Piros kiemeléshez.....SoundMania írta: ↑2022.10.04., kedd 14:01És azt mivel igazolod, hogy kevesebbet ront egy kábel ? Az emberek nagy része még közepes minőségű kábellel sem hallgatott semmit, nemhogy nagyon jóval. Hogy döntöd el , hogy egyik kábellel azért jobb e a hangzás mert a kábel jobb, vagy mert kompenzálja a rendeszer valamilyen hibáját, ha nem tudod hogyan szól a rendszer valami nagyon jó kábellel ?zoli73 írta: ↑2022.10.04., kedd 13:48Természetesen egy készülék hangja sem tökéletes, de ezt egy kábel sem tudja azzá tenni.gyongyhalas írta: ↑2022.10.04., kedd 13:00
Igen, igen de ehhez az kellene ,hogy a meglévő készülék ugye tökéletes legyen.....Ami ugyi lehetetlennel felérő változó ha netán több készüléket kötögetünk össze....több tökéletes ugyi...és akkor jön a következő bibi ....még a hálózati gondok...ja és egyéb zajbezavaró biszbasz......
Gondolatom tehát ,nem jó a megfogalmazás ,mert a legjobb kábel se jó mindenhova ...Hangzásról beszélve pedig............egy adott rendszerben, egy kábel mindegy milyen, ha jobb a hang akkor javít és nem fordítva ...legalábbis a fülem hallása szerint....az agyamnak mondva.![]()
![]()
Én ezt így fogalmazom, a készülék kimenetén megjelenő jel, maga a készülék maximális teljesítménye, tudása, ezen véleményem szerint semilyen kábel nem tud javítani, nem tudja fokozni a jel minőségét.
Hogy az egyik kábellel jobbnak halljuk a kapott hangot, mint egy másikkal, az az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy javít a hangon(még ha így is éljük meg), hanem a másikhoz képest kevésbe ront
Nem akarlak meggyőzni ...Csak gondolkozom ...ha egy készülék nem tökéletes mert magas hangjai túlzóak ,vagy csak a rendszeren a hangfal vagy bármelyik eleme okozza....de nem igazán akarsz cserélgetni készüléket és a füled számára ez sok,,,,, akkor egy rontónak hívott kábel javít a hangon....jó legyen minden kábel rontó ahogyan fogalmazol...mégis azt a kábelt választanám ami számomra kellemesebb hangot eredményez....és ez nem a Pc zsinór általában,,,pedig milyen jó is az sokaknak.(nekem is olcsóságát nézve jó lenne,,de nem jó) SZVSZ,,,mármint a fülemnek ,mert túl sokat ront na akkor jön a káromlás rám....