Haver és sporttárs, bioltban melózott. Mondom neki, Conti Attack/Force rosebikesről postával 21. Ha ennyiért tud,akkor inkább tőle. Mutatta, ennyiért nem kapja meg a nagykertől. 22-t tudott mondani, megvettem tőle,de ez csak formaság volt mindkét fél részéről. Én drágábban vettem,ő meg dolgozott,de nem keresett semmit vele
Néhány európai, főleg német webshop olyan tételben vásárol, amivel árban absz nem tudnak versenyezni. Amikor shimanot akartam venni, a boltos megmondta, menjek rosera, mert a nagyker ár magasabb lesz.
Harmasik ismerős meg lexarja az árakat, nem is naghyin érdekli az eladás, ha kell cised, ha nem se baj. De a szervizdíjakat úg,y felpumpálta, hogy abból kompenzálja az új bicaj, vagy alkatrész eladásból kieső lovettát. Kormányra kosár, stb... Ilyenek adnak el főleg, meg katicás csengőt... Meg ebikeot, amit kintről fosnak megvenni, a garancia miatt.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu