Nekem a Pro verzio van meg de a Consumer ugyan az csak van rajta Grill es tobb fajta szinbol lehet valasztani. (Ez Vittao-nak ment

) Mint irtam a parameterek miatt nekem nem felelt meg a Harbeth igy hallatlanban sem de mas hanfalakat azert hallottam, hogy a 35 Hz milyen es az ezelotti hangfalam is 26Hz-tol indult de egyszerusiteni szerettem volna na meg az nagyon dragan jott volna ki, hogy az ATC 150-est leutanozzam kulon komponensekbol es evek mire sikerult volna mindent osszehallgatnom felteve ha milliardos vagyok (euroban).
Ennek ellenere meg mindig meg szeretnem egyszer hallgatni a Harbeth 40-es szeriat egy jol kiszolgalt rendszerben. En mar nem mennek vissza a passziv vilagba annak ellenere, hogy kinezetileg talan jobban tetszik bar meg nem volt ATC 300-as Consumer hangfalam de mar ott is kulon van az erosito.
Megneztem meg a Dynaudio-kat aktivban szerintem azert mar kinezetre sem kozelitik meg az ATC-ket es itt szinten nem vitazni szeretnek. Mondjuk az erdekes, hogy a Dynaudio Confidence 60-as miert kerul 40 ezer euroba mikor az ATC erositostul kerul annyiba, azt is szivesen osszehallgatnam.
Es vegul a Pro es a Consumer kozotti kulonbseg amit a studiokban es az otthoni hasznalatra terveztek. Ez a Pro hangdal van nalam itthon es annak a Consumer valtozata amelynek van tobb valaszthato szine.

- ATC-SCM150A-Pro.jpeg (92.69 KiB) Megtekintve 2299 alkalommal

- ATC-SCM150-Classic.jpeg (102.17 KiB) Megtekintve 2299 alkalommal