Sok helyen láttam már készülékállvány, és lemeztároló funkcióban együtt, néha igen komoly készülékekkel a "hátán".dixie-chicken írta: ↑2022.12.13., kedd 19:59én csak igy,a földön,a 2 soros változatokat használom,tetejére mehetnek komponensek,ha kell simán mehet rá lemezjátszó is...egy költözést is túléltek,szétszerelve,aztán összeszerelés ismétzoli73 írta: ↑2022.12.13., kedd 19:48Nálunk, mivel a legnagyobb, a 182x182 cm-es modell van, természetesen a falhoz van fogatva.dixie-chicken írta: ↑2022.12.13., kedd 16:29
jó az a Kalax rendszer,én is olyat használok,csak vigyázni kell vele,hogyan forgatja az ember,jól birja "a felső" terhelést",de nem nagyon birja az oldalrol való toszogatást,ha tele van...a másik is Ikea féle,de már nem emlékszem a nevére,az is képes szép darabszámot lenyelni...
https://www.ikea.com/hu/hu/cat/kallax-p ... mek-58285/
Az alsó három sorban fiókos és ajtós kiegészítőkkel, felette a lemezek. Még bőven van hely, amit meg tudok tölteni(hallod Snipi), akár Lp "bértárolást" is vállalok.
Van egy ugyanilyen is, mint a tied, falra szerelve. Sajnos úgy érdemben nem lehet terhelni. Nagy csavarral, erősen a falra van fogatva, de a terhelésre vészesen "hasasodik", és félő, hogy szétesik.
Nálam viszont a cd-knek fentartott hely tellett be. Vannak ötleteim, de azokat a feleségemmel is el kell még fogadtatnon....ár-érték arányban nem tudok jobbat,ez még a régi féle Kalax,bagóért volt az Ikeaban
![]()
Állítólag egész jó, nem "dögleszti" a hangot, én még nem próbáltam.
A mieink is megvannak már évek óta, a költözést is bírták, de ahogy elnézem, pofátlanúl megdrágult.