Igen, csak sajnos Roon only módban a saját Lumin app nem látja a gépet, így semmi sem lehet beállítani, csak ha visszakapcsolsz normál módba, arra pedig egyetlen módszer a factory reset.robi20064 írta: ↑2022.09.20., kedd 13:07Aki valamilyen Lumin-t hasznal Roon-al, annak erdekes lehet, hogy most mar van dedikalt "Roon Only Mode" is a 15-os firmware-el:
https://community.roonlabs.com/t/lumin- ... ode/202753
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Gulka.
- Fórumlakó
- Értékelés: 404
Köszönöm szépen a segítségedet. Valahogy sejtettem, hogy az Ipad 5-től felfelé kell keresgélnem.
Akkor egyelőre marad a telefonom...
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Drop Hifiman HE-X4
Zu Audio Birth + Zu Audio Libtec + HiDiamond D2/D3 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Pro-Ject Dac Box E + TCL 65C728
Zu Audio Birth + Zu Audio Libtec + HiDiamond D2/D3 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Pro-Ject Dac Box E + TCL 65C728
A Lindemann appot (és főleg a történelmét - ami a lentebbiek miatt érdekes) NEM ISMEREM, de az alábbiak általánosságban is megfontolandók a régi iPad-ekkel kapcsolatban:
Az iPad 4 még 32 bites architektúrájú készülék, az iOS 10 az utolsó oprendszer, ami támogatja a 32 bites SoC-ket, viszont már a 64 bites architektúrát is.
A Lindemann app-ja, ha a jelenlegi App Store-ból töltöd le, biztosan 64 bites, tehát a mai verzió nem fog futni 4-es iPad-en. Tehát be kell szerezd egy régebbi, még 32 bites verzióját (ha van ilyen). Az appokat kissé macerás “nem App-store”-ból telepíteni.
A tévedés jogát fenntartva, én nem javaslom erre a célra sem a 3-as, sem a 4-es iPad-et.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6076
Az iPad 3 kiesik, mert arra nincs (hivatalos) iOS 10Gulka. írta: ↑2022.09.18., vas. 19:11Segítségeteket szeretném kérni.
Végre valahára elszántam magam, hogy vegyek egy tabletet a kis Limetree Network lejátszómhoz.
Ipad-ban gondolkozok, de Apple termékem még nem volt. Az app azt írja, hogy iPadOS 10.0 vagy újabb verzió szükséges.
Tehát például egy Ipad 3 vagy 4-en már fut a Lindemann appja? Mert 30-40 ezernél nem szánnék erre többet.
A Lindemann appot (és főleg a történelmét - ami a lentebbiek miatt érdekes) NEM ISMEREM, de az alábbiak általánosságban is megfontolandók a régi iPad-ekkel kapcsolatban:
Az iPad 4 még 32 bites architektúrájú készülék, az iOS 10 az utolsó oprendszer, ami támogatja a 32 bites SoC-ket, viszont már a 64 bites architektúrát is.
A Lindemann app-ja, ha a jelenlegi App Store-ból töltöd le, biztosan 64 bites, tehát a mai verzió nem fog futni 4-es iPad-en. Tehát be kell szerezd egy régebbi, még 32 bites verzióját (ha van ilyen). Az appokat kissé macerás “nem App-store”-ból telepíteni.
A tévedés jogát fenntartva, én nem javaslom erre a célra sem a 3-as, sem a 4-es iPad-et.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3457
Én egy alap Lenovot vettem erre a célra hozzá, és tökéletesen bevált. Bár sokszor lusta vagyok bekapcsolni, és marad a telefon. Olyan nagy különbség nincs használatban egyébként, mint gondoltam, hogy mennyivel jobb lesz a tablet.Gulka. írta: ↑2022.09.18., vas. 19:11Segítségeteket szeretném kérni.
Végre valahára elszántam magam, hogy vegyek egy tabletet a kis Limetree Network lejátszómhoz.
Ipad-ban gondolkozok, de Apple termékem még nem volt. Az app azt írja, hogy iPadOS 10.0 vagy újabb verzió szükséges.
