Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Elő-végfok 1MFt-ig

Lezárt
gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 864

Re: Elő-végfok 1MFt-ig

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

gianni321 írta:
2022.10.16., vas. 11:53
Vinkler írta:
2022.10.16., vas. 11:51
Esetleg nem elhanyagolható szempont, h milyen hangsugárókhoz lenne illesztve az elektronika… gondolkodik.gif
ATC SCM100 PSLT
A keresés időtartamára kaptam hozzá kölcsön egy Bryston 12B - 4B párost. Ezért is írtam, hogy kifejezetten prefetált típus, viszont nem akartam leszűkíteni a keresést csak ezekre, hátha jön valaki olyan ajánlattal, ötlettel, ami nem jutott eszembe.
Egyébként ezzel a Bryston duóval nagyon tetszik. A pár napja meghirdetett 4B SST2-vel meg még jobb volt, de gondolom úgyis kérdés lesz, úh inkább leírom: sajnos az össz hifire szánt pénz nem lett több, ezért az ATC megvásárlása után jócskán át kell gondolnom, szerveznem csoportosítanom az egész rendszert. Ebbe a folyamatba csöppentek most bele a kedves fórumtársak.
:smile29:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2022.10.16., vas. 11:51
Esetleg nem elhanyagolható szempont, h milyen hangsugárókhoz lenne illesztve az elektronika… gondolkodik.gif
ATC SCM100 PSLT
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9764

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

57verses írta:
2022.10.16., vas. 11:10
Üdv,
KRELL KSA100 és PAM-3 ?
KRELL KSA100-PAM3-K1.JPG
Üdv,

ezek szeritnem mindketten A osztályúak. Az előfokban nem vagyok teljesen biztos, de a végfok tutira. Tudom, éltem ilyen végfokkal és nagyon szerettem, de most nem ezt keresem, ahogy le is írtam. Ettől függetlenül megjegyeztem, ha későbbiekben változik valami, keresni foglak. Azért köszönöm az ajánlatot. :napsut:

57verses
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: 57verses »

Üdv,
KRELL KSA100 és PAM-3 ?
KRELL KSA100-PAM3-K1.JPG
KRELL KSA100-PAM3-K1.JPG (203.47 KiB) Megtekintve 442 alkalommal

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Elő-végfok 1MFt-ig

Kedves Fórumtársak,

keresek valamilyen elő-végfok párost melynek az alábbi kritériumoknak kellene megfelelni:

- Minimum 200W 8 Ohm teljesítmény, de nem baj ha több, a hangsugárzó amit hajtaniuk kell majd, a gyártói ajánlás
szerint 100-1500W-ig teljesítményű erősítőt igényel
- Inkább sok watt legyen, mint hogy 0,5 vagy 1 Ohm-on is stabil legyen
- Nem probléma ha 30 - 40 éves, de 50 éves azért ne legyen
- Inkább AB osztályú legyen, a mostani nyarakat figyelembe véve nem igazán szeretnék egy A osztályú nagyvasat, illetve a
hangkarakterük is a legtöbb esetben eltér az ízlésemtől. Persze tisztelet a kivételnek, de nincs ezen mit szépíteni nekem
álatalában túlságosan punnyadtak.
- Csak tranzisztoros!!! A csöves nagy szerelem, de sajnos ide most nem lesz jó.
- Ha lehet azonos széria legyen, például Bryston 12B - 4B (ez igencsak preferált páros)
- Inkább gyári, eredeti állapotú példány érdekel
- Szimmetrikus felépítés előny, de ha nem az, az sem kizáró ok
- Távszabályzó előny, de a hiánya nem kizáró ok
- Minimális esztétikai hibák nem kizáróak, de nagyobb karcok kizáró tényező
- Fekete szín preferált
- Csak elő végfok érdekel, integrált nem

Nagyjából ennyi. Kérek mindenkit, hogy csak reális ajánlatokkal keressetek, ami szerintem nem az, arra nem fogok reagálni. A vakvarjú - volt olyan is - hifis korszakomból már kinőttem.
Ajánlatot PM-ben és telefonon (voda4296879) várok. A címben megadott keret fix, többet a már megvásárolt hangsugárzó miatt most sajnos nem tudok erre a projektre áldozni.

Menet közben ahogy fogy majd a türelem és kezd ehatalmasodni a rémület, hogy mit is fogok én ennyi pénzből venni, lehet hogy engedek majd itt-ott, de egyelőre ez a fő csapásirány. Ha bármi változás lesz, az természetesen jelezni fogom.

Köszönöm, hogy végig olvastad.

Lezárt

Vissza: “Erősítők, processzorok (keres)”