youtu.be/j3h_F2J4s4w
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen zenét hallgatsz?
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2733
Re: Milyen zenét hallgatsz?
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Forrás:OPPO BDP-93(NuForce upgrade) / Denon DCD 1450AR / S.M.S.L SD-9
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2733
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 245
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 245
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Csajos topik van? Miért nincs? Nem izléstelen pucérkodós. Olyan kávézás melletti nézegetős 

- Csatolmányok
-
- 42170547610_8e6b0130b3_o.jpg (1.32 MiB) Megtekintve 3677 alkalommal
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
Kylie Minogue - Love at first sightAlex_Aston írta: ↑2022.08.01., hétf. 09:57Confide in me
Általában nem szeretem a feldolgozásokat, de ez szerintem jól sikerült. Mindkettőt szivesen hallgatom. Plusz egy bónusz a saját "feldolgozással".
youtu.be/WSFDCmmsqEI
.
youtu.be/4i6W1DfWbA
.
youtu.be/v7gGPSOCGYE
youtu.be/wf421JsG004

Ez egy nagyon jól sikerült Bliss album. Talán az egyik legjobb. A hangzása elsőre megnyerő mint egy HDR kép vagy egy Stockfish records (bármelyik) felvétel, csak nem annyira fürdőkádgörbés a keverés. Én is érzek néha itt olyat, hogy túllőtték mixnél a végleges hangot picit.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 882
Hangulatos, jól felépített album. Viszont nekem messze nem neutrális, inkább erősen "V" hangzású. Néhol (főleg az éneknél) a magas kicsit megszaladt. A hiba az én készülékemben van?Alex_Aston írta: ↑2022.08.15., hétf. 13:25
Ez jöhetne ide is akár.
Köszönöm az ajánlást, tényleg kellemes kis zene, ment is a kedvencek közé.
Az album egyébként So many of us
Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3323
Ez jöhetne ide is akár.Vinkler írta: ↑2022.08.14., vas. 11:17Érdemes az egész albumot folyamatában meghallgatni, ha valaki rá tud szánni annyi időt és csend van körülötte. Nagyon jól “be tud húzni” az az album.tottyi írta: ↑2022.08.13., szomb. 21:13Ebben a szamban brutal melyhangok vannak de az eloado semilyen sziszegest es fulsertest nem okozott, sot nagyon kellemesen szolalt meg es az egesz album a kednvecemme valt, hihetetlen jol szol a rendszeremben.komarfamily írta: ↑2021.07.14., szer. 13:21
hallgassatok meg a Bliss: Absence of fear szamot kozepes hangeron.
![]()
Köszönöm az ajánlást, tényleg kellemes kis zene, ment is a kedvencek közé.
Az album egyébként So many of us
Csak a Marantz! :-D
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2693
Bugge Wesseltoft...annak ellenére hogy kb 20 éves zenei anyagok,még ma is friss,üde,annak ellenére hogy a zsánér kicsit leágazóban van manapság... 

- Csatolmányok
-
- bugge.jpg (19.01 KiB) Megtekintve 3808 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- tamagaba
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Péntek este Sromae a Szigeten. Asszony kedvence és meghívott. Bírom a fazont, elég kreatív előadó.
Utánna Bieber lesz. Na az már nem bejövős, de kva sokan lesznek miatta, hogy ott tudjanak lenni az első sorokban.
Remélem nem lesz taposás.
Nincs szivárvány és no politika, de ez a klip szerintem jó:
youtu.be/CAMWdvo71ls
Utánna Bieber lesz. Na az már nem bejövős, de kva sokan lesznek miatta, hogy ott tudjanak lenni az első sorokban.
Remélem nem lesz taposás.
Nincs szivárvány és no politika, de ez a klip szerintem jó:
youtu.be/CAMWdvo71ls
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ezt most csak így, mert nem tudnék egy számot kiemelni róla. Ez a Deluxe kiadás nagyon jó, mert a végén lévő koncert felvételek talán meg lapáttal rátesznek.
Hadouk Trio - Utopies
Hadouk Trio - Utopies
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ezzel csak beállították. Utána leültem, és azt raktam be, amit akartam, és minden számot végig tudtam hallgatni.fererencz írta: ↑2022.08.08., hétf. 13:15Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.![]()
Aymara volt az, ahol leszolták az általam vitt zenéket, hogy ezekkel nem lehet tesztelni. Aztán elkezdte a csóka berakni a fél perces zene részleteket, meg effekteket. Kérdeztem, hogy nem azt kéne hallgatni, amit amúgy is fogok rajta a legtöbbet...?

Amúgy sem tetszett a 702S2 hangja, meg il,én hozzáállás mellett nem is szívesen vasaroltam volna ott.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.
- fererencz
- Törzsvendég
Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.

Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
youtu.be/EFo2wvQEm_s
youtu.be/EFo2wvQEm_s
- muhamma-dali
- Nincs visszaút
- Értékelés: 73
Csak azért mert a Little Feat-ből nincs olyan hogy elég már.
Kb úgy vagyok vele mint a Grateful Dead-el.

- fererencz
- Törzsvendég
Nem szotkam hibázni.