Igen. Innen is látszik, hogy nem minden fekete vagy fehér. Eléggé nagy érzékenységű a rendszerem, 1-2 wattal, de inkább kevesebbel hallgatom általában, nálam a tömör réz kábeleket találtam jobbnak eddig, és többen tőlem függetlenül is erre a véleményre jutottak. Amiben én jobbnak hallottam az AQ-et az egyértelműen a mély tartomány (ez valószínűleg a szerkezetéből adódik, az AQ vastag , tömör, több eres, a Gekko nem tudom milyen de nagyon kis vékonyka, hajlékony vezetőjű , pille könnyű , mintha cérnából lenne. Pont az ellenkezője mint az AQ) , továbbá nálam a Gekko kicsit "fedettnek" "fátyolosnak" tűnt nem volt olyan "friss". De tény és való a Gekko nagyon szép egységes, hiteles megszólalású, tonálisan nagyon jó kábel. Lehet meg is tartottam volna , de rövid is volt.Rock60 írta: ↑2023.03.28., kedd 11:19Nekem Gekko Black Knight - om van. Nem gyári szerelés, Paksi Csaba dugózta fel, Ő a forgalmazója, illetve beszerzője a márkának.
Érdekes, amit mondasz, az AQ - el kapcsolatban.
Egy ismerősömnek van 33 - asa feldugózva. / Talán a Kácsában dugóztál fel./
Elhozta egy próbára, összehasonlítottuk a Gekko - hoz képest.
A Gekko nagyon elporolta. Nyíltabb, teresebb, természetesebb.
Nem igazán találtunk olyan jellemzőt, amiben az AQ jobb lett volna.
Persze, minden rendszerfüggő, de én már nem mentem át hozzá egy ellentesztre, talán egyikünk sem gondolta/remélte hogy különösebben más lenne a végeredmény.
Ja igen és a Gekkot sajnos csak csatlakozóval tudtam csak próbálni, a nélkül még valszeg még javult volna...