Persze, hogy OK, de miért gondolod, hogy nem tudják megtenni? Aki streamert használ zenehallgatáshoz, bármikor (vissza) válthat PC-re, ezen a határon szerencsére nincs drótkerítés, valamiért mégsem akaródzik a tömegeknek elindulni. Biztosra veheted, hogy mindenkinek megvan a maga indoklása, ahogy nekem is.supravox írta: ↑2022.07.26., kedd 12:34Valahol a minőségi zenehallgatás a közös hobbink. Illetve a lehetőségekhez mérten ennek a színvonalát növelni. Egy streamer adott. Vagy jó vagy nem de reszelgetni rajta szinte csak hardveresen lehet. A pc-ben rejlő lehetőségek végtelenek. Ezt lehet utálni vagy meglovagolni. Ezek az "őrült" japánok kedvtelésből másznak a processzor legmélyére majd teszik közkincsé a "fejlesztést" Ezt pedig Kakaox kolléga meg gyönyörűen begereblyézi a számítógépbe. Az előrelépés olyan szintugrás kvázi "ingyé" amit kár kihagyni. Hát ezért sajnálom és nem lesajnálom azokat akik ezt nem tudják megtenni. Így ok?
Tudod, hogy én is évtizedeken keresztül variáltam a szoftverekkel, hardverekkel, tehát nem idegen tőlem ez a vonal. Utálathoz, meg ilyesfajta lovagláshoz nincs kedvem, amúgy is rühellem a kétpólusú világnézetet, meg a rasszokba sorolást, bármennyire is divatos manapság. Annyi "szintugrást" éltem át variálásaim során, hogy ha összeadnám őket, már a galaxison kívül kellene járnom, aztán mégis itt vagyok a Földön. A minőségi zenehallgatásnak - ahogy közös hobbinkat nevezted - szerintem nem feltétele a folyamatos "fejlesztés", sokkal jobbat tesz neki egy megállapodott helyzet, a permanens változás inkább hátráltatja, ezért volt fura számomra a sajnálatod. Az audio PC-seket sajnálnunk kellene, mert nem tudják minden album lejátszása előtt portalanítani a fekete korongot, ahogy a lemezjátszósok teszik? Nem hiszem, hogy ettől Te minden alkalommal szomorú lennél.
Mindeközben nyilván mindketten a (le)sajnálandó halmazban vagyunk a legtöbb ember szemében, szóval csak szőrözünk itt a közös kalap alatt.