Tehát például egy Ipad 3 vagy 4-en már fut a Lindemann appja? Mert 30-40 ezernél nem szánnék erre többet.
Csak a Marantz! :-D
- Gulka.
- Fórumlakó
- Értékelés: 404
Segítségeteket szeretném kérni.
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Drop Hifiman HE-X4
Kedves Testvérek! Csak meglett a válasz. Összefoglaltátok amit én is tudtam, csak nem sejtettem. Igen, pont néztem itt a V2 DAC- ot. Azért is írtam. De van az ifi,-nek Signature DAC-ja is, de az mács mór drágább.
Hát meglàtjuk. Kösz az építő jellegű hozzászólásokat még egyszer. A felharmónikusok legyenek veletek! Menjetek békével.
Hát meglàtjuk. Kösz az építő jellegű hozzászólásokat még egyszer. A felharmónikusok legyenek veletek! Menjetek békével.
Naim Uniti Nova+Monitor Audio Gold 200 (5G)
Így van, az M2 önmagában egy DAC, egy úgynevezett power DAC, azaz a jel az erősítő kimenetéig digitális, ha analóg jellel akarjuk táplálni, például egy külső MQA képes DAC-ról, akkor az analóg jelet először be fogja digitalizálni, mert csak így tud működni. Szóval az egyszerűbb jelút és a kevesebb konverzió végett érdemes digitális jellel etetni. Én sem erőltetném az MQA-t vele (meg egyébként se).mishow írta: ↑2022.09.17., szomb. 13:00Ahogy előttem írták, ha izgat az MQA, venned kell olyan dacot, ami kibontja.Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 21:54Az erősítő egy NAD M2.
Nagy megelégedéssel használom 5 éve. Az erősítő nem jelzi hogy mit "eszik" de a ZEN az igen. Az MQA (master) zenék szépen szólnak, de a DSD felbontásnál lehet igazán csodálkozni. Ott nagyon brutál módon részletez az erősítő. Valamiért úgy tűnik, hogy a DSD az MQA felett van - annak ellenére hogy az MQA-t "hájpolják"… Az MQA-nak van külön honlapja, és cikkek róla. Nem tudjuk meg soha,hogy ténylegesen jó-e, vagy csak átverés. Nekem igazából a TIDAL mint szolgáltatás kell, és nincs abszolút hallásom.
Tehát arra irányult a kérdésem, hogy érdemes-e a NAD DAC-ja helyett egy külsővel próbálkozni? Nem tudom, hogy a kódolt MQA file-nál bármi történik-e ..?
DE: annak alapján, amit kiemeltem a kommentedből, nem erőltetném a dolgot.
Ha jól olvasom a neten, az M2 nagy truvája a dac, sőt van ahol egyenesen azt írják, ez egy dac köré épített erősítő. Szóval egy kis iFi dac szinte biztosan visszalépés lenne - ha nagyon izgat, inkább próbálj keresni fóruntársat a közelben, akinek van MQA képes dacja, és odaadja vagy elviszi neked.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2556
Ahogy előttem írták, ha izgat az MQA, venned kell olyan dacot, ami kibontja.Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 21:54Az erősítő egy NAD M2.
Nagy megelégedéssel használom 5 éve. Az erősítő nem jelzi hogy mit "eszik" de a ZEN az igen. Az MQA (master) zenék szépen szólnak, de a DSD felbontásnál lehet igazán csodálkozni. Ott nagyon brutál módon részletez az erősítő. Valamiért úgy tűnik, hogy a DSD az MQA felett van - annak ellenére hogy az MQA-t "hájpolják"… Az MQA-nak van külön honlapja, és cikkek róla. Nem tudjuk meg soha,hogy ténylegesen jó-e, vagy csak átverés. Nekem igazából a TIDAL mint szolgáltatás kell, és nincs abszolút hallásom.
Tehát arra irányult a kérdésem, hogy érdemes-e a NAD DAC-ja helyett egy külsővel próbálkozni? Nem tudom, hogy a kódolt MQA file-nál bármi történik-e ..?
DE: annak alapján, amit kiemeltem a kommentedből, nem erőltetném a dolgot.
