asebestyen írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:55
revox írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:38
asebestyen írta: ↑2022.08.15., hétf. 22:19
Mindig kínosan ügyeltem rá, hogy a legjobbaktól tanuljak, legyen szó bármiről.
Ebben a témában javarészt a TE tanáraitól tanultam, kivétel a sportetika, Ő valami kormányzati tanácsadó volt.
Nagyon régóta nincs nagy felfedezés, következetes lassú haladás van, újabb morzsákkal egészül ki a nagy egész. Hogy persze profitorientált cégek, ezeket mekkorára nagyítva tárják elénk, hogy eladják neked meg nekem, mint új csodaszer, annak semmi köze a tudományhoz. :)
Ez most olyan hihetőbben hangzik

De talán a vége tetszik. Közeledik a sztori. Nyilvàn mindenek van értelmes, tudományos háttere, kérdés, mit és menyiért tesznek ránk.
Ma teljesen mást GT montira kerestem váltópapucs-csavart és egy 2015-ös posztot dobott fel. Nem kel vele egyetérteni, én is kicsit indulatosnak érzem, de van pár pontja, ahol vannak benne olyan gomsolatok, amivel egyet tudok érteni. De nem a felületes elméletre fomdolok, csupán arra, miként terlegetik a sportolni vágyókat, hogy fogyasszanak. Már nem kaját, terméket, szolgáltatást és lehetőleg jó sokat, hangzatos rizsával körítve.
https://www.alpinbike.hu/Zsiregeto-zona ... a/65/159/0
Sajnos ez a cikk is marhaság. Olyan dolgot cáfol, amit senki soha nem állított, lehet a Nők lapja fitnesz rovatában olvasta, mint hiteles forrása ezeknek a dolgoknak.
A rossz hír, a köztudatban ez van bent. Kérdezz, sportban nem jártas, de fitneszkedő nőket, de akár faszikat is. Ez régi trend, most minden fitneszmacskára pulzusmérőt tesznek, meg lépésszámlálót. A kb mázsás, egykoron csinos, kb 45-50 kilós kollegina is büszkén mutatta a fitneszkarkötőjét, hogy aznap már mittomén, 500-at lépett. Aztán otthon ül a gép előtt (a férje is, programozók) és tömik magukba a mekis hamburgert. A fia kb 8 évesen 5 sajtburgert nyomott be, igaz, bazi nagyra nőtt gyerek vo!t. Nos, a fitneszkarkötővel teljes megnyugvásban él, hogy sportol... Tuti van oksórája is, valami retyerutya fitneszappal és ez csak a jéghegy csúcsa
Strava jut eszembe

megyek egy avg 20km/h semmit, aztán gratulál, hogy great voltam

legalább lenne következetes és nézné az egyéb adatokat, oszt 20-nál kussoljon, amikor volt, ahol (debrecenjózsa-hajdúbösz) 45-46-al volt kom-om egykoron

(könyöklővel, nyugi, ennyire nem voltam kemény, sima kormánnyal)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu