Mi az a "számoló modul"?vlaca írta: ↑2022.10.30., vas. 07:27Köszönöm, ez segített. A lista elejét kb. én is így vártam, de a végét azt fordítva.alto írta: ↑2022.10.30., vas. 06:50Igen, nagy meglepetés volt számomra, hogy nálam a Zen zártabb volt és kissebb dinamikája volt mint egy RPI4-nek.
Az RPI-hez képest nagy előre lépés a stream box 2 ultra, innen már nagyon kicsi a különbség a SotM javára.
Mindez egy RME ADI 2 DAC, Sennheiser-Beyerdynamic-HifiMan fejhallgatókon át a saját fülembe, dsd/HiRes/flac fileokkal.
Én is egy RME elé keresek streamert.
Az Rpi számoló modulja elég sok streamerben felhasználásra kerül, csak körbe van építve táppal, hálózati és lan szűréssel, komolyabb digitális kimenő oldallal. A lap csak a számolást végzi. Ilyen a Project, a Silent Angel és még sok másik típus. A SotM már komolyabb, full saját tervezés, ha jól tudom. +abban van már komolyabb órajel is. Mondjuk ez az árán is látszik.
Kíváncsi lennék, hogy egy Silent Angel és egy mezei SotM 200 neo hol helyezkedik el ebben a ranglétrában.
[/quote]
RPI Compute modul lefordítva

2C5398B4-D925-4696-9402-E9F06FC023E4.jpeg
[/quote]
Igen, erre gondoltam. Ennek nincsenek klasszikus perifériái (lan, digitális ki- bemenetek, stb...), azokat a gyártónak kell megcsinálnia. Láttam már több 1000 euros eszközben is ilyet ketyegni.