Tegnap nekem is volt szerencsém megnézni a filmet és egyetértek jó lett főleg a kép nagyon pazar a cgi nagyon jó.Cutler írta: ↑2022.12.15., csüt. 14:02Avatar: A víz útja
Azt kell mondanom, a mester megint megcsinálta. Ahogy A bolygó neve: Halál és ahogy a Terminátor 2-vel is, úgy az Avatar folytatásával is elérte, ami csak keveseknek sikerül, mégpedig egy ez eredetihez képest legalább olyan jó folytatást, ha nem még jobbat.
Persze akinek az első rész sem tetszett, annak ez se fog, de mindenki másnak bátran ajánlható.
A történet nincs túlbonyolítva, biztos van aki talál majd benne logikai buktatókat is, de mégis magával húzza az embert. Számomra kicsit sem volt sok a bő 3 óra játékidő.
Sajnos Imax vetítésre nem vettem időben jegyet, így sima CC előadás lett belőle, de 2D verzió, angol eredeti hanggal, felirattal.
A képminőség elfogadható volt, bár nekem úgy érződött, hogy nagyon 3D-re van kihegyezve az egész. A látvány pazar, Cameron új szintre emeli a cgi használatát.A képregényes megaprodukciók csak jelenthetnek neki, teljesen más szintet képvisel a rendező.
Az angol 7.1-es hang is remekel, nagyon dinamikusan használja a surround csatornákat is, a mélyek is odavertek rendesen. Mondjuk én még egy pici plussz hangerőt el bírtam volna képzelni, akkor tökéletes lett volna(Imax bizos, hogy büntethet).
Számomra, ilyen a nagybetűs moziélmény 10/10
Sztem a történet nagyon hasonlit az előző részre csak sokkal jobban részletesebben van kidolgozva.
A film igazából beszippantotta az embert nem igazán éreztem vontatottnak a bő 3 órát nagyon hamar eltelt. Akinek nem tetszett az első rész az ne nézze meg.
Szerencsére kaptam az Imax-ba jegyet 2d-re de csak magyar hanggal de elégedetten mentem haza.