fererencz írta: ↑2022.08.08., hétf. 13:15
Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58
Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.
Trükkösek az efféle zenék.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.
Ezzel csak beállították. Utána leültem, és azt raktam be, amit akartam, és minden számot végig tudtam hallgatni.
Aymara volt az, ahol leszolták az általam vitt zenéket, hogy ezekkel nem lehet tesztelni. Aztán elkezdte a csóka berakni a fél perces zene részleteket, meg effekteket. Kérdeztem, hogy nem azt kéne hallgatni, amit amúgy is fogok rajta a legtöbbet...?
Amúgy sem tetszett a 702S2 hangja, meg il,én hozzáállás mellett nem is szívesen vasaroltam volna ott.