozott" fiatalként anno a bringaboltos - nem mondom meg, ki volt, de súgok: pécsi, Merida, Giant, Bikefun, meg talán Speci is, stb. disztribútor - meggyőzött, hogy jó lesz a méret...De amúgy jóban vagyunk azóta is.
)
ennyire az -akkor kapható legkisebb- 54-es b'twinen se durva

Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna.

Nem csalódtamrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 21:11jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogylacee írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:32Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?![]()
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni![]()
![]()
jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogylacee írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:32Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?![]()
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni![]()
Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?