Ha jól olvasom a neten, az M2 nagy truvája a dac, sőt van ahol egyenesen azt írják, ez egy dac köré épített erősítő. Szóval egy kis iFi dac szinte biztosan visszalépés lenne - ha nagyon izgat, inkább próbálj keresni fóruntársat a közelben, akinek van MQA képes dacja, és odaadja vagy elviszi neked.
A SAJÁT tapasztalatom szerint az MQA mindig tartalmaz valami mesterséges pluszt. Nekem Auralic Mini van, elvben MQA képes a saját dacja, analóg kimeneten kibontja. Kipróbáltam, kikapcsoltam, és maradt a streamer bridge üzemmódban, “flac lossless” beállításon. A jel koaxon megy a Heed DA-ba. A Tidal Connectet használom, a master felvételek ilyenkor 24/96-ban jönnek ki, és nagyon jól szólnak - hozzáteszem a “sima” hifi cd felbontásával sincs bajom.
Ha azt érzed, a DSD hang számodra “brutál jó” akkor élvezd és csapd le a hifi bogarat

Kieg: van a hirdetőben jó áron Zen v2 dac, az kibontja az MQA-t. Korrekt kolléga árulja, vedd fel vele a kapcsolatot, egy tesztet sztem össze tudtok hozni, akár letét ellenében is.
ok. összekevertem az elnevezést.
"hifi Plus" az ő neve, a Premuim masik szolgáltatónal vsn.

"hifi Plus" az ő neve, a Premuim masik szolgáltatónal vsn.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11023
- Kapcsolat:
Annyit tesz, hogy az eszköz nem végez kibontást, az adatfolyamot változtatás nélkül tovább engedi, a dekódolás teljes mértékben a következő eszközökre marad. Ha ki van kapcsolva ez a funkció, akkor az első lépést elvégzi a lejátszó, a második a DAC-ra marad.
Szerintem egyre gázosabb, amit ezzel az MQA őrülettel művelnek.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Kicsit zavaros, amit leírtál, már onnan kezdve, hogy Tidal Premium csomag nem létezik.
Ha az iFi, vagy a Tidal saját mobil applikációját használod, akkor az valóban csak egy vezérlő felület lesz.
Hát, nem tudom. Nem hallom jobbnak, de a Tidal promózza, mert pénzt kérhet érte. De én nem vagyok ortodox audiofil,úgyhogy az én véleményem (fülem) nem sokat számít.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Leírom kicsit részletesen,mert aki nem ismeri,annak jól jöhet:
Tidal Premium előfizetésem van (abban van a maxi felbontás). A Tidal app csak távirányító (megy Mac-on és telefonon is), mert a lejátszó vezetéken csatlakozik külön a netre. Ez így elég jó, tényleg csak egy digitális híd, nem tesz hozzá semmit, nem vesz el semmit. Az ifi ZEN Streameren csak SPDIF koax kimenet van, illetve tud USB-t. Ez pont azért jó, mert nem zsúfoltak bele plusz funkciót, ami ugye tudjuk hogy a minőség rovására megy. Tehát nem egy zenei "svájci bicska". Az erősítő egy NAD M2. Nagy megelégedéssel használom 5 éve. Az erősítő nem jelzi hogy mit "eszik" de a ZEN az igen. Az MQA (master) zenék szépen szólnak, de a DSD felbontásnál lehet igazán csodálkozni. Ott nagyon brutál módon részletez az erősítő. Valamiért úgy tűnik, hogy a DSD az MQA felett van - annak ellenére hogy az MQA-t "hájpolják". A PCM fájloknál jobban elnyomja mély tartományba a zenét, de az is igaz hogy vannak zenék amik alapon vacakul szólnak. Ezeknél gyanítom hogy már a stúdióban sem volt jó a rögzítés. Volt Deezer-em is, de most a Tidal-t jobbnak érzem. Az MQA-nak van külön honlapja, és cikkek róla. Nem tudjuk meg soha,hogy ténylegesen jó-e, vagy csak átverés. Nekem igazából a TIDAL mint szolgáltatás kell, és nincs abszolút hallásom. Nekem Bi-wire vannak kötve a hangfalak, és néha kicsit szétcsúszik a zene ha PCM-nél magasabb a felbontás. Ezért írtam a kérdést. Kísérleteztem vele: egy kábellel középen icipicit tompábban szól, de van aki meg se hallja. Tehát arra irányult a kérdésem, hogy érdemes-e a NAD DAC-ja helyett egy külsővel próbálkozni? Nem tudom, hogy a kódolt MQA file-nál bármi történik-e, ha egyszer azt írjk hogy "ki kell csomagolni". Mert akkor valóban hallanom kellene,hogy jobban szól mint a DSD. Ennyi.
Tidal Premium előfizetésem van (abban van a maxi felbontás). A Tidal app csak távirányító (megy Mac-on és telefonon is), mert a lejátszó vezetéken csatlakozik külön a netre. Ez így elég jó, tényleg csak egy digitális híd, nem tesz hozzá semmit, nem vesz el semmit. Az ifi ZEN Streameren csak SPDIF koax kimenet van, illetve tud USB-t. Ez pont azért jó, mert nem zsúfoltak bele plusz funkciót, ami ugye tudjuk hogy a minőség rovására megy. Tehát nem egy zenei "svájci bicska". Az erősítő egy NAD M2. Nagy megelégedéssel használom 5 éve. Az erősítő nem jelzi hogy mit "eszik" de a ZEN az igen. Az MQA (master) zenék szépen szólnak, de a DSD felbontásnál lehet igazán csodálkozni. Ott nagyon brutál módon részletez az erősítő. Valamiért úgy tűnik, hogy a DSD az MQA felett van - annak ellenére hogy az MQA-t "hájpolják". A PCM fájloknál jobban elnyomja mély tartományba a zenét, de az is igaz hogy vannak zenék amik alapon vacakul szólnak. Ezeknél gyanítom hogy már a stúdióban sem volt jó a rögzítés. Volt Deezer-em is, de most a Tidal-t jobbnak érzem. Az MQA-nak van külön honlapja, és cikkek róla. Nem tudjuk meg soha,hogy ténylegesen jó-e, vagy csak átverés. Nekem igazából a TIDAL mint szolgáltatás kell, és nincs abszolút hallásom. Nekem Bi-wire vannak kötve a hangfalak, és néha kicsit szétcsúszik a zene ha PCM-nél magasabb a felbontás. Ezért írtam a kérdést. Kísérleteztem vele: egy kábellel középen icipicit tompábban szól, de van aki meg se hallja. Tehát arra irányult a kérdésem, hogy érdemes-e a NAD DAC-ja helyett egy külsővel próbálkozni? Nem tudom, hogy a kódolt MQA file-nál bármi történik-e, ha egyszer azt írjk hogy "ki kell csomagolni". Mert akkor valóban hallanom kellene,hogy jobban szól mint a DSD. Ennyi.
Rövid az élet, adatfolyam optimalizálás helyett inkább hallgass zenét.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1724
Picit utána olvastam az mqa-nak, persze nem mondanám, hogy értem csak tippelek. A tippem alapja mégpedig az, hogy van MQA CD, amit hagyományos cd jelátszó is visz: https://www.stereophile.com/content/mqa-encoded-cds-yes
Innentől kezdve viszont lesújtó a tippem. Ha bevezetjük a házimozis hasonlatot, ahol van "Dolby Surround Prologic" - ami egy 2 csatornás sztereo anyag, amibe belekódolják a többit... illetve van a "Dolby Digital" (stb.) ahol dedikált további csatornák vannak.
Akkor az MQA egy dolby pro logic jellegű eljárás lenne? két csatornába kódolva a további csatornák helyett a nagyobb felbontásra utaló adatot? Nem túl bíztató.
Innentől kezdve viszont lesújtó a tippem. Ha bevezetjük a házimozis hasonlatot, ahol van "Dolby Surround Prologic" - ami egy 2 csatornás sztereo anyag, amibe belekódolják a többit... illetve van a "Dolby Digital" (stb.) ahol dedikált további csatornák vannak.
Akkor az MQA egy dolby pro logic jellegű eljárás lenne? két csatornába kódolva a további csatornák helyett a nagyobb felbontásra utaló adatot? Nem túl bíztató.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Ez az MQA passthrough takar valami tényleges funkciót, vagy csak egy marketing megnevezés?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Az erősítő nem jelzi, hogy milyen mintaételezési frekvenciájú adatfolyamot kap? Ha igen, mit jelez, amikor MQA-t játszol le?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Milyen Tidal előfizetésed van? Mivel kötöd a lejátszót az erősítőre?Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 18:25Szevasztok! Nem vagyok teljesen képben az adatátvitellel, úgyhogy ha valaki ismeri akkor írja meg nekem itt. Köszi!
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!!
S.
Az erősítő nem jelzi, hogy milyen mintaételezési frekvenciájú adatfolyamot kap? Ha igen, mit jelez, amikor MQA-t játszol le?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
A teljes MQA dekódolás két lépésből áll. Kell hozzá egy alkalmas lejátszó szoftver, ami az első lépést elvégzi. Ez lehet Roon, Audirvana, Amarra, Hiby, vagy a Tidal saját lejátszója. A második lépést a D/A konverternek kell elvégeznie, ha erre képes. Az iFi Zen Stream MQA Passthrough funkciót tud, tehát változtatás nélkül átengedi a műsort, MQA dekódolást nem végez. Hogy az erősítődbe épített konverter támogatja-e az MQA kibontást, azt típusszám alapján itt tudod ellenőrizni. Némelyik NAD tudja.Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 18:25Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!! S.
Ugyanakkor kétlem, hogy az MQA hiánya miatt vagy elégedetlen a hangzással, az nem szokott olyan nagy különbségeket okozni.
Szevasztok! Nem vagyok teljesen képben az adatátvitellel, úgyhogy ha valaki ismeri akkor írja meg nekem itt. Köszi!
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...
) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!!
S.
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...

S.
- mishow
- V.I.P.
Közben megtaláltam a magyar forgalmazói oldalt, amiből az is kiderül, hova tűnt az iEast

https://lejatszo.hu/?h=itt-a-linkplay-e ... lejatszoja
- mishow
- V.I.P.
Most, hogy a piacnak ebből a szegmenséből eltűnt a Chromecast Audio és újabban már az iEast is, eléggé tisztességes alternatívának tűnik a belépő kategóriában.s4tch írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:56https://wiimhome.com/Overview
Vettem egy ilyet kíváncsiságból. A youtube tele van rövidebb-hosszabb véleményekkel, úgyhogy csak röviden: tényleg max. 5 perc beüzemelni, tényleg használható az app, tényleg nem túl jó a beépített dac. Viszont stabilan működik a tidal connect, látja a nason futó minidlna-t, hibátlanul mennek a webrádiók, és optikán pár óra háttérzenélés után nem tűnik rossznak a hang. Valahol itt kezdődik a használható, bütykölésmentes streaming.
Első cikk/teszt volt róla ez:
https://langolo.hu/halozati-zenelejatsz ... wiim-mini/
A cikk 2/3-a kb. arról szól, mekkora királyság, hogy album lejátszásnál nincs számok közötti szünet.
Ez tényleg ekkora probléma sok lejátszó esetében?
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3457
Kivancsiságból megneztem, mi ez.s4tch írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:56https://wiimhome.com/Overview
Vettem egy ilyet kíváncsiságból. A youtube tele van rövidebb-hosszabb véleményekkel, úgyhogy csak röviden: tényleg max. 5 perc beüzemelni, tényleg használható az app, tényleg nem túl jó a beépített dac. Viszont stabilan működik a tidal connect, látja a nason futó minidlna-t, hibátlanul mennek a webrádiók, és optikán pár óra háttérzenélés után nem tűnik rossznak a hang. Valahol itt kezdődik a használható, bütykölésmentes streaming.
Első cikk/teszt volt róla ez:
https://langolo.hu/halozati-zenelejatsz ... wiim-mini/
A cikk 2/3-a kb. arról szól, mekkora királyság, hogy album lejátszásnál nincs számok közötti szünet.
Ez tényleg ekkora probléma sok lejátszó esetében?
Csak a Marantz! :-D
https://wiimhome.com/Overview